שלום...

שלום...

אני גל.. אני חדש בפורום ורציתי לקבל חוות דעת על כתב ידי המצורף.. מקווה להתייחסות כנה... תודה מראש...

shamon51

New member
הניתוח שלי

הי, אני עוסק בגרפולוגיה כתחביב = לקחת בחשבון לעיתים אתה במתח פנימי מה שהופך אותך לביקורתי קשוח, חסר גמישות זועם ווכחן האשמת אחרים בכשלונות שלך אולי זה נובע מחוסר הערכה עצמית נכונה וקושי להביע רגשות נראה שיש איזה סוד בעבר או במשפחה שאתה שומר אתה בחור ישיר עם מצבי רוח משתנים עם הרבה התלהבות למרות שהדברים שכתבתי לא תמיד הכי טובים אתה צריך לזכור: א) אני עוסק בגרפולוגיה כתחביב ב) אתה צריך להסתכל בכל הדברים הטובים שיש בך ג) גיל 18 הוא גיל של התהוות ו"בלגן" לכולם עם חשיבה נכונה (חיובית) בוודאי תמצא את הדרך הנכונה שמעון (אשמח לקבל את תגובתך)

יגואר 2

New member
לדעתי אתה בחור שאפתן במיוחד ואני

מאמין שאתה משקיע כדי לקדם את הקריירה שלך אפילו לפני הצדדים החברתיים בחייך. אתה לא כל כך מתחשב באחרים אבל יכול להיות שזה עוזר לך לקבל החלטות ולהיות מעשי. מקווה לשמוע את תגובתך.

שאפתן

New member
מוזר שקלעת בדיוק לכינוי שלי...

"שאפתן" כי את ההודעה הראשונה כתבתי מבית של חבר...

שאפתן

New member
ובקשר לניתוחים שלכם...

אני לא כל כך מסכים עם הניתוחים של שניכם... בקשר לניתוח הראשון אני לא חושב שאני ביקורתי ווכחן ובטח שלא קשוח..ולאו דווקא בגלל שההערות לא מחמיאות במיוחד... בקשר לניתוח השני אני בהחלט שאפתן אולם אני יצור מאוד חברותי והצדדים החברתיים בחיי עולים כמעט על הכל... בכל אופן תודה רבה על הניתוחים והכוונות אני אשמח לקבל עוד חוות דעת (בלי להעזר במה שרשמתי על עצמי)

למעלה