שלום!

S u b a r u

New member
שלום!

זו בטח תהיה הפעם הראשונה והאחרונה שלי כאן. קודם כל, אני ממש מאושרת לגלות שהוקם פורום לכבוד השחקן הבאמת-מוכשר הזה, אבל... קצת התאכזבתי לגלות שהוא יותר מוקדש לסגידה לבן-אדם ולא לפועלו רב ההודעות פה... 'הוא אלוהים' איזה יופי הוא בשמלה' אני רק מקווה שלא כל ההודעות הן ככה, כי חבל שבמקום להרחיב ולשבח את האיכויות הוקלנועיות שלו אלן, אתן נשמעות כמו מעריצות של איזה חבר בלהקת בנים מלוקקת. אבל זה הפורום שלכן, סבבה תעשו מה שבא לכן. רק עוד משהו קטן: שמתי לב שאתם נורא אוהבות (בהנחה שאין כאן בנים) לרדת על השחקנים האחרים בסרט ועל איכות המשחק שלהם... אני לא מבינה מה זה נותן לכן ? אני אישית לא הכי מתלהבת מהקאסט, ואין לי 'פייבוריט' או משהו כזה, אבל אתן לא יכולת לגמד את היכולות של השחקנים האחרים ונראה לי שהסיבה העיקרית היא שאתם מרגישות שלא מעריכים את אלן מספיק. אני מסכימה עם זה שהוא אחד השחקנים הטובים והפחות מוערכים, אבל זו לא סיבה להתנהג בצורה כזו... רב השחקנים (ואני מדברת על מאגר מכובד של שחקנים בריטיים וותיקים) ממש טובים: מגי סמית' שחקנית מעולה לפי דעתי ורובי קולטריין גם שחקן טוב. ויש את ריצ'ארד האריס ז"ל - רק לאחרונה (ובזכות 'הארי פוטר') נעשיתי מודעת לעשייה הקולנועית שלו, והוא אחד השחקנים היותר טובים שבריטניה אי פעם ייצאה. שימו לב שאני מדברת על השחקנים המבוגרים בסרט לא על הצעירים: זה ממש לא נורמלי מה שאתן עושות כאן איך אתן יכולות להשוות משחק של ילדים בני 15 לשחקן מבוגר בן 57 (?) כדי לשחק צריך ניסיון, שמן הסתם הם ירכשו, או להיפך שאף פעם לא יהיה להם... אבל שוב מה הטעם בהשוואה הזו אנחנו מדברים על שחקנים פער בגילאים שקרוב ל35 שנה ?! יש בכלל מה להשוות? זה סתם מיותר ולגמרי לא הגיוני. ועוד הערה קטנה... אני לא יודעת אם אתן יודעות, או שלא סתם בא לי לחלוק את פיסת המידע הזו איתכן: אתן יודעות שהוא (אלן) השתתף בוידיאו של להקה ששמה Texas?

