שלום

שלום

חיפשתי באייס, אך ללא הצלחה רבה... איזה חברות פרסום אינטראקטיבי קיימות? איך מגיעים אליהם? אשמח אם מישהו יעזור לי... אודה על כל תגובה שתתקבל, שלכם, פרה

drambuie10

New member
אינטראקטיב

תנסי חברה בשם "אוק אינטראקטיב". כמו כן למשרדי פרסום כמו: אדלר חומסקי, שלמור אבנון עמיחי, אליקים רגב, צרפתי שטרנשוס ועוד יש מחלקות אינטראקטיב ...

המובילות בתחום הן

e-dologic המונופולית, ואחריה MRM, Y&R, יורו אינטראקשן, d-say, ואולי גם נקסט אין שדי מתפוררת לאחרונה. לפני מספר חודשים נפתחה grey, ועושה רושם שהם בכיוון הנכון.

drambuie10

New member
הן של משרדי פרסום

Y&R שייכת לשלמור MRM למקאן אריקסון יורו אינטראקשן לצרפתי שטרנשוס ו - grey לחומסקי !!!

ת...

תודה רבה לכולכם... שאלה נוספת: האם יש פה מישהו שמתעסק עם מדיות? אם כן - אשמח להפנות אליו שאלה. תודה, פרה

מה שרציתי לשאול...

לחברה שלי יש עמדות מוסיקה בחנויות טאוור רקורדס בארץ וברשתות מוסיקה שונות באירופה. העמדה מורכבת מסטאנד שבתוכו יש מחשב וממסך מגע שבעזרתו המשתמש מפעיל "כלים חכמים" לאיתור המוסיקה שהוא אוהב. (ראו תמונה מצורפת - חנות בברלין). על העמדה הזאת אפשר לפרסם בשני מובנים: א. למתג - "להלביש אותה" בקאפות, בחו"ל למשל יש עמדות דומות שנראו כמו טלפון סלולרי כאשר השיקו את הדגם. ב. לפרסם על העמדה - כמו עמדת אינטרנט - באנרים, טיזרים, איסוף מידע, הקרנת פרסומות, הפעלת מבצעים, פרסום תדמיתי וחווייתי ועוד... אז מה שרציתי לשאול הוא למי אני יכולה לפנות עם ההצעה הזו? תודה, פרה

copytogo

New member
עכשיו את יותר ברורה

אפשרות ראשונה היא לנסות לפנות לחברות מדיה - יש כמה כאלו בארץ - חלקן עצמאיות וחלקן שייכות למשרדי פרסום. השנייה היא לפנות לחברות שמשכירות מדיות כמו ברעם או עבודי או אולי להתייעץ עם ל"לעומק התודעה" שהם חדשים יחסית ולברר איך הגיעו למפרסמים.

winderon

New member
יש את "אבועגלה" הפקות

אבל כדאי לך למהר שמעתי שהם יוצאים לשנת חופש במזרח

שלמה55

New member
קיבלת

צירפתי לך קובץ עם רשימת משרדי פרסום גדולים בארץ בהצלחה

למעלה