שלום.

St Asshole

New member
שלום.

השארתי הודעה בפורום השכן (אומנות הצילום) אבל אין עונים. בקיצור... אני מתחיל - הרבה. קראתי טיפה את המושגים ועכשיו אני מבין טיפה. יש עוד רקע תאורתי/טיפים/מה שזה לא יהיה שאתם יכולים לספר לי על צילום?? (אני יודע בדיוק כלום) תודה.

ted

New member
תגיד לי - "חור תחת קדוש"

(התרגום של הניק שלך לעברית) עם ניק כזה אתה מצפה לתגובה רצינית? אתה רוצה כאן קורס צילום? לא סביר שמישהו יתן לך. קנה ספר כמו המדריך לצילום שטח של הנשיונל גאוגרפיק ותתחיל ללמוד. כשיהיו לך שאלות ספציפיות - אני מעריך שתקבל תשובה.

St Asshole

New member
מה כל כך רע בכינוי?

וחוץ מזה הכינוי לא בהכרח מעיד על הגישה שלי. אני במת אולי מבקש יותר מדיי. תודה.

idohal

New member
מילה גסה גם אם היא באנגלית עדיין

נשארת מילה גסה

St Asshole

New member
מילה גסה שלא מיועדת אלייך,

ומציגה אותי לא פוגעת בך, לעומת הזלזול שלכם שדווקא כן פוגע בי.

idohal

New member
מילה גסה שלא מיועדת אלי אבל מופיעה

מול העיניים עדיין מפריעה לי ואינה מכבדת את הפורום. מאחר והכותבים פה ברובם לא מכירים אחד את האחר חשוב נא מדוע מזלזלים בך כדבריך או בעצם מדוע אתה מרגיש כך. כדי שיכבדו אותך אתה קודם כל צריך לכבד את עצמך.

עצה - שאני עושה בעצמי בנושאים

חדשים - להיכנס לפורום ולהתחיל לקרוא בו - את כל מה שמציע - הודעות,בדפים ובארכיון, מאמרים, מילון מושגים, קישורים, הכל - כל כמה שסבלנותך והזמן מאפשרים לך זאת. ישנם מאמרים או אתרים ששווה להדפיס מהם מידע רלוונטי - למשל אתרי ניקון,קנון,אגפא,פוג'י,קודאק (שאפילו הוציאו ספר מודפס עם כל המידע שם). לשמור - ולקרוא אח"כ - פעם ועוד פעם - או מתי שמתעורר הצורך - עד שנקלט. לא קצר, ייקח זמן, מצריך השקעה, אבל לדעתי, תורם ומלמד המון. למושגים הטכניים שאינם נקלטים בהתחלה - תוך כדי צילום והשתפשפות בתהליך והיכרות מקרוב עם התוצאות - גם אלו יתחילו להיות נהירים. במקביל מציעה לרכוש ספר צילום - יש מאמר לגבי ספרים מומלצים שרשמתי ומצוי ב'כלליים' בפורום 215 - רשמתי מתוך היכרות אישית עם החומר - מספיק ספר אחד - אחר כך,לפי הצורך,אפשר לצרף עוד (אני כבר מזמן עברתי לספרות המקורית-צלמי חו"ל והספרים שמוציאים-ואינם מתורגמים בארצנו הקטנה והנידחה-אבל מה שכבר תורגם - הוא בהחלט ספר 'מוצלח' מהמון בחינות). באתרי האינטרנט המחיר הוא כמו בשבוע הספר-שווה לדעתי. רק אם אתה רוצה,כמובן. לכל היתר - לשאלות ספיציפיות - אנחנו כאן. ברוך המצטרף לפורום

למעלה