שלום!

mr dm

New member
שלום!

רציתי לדעת כמה דברים: א. מתי יוצא הסרט השלישי? ב. האם יש מן.... לייט סייבר... צעצוע כזה? ואם כן עד כמה הוא מחקה קרן אור והיכן ניתן להשיג. תודה לכל העונים :).

Darth Tomer

New member
תשובה

הסרט השלישי יוצא בעוד שנה עד שנה וחצי בקשר לשאלה השניה אין לי מושג, גם אני חיפשתי פעם

Padme Amidala

New member
הסרט השלישי- במאי 2005

וגבי לייט סייבר צעצוע- נראה לי שאפשר להזמין במקורות אמינים באינטרנט כמו Amazon למשל...

Darth Tomer

New member
יפה

יש לי ולאח שלי גם הרבה, בעיקר לגו, אבל הוא איבד כמעט הכל

odiman11

New member
ברור שיש צעצוע

ויש גם רפליקה צריך לחפש באתר הרישמי של star wars ואפשר למצוא שם לייטסיברים כולל הלייטסיבר של אינקין אם אני לא טועה אבל שלו יכל לעשות אור ואפקטים כשאתה מזיז את החרב

Padme Amidala

New member
אממ...

לאחי הקטן היה פעם לגו של הטרילוגיה הישנה (עם בובות של האן וליה!!!)... אין לי מושג איפה זה היום...

mr dm

New member
תודה...

אבל התכוונתי לגודל טבעי, פחות או יותר...

לי יש כל מיני דברים כאלה גם...

הנה תמונות מהחדר שלי (כמו שהוא נראה לפני שנה וחצי לפחות, היום הוא טיפה שונה). בתמונה שאתם רואים עכשיו, איפה שיש את הקלטות ווידאו יש במקום את ה- DVD, נוספו עוד כמה צעצועים פה ושם, והמגזינים עברו לפינה אחרת בחדר, ובמקומם עכשיו יש עוד דיסקים (כולם של SW כמובן).

ועוד כמה פוסטרים

היום מה שהשתנה כאן זה שהכתבות מתחת לחלון עברו דירה למתחת לפוסטרים האחרים, ובמקום החלון (מכסה אותו במקום התריסים) יש שני פוסטרים של AotC, אחד זה שפדמה ואנאקין עומדים גב לגב, והשני זה הרשמי. אולי יש לי תמונה של זה איפשהו. עוד גם השתנה שהפוסטרים הקטנים מתחת ל- ROTJ עפו, ובמקומם יש לוח שנה של AotC. בנוסף יש שם גם שני פוסטרים - אחד של אילן רמון, השני של תמונה שצולמה מהקולומביה של הירח שוקע מעל האופק. ודבר אחרון ששונה - הגיטרה המקסימה המדהימה והמתוקה שלי כבר לא כאן! מכרתי אותה כמו אדיוט לפני שנה וחצי שנתיים בערך!

Padme Amidala

New member
אוי, מגניב!

לי בקושי יש דברים של מלחמת הכוכבים בחדר
ואני בדיוק מצאתי את אחד מספרי ה-EU הנוראיים שתרגמו לעברית בחדר של אחי הקן

אם תרצי אני אמכור לך את שלי...

או אפילו סתם אתן לך אותם אם אני ארגיש נדיב. אני מתכנן לעשות מייקאובר בחדר כבר שנים... או לפחות חברה שלי מתכננת, לי אין כח לזה.

למעלה