מלאכית16

New member
נמנמ...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

1. חבל שבשעה שאת מדברת על אנשים שפוסלים אנשים אחרים מוקדם מידי, את שופטת אותנו ככה. לא כל מה שאנחנו עושות זה "להזיל ריר" על אלן ריקמן. את תשימי לב (אבל למה לטרוח...זה קשה, לא
) יש לנו גם דיונים על המשחק שלו בכל מיני סרטים ששודורו בטלוויזיה (וכולנו ראינו) או סתם סרטים שנאחנו נהינים לראות. 2. על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. אני למשל מעריצה גדולה של מגי סמית', של פיונה שואו, של ג'ייסון אייזקס, של ריצ'ארד האריס ז"ל, של קנת' בראנה...הם שחקנים מעולים.... אבל אני לא אוהבת את המשחק של דניעל רטקליף, ולא את של אמה ווטסון, ולא את של רופרט גרינט, ולא את של רובי קולטריין, ומה שלא תעשי לא ייגרום לי לאהוב את המחשק שלהם. היחידים מבין הילדים שאני עוד סובלת את המשחק שלהם הם טום פלטון והשחקן שמשחק את נוויל... 3. זה לא הפורום שלנו. זה הפורום של כולם. כל אחד יכול לבוא לכאן ולדבר על מה שהוא רוצה בנוגע לריקמן. אם את כל כך רוצה שידברו על דברים מסויימים בנוגע לאלן, את יכולה לבוא ולשנות, אבל לא למתוח ביקורת עלינו. 4. כן, אנחנו יודעות על ההשתתפות שלו בקליפ הזה. לשיר קוראים- In Demand של טקסס...וכבר הספקנו לטחון אותו ולהתדיין עליו די הרבה...גם לא רק מהכיוון של הזלת ריר מאסיבית.
אם את רוצה את מוזמנת לעיין בארכיון הפורום ולראות שאנחנו לא שיטחיות כפי שאת חושבת שאנחנו. (ולא, הודעה זו לא נכתבה בנימה תוקפנית, או צינית, והיא לא באה להעליב אף אחד. אל תקחו אותה יותר מיד ללב.)

S u b a r u

New member
אוקיי...

מוזר, כי כל כתום או לא כתום כאן שאני רואה מוקדש להזלת רי עליו ושוב, זה חבל. אבל אם את אומרת שיש התדיינויות על איכות המשחק שלו אז סבבה כי כל העמוד פה (ובדקתי) מוקדש טקס הזלת הריר. אני אכן טרחתי והסתכלתי, מה שקורה עם פורומים שמוקדשים לאייקונים כאלו, הוא שברב המקרים פשוט נמאס לדבר על האמן עצמו ואז מתחילים לחהעלות דברים שלא ממש קשורים ודי שיטחיים. תרצי או לא תרמצי מי שנכנס כרגע לפורום, רואה את המראה הזאתי. אני שמחה שאת 'מעריצה' גדולה (אני נמנעת מהביטוי הזה כשאני יכולה) של ריצ'ארד האריס, ומגי, אבל... "את יכולה לבוא ולשנות, אבל לא למתוח ביקורת עלינו" "אבל אני לא אוהבת את המשחק של דניעל רטקליף" תיקון זה דניאל רדקליף אם אני לא טועה (אלא אם כן רשמת את זה כסוג של בדיחה אישית) בכל מקרה שתי הציטטות האלו מסבירות הכל.. לך מותר למתוח ביקורות על איכויות המשחק שלו ולי אסור לעשות את אותו הדבר? וחוץ מזה, לא הייתה שום כוונה למתוח ביקורת, אלא להראות לך איך הדברים נראים למיחשהו מבחוץ. אבל זה, however, כן מתיחת ביקורת: אני עדיין חושבת שזה מגוחך להשוות בין איכויות קולנוע של מישה ו שנמצא בתחות 30 שנה לבין מישהו שנמצא רק 3 שנים. שוב, אני לא מבינה מה התועלת האישית שלך מזה, חוץ מפיצוי על חוסר הערכה לאלן. ומי ניסה בדיוק לשכנע אותך שהוא שחקן טוב או לא? הבעתי את דעתי על האבסורדיות כאן. הגעתי לכאן במקרה, אני רציתי לראות פורומים על הארי פוטר ושמחתי נורא לראות את הפורום הזה, ובאותה מידה התאכזבתי... אני שמחה לגלות שטחנתן את הקליפ עד צאת נשמתכן. אממ.. וגם שלי לא נכתבה ע"מ (חס וחלילה) לפגוע במישהו.

S u b a r u

New member
אוי חבל שאי אפשר לתקן פה הודעות...

