שלום

eyallllll

New member
שלום

אני בן 13.5 כיתה ח. . . . . . . . . . . . . ויש לי בעיה (מין הסתם, אז למה באתי ) אני כאילו יודע שאני הומו ואני נמשך לגברים ומסתכל על תמונות של גברים ואומר לעצמי שזה לא נכון. ואני כאילו לא רוצה ליהיות הומו אבל זה לא בשליטתי.... מה עושים ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Yuval Y

New member
היי אייל ../images/Emo24.gif

אני רואה שהשאלה ממש מטרידה אותך, לפי סימני השאלה... אתה יודע שאתה הומו, בעיקר מזה שאתה נמשך לגברים ומסתכל על תמונות של גברים. ועדיין אתה אומר שזה לא נכון, ולא רוצה להיות הומו... אפשר לשאול, למה..? אם אתה אוהב בנים, זה דבר טבעי, כמו לאהוב בנות... אתה לא רוצה להיות הומו... ומרגיש שזה לא בשליטתך... ממה אתה פוחד..? מי לדעתך ייפגע מזה שאתה אוהב בנים..? מי לדעתך שווה שתפגע בעצמך ולא תחייה לפי מה שאתה אוהב? אני לא אומר שאתה הומו, את זה קשה לדעת מכאן... זה גם מזכיר לי אותי, שידעתי שאני נמשך לבנים, ולקח לי זמן רב להבין שאני אוהב בנים, וראוי לאהבה... אם אתה רוצה, בשבת הבאה ייתארח כאן הפסיכולוג ארז ניסימוב ברוש. אתה יכול לשלוח לו שאלה אישית באימייל, או ליצור קשר..

אמא גאה

New member
אייל בוקר טוב לך

אייל זה הגיל בו יש את ההתלבטויות בקשר לזהות המינית, לעתים יותר מוקדם קצת אבל אתה בגיל הנכון. ראשית יובל הציע לך לבוא ולהכנס לכאן ויהיה פה פסיכולוג שיוכל לענות לך על שאלות, בטוח הרבה יותר מקצועי מכולנו. ובכל זאת לבינתיים. אל תעשה מאומה שום דבר חוץ מאשר להמתין. כי אם אתה הומוסקסואל אז הנה הניצנים הראשונים וכך אתה מתחיל להתוודא לעצמך ואם אתה לא, המשיכה לבנות תבוא גם תבוא. אז זו השאלה של ברור הזהות המינית ואל תנסה להילחם בזאת, תלך אחרי מה שמושך אותך כרגע, תסתכל על תמונות שנעים לך. רק מה שתמיד מומלץ בגיל הזה הוא: לא לצאת בהצהרות בחברה ולא לרוץ ולספר לכולם - אני הומוסקסואל !! להמתין עד שאתה בטוח בעצמך עד שסיימת לברר עם עצמך בוודאות ואז ההחלטה שלך מתי ואיך ולמי לספר.

eyallllll

New member
תוודהה

אני אמות לפני שאני ישאל פסיכולווג.............................. ( הוצאתי 80 פסיכולוגיה...תקעו לנו את זה כדי שלא יהייה שעה חופשית... אני כבר ידבר עם עצמי ..:)

FireDragon

New member
אמנם הגבתי באייסיקיו...

