שלום....

kenton

New member
שלום....

רציתי לשאול משהו....אני מרגישה נורא מבולבלת.... אני בכיתה י"א וקיבלתי צו ראשון ואני מעוניית לעשות שירות לאומי אני אמורה כבר להודיע להם שאני רוצה? לא יקבלו אותי לצבא כי אני אקבל פטור מסיבות נפשיות... הם ירשו לי לעשות שירות לאומי? אני לא משוגעת או משהו כזה רק קרו דברים שבגללם בצבא אני לא אוכל לשרת טוב,נראה לי שבלבלתי אתכם וגם אותי....

תשובה לשואלת

בשלב ראשון - הצבא יחליט אם לגייס או לא לגייס אותך. במידה ותקבלי פטור - את רשאית להתנדב לשירות לאומי ( רק לאחר שהפטור יהיה בידייך ! ). ההרשמה מתבצעת באמצעות פנייה לאחת מעמותות השירות הלאומי, שפרטיהן מופיעים בקישור אשר בראש הפורום. אבל זה באמת קצת מוקדם כרגע בשבילך... בהצלחה.

M o n a L i s a

New member
שלום גלי ../images/Emo9.gif

טוב, חמודה קודם כל אל תהיי מבולבלת כי אם שירות לאומי היא הבחירה שלך, ואת לא מתגייסת מסיבות נפשיות אז אל דאגה! העמותות לא שופטות אותך על הסיבה שבגללה יש לך פטור, ואת יכולה לבחור אם לומר את הסיבה שבגללה לא התגייסת לאנשים במקום השירות שלך או לא לומר.

kenton

New member
../images/Emo20.gif:)

תודה רבה על התגובות אני מרגישה עכשיו קצת יותר רגועה...זה פשוט נורא מלחיץ אותי.... כי עוד מאט יש לי צו ראשון ולא בטוחה מה לומר ואם לומר משהו על שירות לאומי. אז לבנתיים אחכה ואראה אם אני אקבל פטור או לא. תודה לכם.. גלי.

לגלי

אין צורך לומר בצבא שבכוונתך לעשות שירות לאומי. זה לא מעניינם. לאחר הראיונות והמיונים - יחליטו לגבי התאמתך לצבא. במידה ותקבלי פטור - תוכלי לפנות לפנות לאומי. בהצלחה !

לגלי

גלי יקרה, אין צורך לומר בצבא שבכוונתך לעשות שירות לאומי. זה לא מעניינם ! לאחר הראיונות והמיונים יחליטו אם לגייס אותך או לתת פטור. במידה ותקבלי פטור - תוכלי לפנות לשירות לאומי. בהצלחה !

למעלה