שלום... היי... אני חדשה... נעים להכיר אותכם!
D Darkslide New member 20/12/03 #3 ../images/Emo99.gifשלום ברוכה הבאה מי את? איך קוראים לך? בת כמה? ספרי לנו קצת על עצמך
A avshalomariel New member 20/12/03 #8 אהה לסבית!! מצוין שיש בפורום מישהי שתביע עמדה מהצד שלה!!! נדע מה לסביות חושבות על סיסטם
S seattle mariners New member 21/12/03 #12 אני חושב.. שהוא התכוון מה הקשר בין לסביות ועמדה במוזיקה?? אני אישית לא חושב שמין קשור למוזיקה...
A avshalomariel New member 21/12/03 #13 מה הקשר למין??? סך הכול לסבית התכוונתי שמעניין לדעת איזה מוזיקה לסביות אוהבות!!!!
S seattle mariners New member 21/12/03 #14 לא מין.. נטייה מינית... מזה לעזאזל מוזיקה שלסביות אוהבות?! מה הקשר בכלל?!
B boolbool boy New member 21/12/03 #17 אבשלום לסבית זה כמו בנדם רגיל, זה כמו אתה וכמוני, בשר ודם, הם לא איזה חיזר ששונה והם אוהבות משהו מסוין כמו שזבובים אוהבים חרא...
אבשלום לסבית זה כמו בנדם רגיל, זה כמו אתה וכמוני, בשר ודם, הם לא איזה חיזר ששונה והם אוהבות משהו מסוין כמו שזבובים אוהבים חרא...
A avshalomariel New member 21/12/03 #19 תקשיב איתמר אני יודע את זה אבל היא אמרה שהיא אוהבת דברים גותים יכול להיות שהיא אוהבת מוזיקה גותית.... לא התכוונתי ללסביות כקהילה. אלא מה היא אוהבת
תקשיב איתמר אני יודע את זה אבל היא אמרה שהיא אוהבת דברים גותים יכול להיות שהיא אוהבת מוזיקה גותית.... לא התכוונתי ללסביות כקהילה. אלא מה היא אוהבת