לחהעלות=להעלות תרמצי=תרצי

TwelveEyes

New member
___

ראשית: מה אכפת לך אם אנחנו מזילות קצת ריר? האם זה מוריד מההערכה שלנו לריקמן כאיש מקצוע? האם העובדה שאנחנו מוצאות אותו מושך הופכת אותנו לשטחיות? באמת סליחה שאנחנו נמשכות לגברים ולא רואות שום רע בלהביע זאת בפומבי! את יודעת למה לפורומים של תפוז קוראים "קהילות"? בגלל שהם אינם מוקדשים בלבד לדיון בנושא לכבודו הם הוקמו ותו לא. ברוב הפורומים, לאחר זמן-מה, המשתתפים מפתחים אווירה של חבר'ה ומתחילים לפרסם גם טופיקים שאינם קשורים כ"כ לנושא - אז מה? לדעתי, זה רק מגבש את הפורום, שהרי זו הזדמנות להתוודע לאנשים בצורה יותר מעמיקה ואולי אף לפתח חברויות חדשות. שנית: אני מעריכה מאוד את עבודותיהם של השחקנים המבוגרים שמשתתפים בסרטים. מאיפה בדיוק את יוצאת עם ההנחה המטומטמת וחסרת הבסיס שעצם העובדה שאני אוהבת את אלן אומרת שאין לי כבוד לשחקנים אחרים? באשר לשחקנים הצעירים: אני דווקא חושבת שרובם עושים עבודה נפלאה. אני לא אוהבת את דניאל רדקליף (וכן, הילה שיבשה את השם שלו בכוונה) כי לדעתי, הוא שחקן גרוע. ואל תתני לי את הבולשיט של ניסיון: היילי-ג'ואל אוסמנט נמצא בתחום המשחק כמעט אותו פרק זמן כמו רדקליף, וכבר הוכיח לא אחת שהוא יכול לעשות תפקיד לא פחות טוב משחקנים מבוגרים יותר ובעלי ניסיון רב משלו. הילה סיכמה את זה מצויין: על טעם וריח אין להתווכח. (או "איש איש וטעמו אימו", כמו שאדיפוס היה אומר
) תעשי טובה, תחסכי מאיתנו את הפסיכולוגיה בגרוש. פיצוי על חוסר ההערכה לאלן? את באמת חושבת שהשפעתו עלינו מגיעה לרמות תת-הכרתיות?! "Everybody's a critic", הולך המשפט הידוע. אמנם, אין לאף אחת כאן ידע מקצועי בקולנוע או משחק, אך אין זה אומר שאין לנו זכות להביע את טעמנו. את חושבת שרדקליף עשה עבודה טובה? סבבה, זכותך, בדיוק כמו שזכותי לחשוב שלצנונית הממוצעת יש יותר כישרון ממנו. אין זה אומר שאם הילד ייקח כמה שיעורי משחק, לא אפרגן לו. זה שום דבר אישי נגדו, בטח ובטח לא כפיצוי על משהו. דרך אגב, עצם העובדה שאת אומרת שהגעת לכאן דרך חיפוש פורומים על הארי פוטר מוכיחה כמה שאת בורה ולא יודעת עליו כלום. הידעת שהוא אף אחד מהשחקנים השייקספיריים המוערכים בבריטניה, ושהרזומה שלו כוללת גם תפקידים ב"רספוטין", "על תבונה ורגישות", "דוגמה" ו"מייקל קולינס", בין השאר? אני מתארת לעצמי שלא. אז בפעם הבאה שאת מחליטה לבקר מישהו, כדאי שתסתכלי על עצמך לפני כן. ההודעה הזו גם לא נכתבה במטרה לפגוע, אלא במטרה לחנך.

