שלום .

liz_liz

New member
שלום .

ניסיתי לא להכנס לכאן קרוב לשבוע אבל לא יכולתי לא התאפקתי . אני כבר לא יודעת מה השעה .... לא מצליחה להרדם.. טוב אתחיל מהתחלה . שמי ליז -שם בדוי להתחלה . עוקבת אחר הפורום הזה המון המון זמן .ורק עכשיו היה לי את האומץ לכתוב כאן. קוראת . לפעמים מחייכת , לפעמים מאושרת ,ולפעמים עצובה מאוד . אני נשואה 7 שנים. יש לנו ילדה אחת בת שש מדהימה .שבאה בטיבעיות ללא טיפולים וללא כלום . אחרי שנתיים וחצי החלטנו לנסות שוב . ומאז אנחנו מנסים ומפסיקים מנסים ומפסיקים . עבררנו את כל הבדיקות האפשריות . המסקנה : לי אין שום בעיה ולבעלי אין שום בעיה הכול תקין . בדיקת זרע , צילום רחם, הכול עברנו . התחלנו לפני כמה חודשים זריקות פיורגון ויש ביוץ ויש הכול ושוב זה לא נקלט . חודש שעבר שוב חזרנו על אותה הפעולה של הזריקות רק שלבסוף הזרקנו את הכריגון. ושוב לא נקלט . אני מיואשת כי עברנו כמה רופאים רובם לא כל כך מסבירים . רובם אטומים בכל אופן במי שאנחנו נתקלנו . בפעם הבאה הרופא אמר לי הזרעה ,לא כל ככך יודעת מה זה , קראתי רק תגובות להזרעה בפורום הזה .אשמח לדעת על זה קצת יותר . סליחה שכל מה שאני כותבת קצת מבולבל . אני עם דמעות בעיניים . הרופאים אומרים שאנחנו בין הזוגות שאין להם הסבר על המצב שלנו . ולא מסכימים לעשות הפריה עד שלא ננסה סבב של זריקות . וזהו.... מה עוד אכתוב ? אני רק מאאחלת שיהיה לכולם רק טוב . ליז .

ברוכה הבאה ליז

הגעת למקום מיוחד, עם הרבה תמיכה, מידע ורצון לעזור. הזרעה תוך רחמית IUI היא פעולה בה מחדיר הרופא צנתר דק עד קרוב לרחם עם זרע של בעלך שעבר השבחה במעבדה. הפעולה לא כואבת, (אולי טיפה חוסר נוחות), לוקחת חמש דקות לערך ואינה מסוכנת. האפשרות להביא את הזרע קרוב למטרה, מגדילה כמובן את הסיכוי להרות. בקשר לרופא, אל תתפשרי, ספרי לנו מאיזה אזור את בארץ, ולאיזה קופ"ח את שייכת, וננסה לעזור לך עם המלצו, כי יש גם רופאים מעולים. התהליך שאנו עוברות לא קל, ואין שום סיבה שלא נהיה מלווים על ידי רופאים מקצוענים, מסבירי פנים וסבלנים. יש הרבה זוגות "לא מוסברים" אנחנו גם למשל זוג כזה, זה מתסכל, אבל את יכולה להתנחם שהרית וילדת ואני מקווה שבקרוב ניפרד ממך כשתעברי לפורום הריון. בהצלחה גדולה זוהרה

נוג

New member
ליז ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

בוקר טוב, אני יודעת שזה מבלבל לדעת שהכול בסדר אבל לא מצליחים, ופוגשים מליון רופאים ואין הסבר ותשובה ברורה, אני יודעת שיש מקרים שלא ברורה הסיבה אבל משהו בתהליך לא עובד. אבל עם הרפואה היום אחוזי ההצלחה בבעיות פריות הם גבוהים יש פיטרון למעט לכל בעיה. לגבי הזרעה אז כך, את מקבלת במהלך החודש זריקות ואחר כריגון בערך יום אחרי הכריגון תצטרכו ללכת למעבדה שם בעלך יתן זרע ובמעבדה יכינו את הזרע להזרעה. ההזרעה מתבצעת כמעט כמו בדיקה גנקולוגית על אותו כיסא הרופא מכניס מפסק כמו בבדיקה רגילה השוני הוא שמחדירים צינורית דקה שמחוברת למזרק עם הזרע של בעלך והרופא מזריק את הזרע ( כדי לקצר לזרעונים את הדרך). זה תהליך קצר ולא כואב יותר מבדיקה גנקוליגית רגילה אחר כך שוכבים 15 דקות. בדר"כ הרופאים מנסים למצות את כל התהליכים כדורים זריקות והזרעות עד שמעבירים ל IVF . שיהיה לך הרבה הרבה הרבה
ושהדרך תהיה קצרה. נוג

ליז בוקר טוב ../images/Emo42.gif

ברוכה הבאה
אין לי מידע לתת לך לגבי הזרעה, אבל אני יכולה להגיד לך שאם הרופאים שאתם הולכים אליהם אטומים הייתי ממליצה לכם להחליף רופא ! יש כל-כך הרבה רופאים אנושיים ונעימים שחבל שתבזבזו את זמנכם עם רופאים כאלה. אני בטוחה שיש בנות בפורום שישמחו להמליץ לכם על רפואים ספציפיים. אז בינתיים רק אאחל לך
ושיהיה טוב !

