שלום

אסתי69

New member
שלום

אמרו לי שגם פה נפתח פורום בדסמ אז באתי דפדפתי קצת ואני בטוח אדפדף יותר מה שרציתי לדעת זה אם מישהו פה בכלל חשב על זה שמערכת בדסאמית (שהיא לא לסשן בלבד) היא קשר בין בני זוג קשר עמוק אוהב מתמסר כי מהשאלות שאני הספקתי לקרוא זה לא מש בא לידי ביטוי (לא כל מי שמחזיק/ה שוט הוא/היא הופכ/ת להיות דומ/ית) בכלל יש פה מקום לסאביות? בהצלחה עם הפורום

PassionFruit

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

ובדף הקודם הייתה שאלה של Zodiac ,שהתפתחה לשרשור, שנקראה "שליטה כתחליף לאינטימיות". אני חושבת ששם תמצאי את התשובה לשאלתך.

Z o d i a c

New member
ברוכה הבאה אסתי!

מקום לסאביות תמיד יש. (מי ישטוף כלים בסוף היום? יעשה ספונג'ה? אני??) לגבי שאלתך אני מסכים שלא כל האוחז בשוט יכול להגדיר את עצמו כאדון או גבירה. גם לא כל התרפס והפאסיבי יכול להגדיר עצמו כעבד או שפחה. יש כאן משהו עמוק יותר. אני כן מאמין שיכול להיות קשר זוגי מלא חם ואוהב גם אם משחקי השליטה יוצאים מחוץ לגבולות המיטה. אין סיבה גם שלא. להיות עם עבד, נרצע וכנוע ככל שיהיה ישעמם לי מהר מאוד במידה והוא אינו איש שיחה מרתק, בעל חוש הומור ושאר תכונות נדרשות. זה שהוא יכול לספוג כאב לא אומר שהוא לא יוכל לספוג את אהבתי ואף להעניק לי אחת, לפנק אותי, להתפנק איתי. לגרום לי להרגיש נאהב וסקסי כי הוא באמת ובתמים מאמין בזה כאדם ולא כעבד.

u4m1

New member
ברוכה הבאה, גם אני חדשה כאן../images/Emo39.gif

מקבלים פה חדשים ממש יפה
התשובה של זודיאק- מעולה בעיניי.

אסתי69

New member
תודה על קבלת הפנים

תודה על התשובות אני רואה בבדסמ קצת יותר עומק אבל אני אתן לזמן לשחק את המשחק ברשותכם (או בלעדיה) לגבי כלים הממממממממ :)

ronen852

New member
מחפש בדסאמית לחיים כייפים מהנים מר

אם את גם נאה ולא מלאה, אני בן 35 חתיך מתוק שולט וגם נשלט ומת לאהבה

למעלה