אבל פה זה יהיה מסודר יותר... דבר ראשון- תנשום עמוק. אף פעם לא טוב לדון בדברים מרכזיים כל כך כשאתה היסטרי/בפאניקה/לחוץ/מתוסכל/מיואש/כועס וכד'... עכשיו- 1)אתה צודק, זה לא בשליטתך. אין לך פה שום בחירה- ולא תוכל לשנות זאת, אבל יש פה בחירה אחרת- לא פחות, ואולי יותר חשובה- זה שאתה הומו, זה נתון. הצגת את זה כנתון- ואני לא מוצא סיבה לערער על כך. אבל יש לך בחירה- האם לקבל את עצמך, לאהוב את עצמך ולהיות עצמך- או להדחיק את עצמך, לשנוא את עצמך- ולהיות ממורמר בגלל עצמך. הבחירה היא שלך. 2)ישנם הרבה מאוד סטריאוטיפים וסטיגמות על גייז- בעיקר בגילאים האלה. הייתי שמח לעבור אחד אחד על הסטריאוטיפים ולפסול אותם, אחד אחד- אבל אין לי עד כדי כך הרבה זמן- ואני לא חשוב שזה נחוץ. אתה אותו בנאדם שהיית אתמול, ותהיה אותו בנאדם מחר. ההבדל היחיד בינך לבין החברים שלך (מלבד העובדה שכל אדם הוא אדם בפני עצמו, וכולם מיוחדים ושאר המשפטים הנורא נחמדים האלה...) הוא שכשהם מסתכלים על בנות- אתה מסתכל על בנים. אתה לא צריך לדבר אחרת, ללכת אחרת, להתנהג אחרת, ללכת למקומות אחרים, להסתובב עם אנשים אחרים, לראות דברים אחרים, להתנסות בדברים אחרים. אתה בן נוער כמו שאר בני הנוער- רק שמאחורי דלתות סגורות, מתחת לשמיכה- עוד כמה שנים, אני מקווה- אתה תהיה עם בן, וחברים שלך עם בנות. זה הכל. 3)אני גדול ממך בסך הכל בחצי שנה. כן, כן, אני בן 14 (וכמה חודשים). אני גיליתי על עצמי בגיל 12 וחצי פחות או יותר- ואני זוכר טוב מאוד את המצב שאתה נמצא בו כרגע. אבל כמו שאמרתי- אני עכשיו בן 14, במצב הרבה הרבה הרבה יותר טוב. ההורים שלי יודעים- ואין להם בעיות עם זה, רוב החברים שלי יודעים- ואין להם בעיה עם זה, הייתי בקשרים רציניים- ובאמת שדברים לא מתפתחים נורא כמו שאתה חושב. זה לא סוף העולם, זה רק עוד סעיף אחד קטן ברשימה הארוכה של דברים שמרכיבים אותך (ובאמת שזה לא סעיף גדול בכלל). 4)מה עושים? נושמים עמוק- וממשיכים עם החיים כרגיל. אתה לא חייב לשנות כלום- רק להבין שזה מי שאתה, וככה תישאר- ושאם לא תקבל את עצמך- כי באמת שאין פה מה לא לקבל- אתה סתם גוזר על עצמך גזר דין מאוד לא נחמד. הפורום הזה (כמו שאר הפורומים באשכול הגאווה- שכולם ישמחו לעזור) תמיד פתוח- ומלא באנשים חכמים, מבינים עניין- ששמחים לעזור, בנוסף- אתה יכול לפנות אלי (או אל יובל, או אל כל אדם אחר שתבחר לפנות אליו) באייסיקיו, אני מבטיח (בשם עצמי) שאני שמח לעזור במה שתצטרך. 5)כמו שאמרת בעצמך- ההבדל היחיד בין הומו לסטרייט זה שאחד שוכב עם מין אחד- והשני עם השני. מתחיל, נגמר- ומכיל אך ורק את זה. הומו הפך לתיאור שפשוט משנה אנשים מקצה לקצה- וזה בולשיט. הומו זה אדם שנמשך לבני מינו, הוא לא מדבר אחרת מסטרייטים, לא חושב אחרת מסטרייטים, לא אוהב או שונא אחרת מסטרייטים- הוא רק מקיים יחסי מין אחרת מסטרייטים. (וגם זה לא תמיד). אין שום סיבה שלא תקבל את עצמך ככזה. אתה לא לבד. בעצם- אתה רחוק מזה. אם סטטיסטיקות היום מראות שעשרה אחוז מהאוכלוסייה (או שבעה אחוז? לא זוכר) הם הומואים- זה אומר שבעולם קיימים בערך 600,000,000 (שש-מאות מליון) גייז, וזה עוד בלי לכלול את הלסביות (או שהן כבר כלולות? בלעע.. אני סנילי). בקיצ'- אתה ממש ממש לא לבד. שלך, מקווה שתבחר כן לקבל את עצמך- ולא להיות אומלל בגלל זה, תמיד שמח לעזור, פיירדרגון (טל).

avi13685

New member
אוקי אני חייב להגיב לך...

* קודם כל אייל, אני אבי בן 18, ועם טיפה יותר נסיון (לא מכולם פה אבל מכמה שיותר צעירים ממני..) אני חושב שהליכה למקומות שונים, התרועעות עם אנשים שונים, במיוחד אם המקומות והאנשים הם גייז כמוך, ומקומות (חיוביים בלבד!) לגייז... יש מלא אנשים שאפשר לדבר איתם, לא רק מקצועיים1 יש קבוצות כשתהיה גדול בעוד איזה שנה וחצי תוכל להצטרף לקבוצות חברתיות של ארגון הנוער הגאה.. אם תרצה פרטים על הקבוצות: www.igy.org.il * ועוד משהו: אל תספר לאף אחד עדיין מהסיבה הפשוטה שאולי אמרו פה כבר ולא שמתי לב: זה עדיין תקופה של התפתחות מינית ובכל מובן אפשרי, אל תמהר לספר כלום לאף אחד, וכמובן שאל תנסה להתנגד למה שאתה... מקווה שתפנים ותתעודד.. אתה ממש לא לבד, ואתה ממש לא חריג, וכמובן שלא אדם רע בגלל זה! להיפך... תתעודד

למעלה