אושרתת

New member
היי ליז, ברוכה הבאה לך ../images/Emo140.gif

ענו לך על ההזרעות,,, נשאר לי רק לאחל לך המון הצלחה ומקווה שענין הלא מוסברים ישאר כך עדיף לא?
אושרת

ligo

New member
הי ליז

כבר קיבלת הסברים על הזרעות ואני רק רוצה לעודד אותך ולומר שבשבילי ההזרעות עבדו. אם לא מצליחים אז עוברים להפריית מבחנה, וזה תהליך הרבה פחות נעים (למיטב הבנתי). אגב, עשו לך צילום רחם? כי לפעמים חושבים שהכל תקין ובצילום רחם מתגלות בעיות. לפי דעתי כדאי לך לבקש מהרופא. ושיהיה בהצלחה.

dandushx

New member
ליז, ברוכה הבאה../images/Emo143.gif

רציתי לאחל לך בהצלחה ולקוות בשבילך שבסוף תצליחי להרות בלי טיפולים (כבר עשית זאת פעם אחת ). את מה זה צודקת לגבי רופאים אטומים, אבל לגבי זה שעוד לא עושים הפריה אני מסכימה איתם והלוואי שגם לי יציעו פתרונות אחרים רק לא הפרית מבחנה עם שאיבות וכל זה כי אני מפחדת מזה פחד מוות . אצלנו יודעים מה הבעיה , בעית זרע ואין לנו עוד ילדים בכלל, ולפי דעתי אם לא מוצאים אצלכם שום בעיה אולי אין בעיה בכלל וזה רק ענין של זמן . הזרעה זה אם אינני טועה הזרקת מליון תאי זרע לפחות את חלל הרחם.

רומי 007

New member
יקירתי ליז

טוב שהגעת לכאן, תמצאי כאן כתף תומכת ואוזן קשבת.מקווה שימצאו את הסיבה או שתצליחי להכנס להריון עוד קודם לכן. אני יודעת שצרת רבים חצי נחמה אך יש כאן עוד נשים במצבך.

GALITDOL

New member
כמה שזה מוכר...

כאילו שאני כתבתי את מה שרשמת רק שהילדה שלי בת 7 וכמובן גם מדהימה והיינו גם מקרה בלתי מוסבר שחייב הזרעות . אחרי 3 הזרעות האצתי ברופא ל הפריה חוץ גופית וראה זה פלא ... הזרע של בעלי לא חודר לבצית . מה שאפשר לראות רק ב"מבחן החיים" אז אולי ב IVF יהיה הסבר לכשל . מצטערת על מה שאת עוברת וקחי המון כוחות להמשך הדרך ורק אחזיק לך אצבעות שתהיה קצרה כמה שיותר

לילךפ

New member
הי ליז וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

גם אני אמא לילדה בת 9 כמעט ללא טיפולים וכבר כמעט 6 שנים מנסה להיכנס להריון בטיפולים ללא הצלחה קודם כל לא להתייאש מה שלא הבנתי זה שהרופאים אומרים שאין בעיה מילא אני מבינה לזוג שאין ילדים בכלל אפשר להגיד את זה כי יש כאלה שלא מתאימים מבחינה גנטית אבל לכם יש ילד/ה אז איך פתאום בלי שום סיבה את לא יכולה להיכנס להריון?! משונה אצל איזה רופאים את היית?! אולי אוכל להמליץ? מאיזה איזור את בארץ? אני מהצפון טוב בכל מקרה בהצלחה ואשמח לעזור ביי לילך

liz_liz

New member
סתם חשבתי.....

חשבתי על זה שיש כל כך הרבה מילים שאני לא מכירה . כל כך הרבה מושגים שאני לא מבינה . ובכל זאת קוראת ומנסה להבין ואולי אף ללמוד . והכל בזכותכם . אומרת תודה לכל אחד ואחת ממכם . כי רק ממכם אנשים אפשר להמשיך , ולהמשיך הלאה .. תודה לכל מי שהסביר ותודה לכל מי שיסביר . ותודה לכל אלו שמפחדות או מפחדים. ותודה לכל אלו שמביעים רגשות אפילו במקומי. ותודה על זה שאתם כולכם כאן . ליז .

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

וטוב שאזרת אומץ ונכנסת, עכשיו תתמכרי
ותהרי. אני מקוה שלא יספיקו להסביר, וכבר תהיי בהריון. אבל הסברים קטנים וחשובים תמיד תוכלי לקבל מאיתנו
נועם

למעלה