שלום!

Veiltail

New member
שלום!

רציתי לשאול לגבי נינט והפורום-לגבי נינט- היא אמורה להוציא דיסק נכון? מתי?האם השירים יפים?כבר משמיעים אותם ברדיו?כמה יעלה הדיסק שלה(אם מישהו יודע)יש מידע על זה איפה שהוא? לגבי הפורום-מדברים פה גם על שירי מיימון? אני ממש מתה עליה!אם היא תיהיה זמרת-אני מעריצה מס'1! גם שירי אמורה להוציא דיסק עם סינגל או משהו כזה? תודה מראש!@

קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif

נינט אמורה להוציא דיסק, אבל זה יהיה כבר בשנת 2004.. אף אחד לא יודע אן השירים יפים או לא, כי פשוט הם עדיין לא כל כך קיימים. אני מניחה שהוא יעלה כמו כל דיסק ממוצע.. בפורום הזה מדברים גם על שירי מימון. הרי זה ]ורום של כוכב נולד
שירי עובדת גם על סינגל שאמור לצאת בחודשים הקרובים.

MiSs DiNaMiTt

New member
שלום לום לך!!! ../images/Emo24.gif

ממצב?? אני רותם! בת 17 מכפר סבא!!! חוולה מתה שרופה על נינטוש הכפרה!!! ברוכה הבאה לפורום הפצצתי!!! מקווה שתהני פה!!

Veiltail

New member
תודה על הקבלת פנים והתשובות!

אני שמחה!(משני הדברים) על מה מדברים פה בדרך כלל(אני רוצה לדעת כדי לא לכתוב דברים לא לעניין)מדברים גם על המתמודדים שלא זכו?כמו...גיא שרפי וכאלה?

perrinat

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

ת ה נ י
מדברים פה על התוכנית כוכב נולד, על כל המשתתפים, מנחים וכו' וכו'...

אני צריכה עזרה..

מתי יוצא הדיסק החדש של נינט המלכה???? אה...כל מי שיש לו אייסיקיו ומעוניין להתכתב שירשום לי.. ולמי שיש תמונות או חומר על נינט ושירי שיגידו לי!!!!

../images/Emo4.gif עלאק....

איזה באסה... חשבתי שהוא יוצא עוד חודשיים או משהו כזה כי דבר הסינגל יוצא לדרך! ב-א-ס-ה! טוב, מה שנשאר לעשות זה לחכות! אני כבר מחכה ששירי תוציא סינגל זה ממש יהיה טובבבבבבבבבב

למעלה