שלום!!

Breathe On Me

New member
שלום!!

רציתי לדעת איך כדאי לי להתאפר למסיבות. שמתי גם תמוהנ , אבל למקרה שלא רואים יש לי עיניים ירוקות. אני רוצה להתאפשר במשהו יפה אבל לא מסובך {ולא מוזם , זה רק למסיבות}

Breathe On Me

New member
מה קורה פה..כמה טעויות...

תמוהנ=תמונה להתאפשר=להתאפר מוזם=מוגזם טוב..אם כבר אני כותבת עוד הודעה אני יוסיף עוד תמונה!

michal18

New member
העור שלך ממש טוב

וזה נהדר, חוץ מזה יש לך מבנה פנים יפה ואת יכולה לעשות כל מיני דברים, הגבות שלך, כמה שאפשר לראות בצילום, בסדר גמור, אבל עיצוב אצל מישהי מקצועית, אפילו רק פעם אחת שתלמד אותך איך לסדר, יכול לעשות פלאים. את צעירה, אז אין לך מה להגזים באיפור, אני הייתי הולכת על צללית בהירה נצנצית קצת שמשוחה רק בקצה העפעף - כך שיהיה לך "כתם" צבע חמוד שמדגיש את גבולות העין. או שאת יכולה ללכת על עיפרון שחור שבנות צעירות תמיד שמות, אבל תעשי את בחוכמה שלא ימרח לך - תוסיפי צללית כהה שתקבע אותו. חוץ מזה - את יכולה לשים ליפ גלוס עדין או שפתון בגוון ניטרלי - כמו PINK GARDEN של אסתי לאודר. מקווה שעזרתי!

אם את גרה

באיזור המרכז, אני אשמח לאפר אותך יום אחד. אני מסיימת קורס איפור, ואני מחפשת אנשים להתאמן עליהם, ככה שזה יוכל לעזור גם לך וגם לי :)

little bony

New member
הם ככה:

דבר ראשון שימי מייקאפ ופודרה כדי לקבע את האיפור וליצור גוון עור אחיד- רצוי לך להשתמש במייק אפ נוזלי.. איפור עיניים- למסיבה מאד יפה לשים על עצם הגבה צללית לבנה מבריקה.. זה ממש יפה.. העין שלך ירוקה אז את יכולה לשים על גלגל העין סגולים או ורודים שהם ממש יפים.. או שתחשבי על צבע אחר שאת אוהבת רק לא כחול! כמובן שימי עיפרון שחור ומסקרה כדי לתחום סומק- זה ממש תלוי בצללית... והכלל בסגנון.. אני אישית אוהבת סומק ורוד אבל אם העיניים מודגשות אל תשימי שלא יתן מראה פרשי כזה.. שפתיים-ליפגלוס ורוד או שקוף.. מקווה שעזרתי... הערות וכאלה אני יקבל בברכה כמו כן גם שאלות:)

Breathe On Me

New member
תודה...תודה...תודה

תודה לכוווולכם על התשובות! אני חושבת שאני ייקח את העצות על הצלליות והעיפרון והכל.. אבל אני יוותר על מייק אפ וכל זה עכשיו.. כי אני רק בת 14..ולא נראה לי להתחיל להשתמש בזה עכשיו? לא?

little bony

New member
הממ ככה...

לאיפור אין גיל לדעתי... יש כתבה על זה בטאג ליינס... המממ.. את לא חייבת מייקאפ זה רק לקבע את האיפור.. ובפעם בשבוע בערך שיוצאים זה לא נורא לשים קצת.. אבל סה"כ העור שלך בסדר גמור את לא חייבת.. אבל אם הטיפים של הצלליות אם את צריכה עוד הרחבה אני פה:)

למעלה