שלום.... :)

S.tal

New member
ברוכה הבאה! :cool:

תהנה פה בפורום! ואל תיבהל אם ``תמצא`` אותנו כלא שפויים... תצטרך להתרגל... ביי ביי! מטל הותיקה בפורום!!!!!

זה לא אמור להיות ברוך הבא?

אבל לא משנה... אז קודם כל ברוך הבא (ולא ברוכה הבאה)! אכן כן, רב האנשים (ואני מדגיש-אני לא ביניהם) באמת קצת הרבה לא שפויים ואוהבים במיוחד בשעות הפנאי שלהם לדפוק את הראש בדברים מוצקים וחזקים כגון: *מקלדת(די נפוץ) *מחשב *טלוויזיה *קיר(כמובן) והיד עוד נטויה...

S.tal

New member
אני אוהבת להגיד ברוכה הבאה!

ולא ברוך הבא!-יותר כיף....!

שיהיה לך לבריאות...

אפצ`י! סתם בצחוק, אני בריא... (וגם אוהב לכתוב הרבה פעמים שלוש נקודות...)

אבל במחשבה שנייה...

גם לך לא היה נעים אם היו אומרים לך ברוך הבא הרי בסה``כ הוא בן! נכון??? *מצקצק עם הלשון* (אומרים להגיד ``מצקצק בלשון`` או ``מצקצק עם הלשון``) (טוב לא משנה כבר כתבתי...) (וואו, זה נחמד לכתוב ככה בסוגריים כל הזמן) (אבל צריך להפסיק עם זה) (ולכן אלו הסוגריים האחרונות בהודעה הזו) (או שלא...) (נראה לי שהפורום הזה מתחיל להשפיע עלי...) (בעצם, עכשיו אני גם בטוח בזה) (לא משנה, אני חייב לסיים את ההודעה) (ולכן- זה המשפט האחרון בהודעה) (באופן סופי!) (ומוחלט...)

אני יודע מה זה אומר...

*מצקצק בלשון* וחוצמזה את בטוחה שאומרים ``לצקצק בלשון`` או שאומרים ``לצקצק עם הלשון``?

S.tal

New member
טוב אז אם זה כל כך חשוב לך....

ברוך הבא רועי!!! וכמובן שלא ברוכה הבאה רועי!!! ונראה לי שאומרים לצקצק בלשון! -טל, שברגע זה מצקצקת בלשונה..........

sarah

New member
וולקום!!

*שרה,שליחה מיוחדת לאיטרנטים קפאים,כותבת מאיטרנט קפה ממש נחמד באילת* שלום רון ווזלי! ,תיזהר משורפי החתולים (כמובן) כמה מהפורומיסטים הקבועים (כמו ליאת ופרופסור פרונגס) לא כאן...אבל...תנסה להתגבר אני ביום שישי מסתלקת. בכל מקרה,תהנה כאן!!!! *דופקת את הראש ב...האאא...מסך,או שלא* שרה&מפלצת הבזיליקום&ברברה סטריינסד

למעלה