מלאכית16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר

S u b a r u

New member
LOL

בורה? אני בכלל לא חיפשתי פורום על שמו, רציתי לחפש פורומים על הארי, ומה לעשות שבחיפוש הופיע גם הפורום הזה? אני לא 'מעריצה' ולכן לא חיפשתי ספציפית את הפורום הזה, הגעתי לכאן במקרה. תודה רבה על הערכה: "ולא יודעת עליו כלום. הידעת שהוא אף אחד מהשחקנים השייקספיריים המוערכים בבריטניה, ושהרזומה שלו כוללת גם תפקידים ב"רספוטין", "על תבונה ורגישות" חחחחחחחחחחח מאיפה את חושבת הכרתי אותו? מתוקה, אני בת 21, מנהלת פורום בעצמי של פרל ג'אם בהייד פארק, ואני אשמח אם תתני לי יותר קרדיט. כמו שאמרתי, אני מעריכה אותו מאוד, ואני לא בדיוק מבינה מה הקשר של המשפט שלך... גם ריצ'ארד האריס הוא שחקן גדול ואין עליו פורום וגם איני צריכה לחפש אחד כזה. לא באתי לתפוז בכוונה תחילה למצוא כאן פורום על אלן ריקמן ולכן הופתעתינ לגלות שאכן מהוא קיים ושימי לב: מופיע ברשימת תוצאות החיפוש של השם הארי פוטר... "אבל התמונה המקסימה של הריקמן שלי מגן על הפיכסות האלו שמאחוריו (שמשום מה נקראים שחקנים...מעניין למה) פשוט מקסימממממה" בדיוק את יוצאת עם ההנחה המטומטמת וחסרת הבסיס שעצם העובדה שאני אוהבת את אלן אומרת שאין לי כבוד לשחקנים אחרים? באשר לשחקנים הצעירים: אני דווקא חושבת שרובם עושים עבודה נפלאה. חחחחחחחחחח באמת, מאיפה אני יוצאת עם ההנחה המטומטמת וחסרת הבסיס הזו... בקשר לעניין של טעם וריח, אני מסכימה. אבל, אני כן מאמינה שכדי לשחק לא צריך רק כישרון, אלאעבודה של שנים רבות. רק כדי להבהיר, איני אוהבת את רדקליף. וגם לא את היילי ג'ואל אוסמונד... על איזה כישרון את מדברת? טוב זה עניין של, שוב טעם וריח. אני כבר הבנתי שאתן מכבדות את החקנים הבוגרים בסרט. ולא אני לא חושבת שרדקליף עשה עבודה טובה, ואני עומדת מאחורי העובדה שאתן מתעקשות להשוות את איכויות המשחק שלו לשחקנים בוגרים ממנו. ובטח שלא השוותם אותו להיילי או שחקנים בגילו, בגלל זה אני מרגישה שנעשה אי צדק ואני כן ממליצה שאת תסתכלי על עצמך לפני כן. ובקשר להזלת הריר, סבבה, תעשו מה שבא לכן, אני פשוט לא רוצה לראות שרב השיחות כאן מוקדשות לטקס הזה ולצערי אני כן רואה את זה. "ברוב הפורומים, לאחר זמן-מה, המשתתפים מפתחים אווירה של חבר'ה ומתחילים לפרסם גם טופיקים שאינם קשורים כ"כ לנושא" " את יודעת למה לפורומים של תפוז קוראים "קהילות"? בגלל שהם אינם מוקדשים בלבד לדיון בנושא לכבודו הם הוקמו ותו לא" קצת סותרת את עצמך, לא? ההודעה גם נכתבה במטרה לחנך. ובלי פסיכולוגייה בגרוש. אני לא פוגעת באף אחד, ולכן אין טעם לעשות לי באן. ואני נורא אהבתי איך שפשוט את מבקשת מהמנהלת להעיף אותי רק בגלל שלא 'מוצאים חן' בעינייך הדברים שאני רושמת. ובינתיים מי שפוגעת כאן זו את.

TwelveEyes

New member
כאילו שיואו! את בת 21? וואו!

איזו ילדה גדולה! תסלחי לי אם לא אבנה לך מקדש על זה שנולדת שלוש שנים לפניי, כן? יקירתי, אולי כדאי שתסתכלי לפעמים בצד כדי לראות את מי את מצטטת? יחסוך לך לא מעט פאדיחות. לדוגמא, "אבל התמונה המקסימה של הריקמן שלי מגן על הפיכסות האלו שמאחוריו (שמשום מה נקראים שחקנים...מעניין למה) פשוט מקסימממממה" נאמר ע"י הילה, שהיא, אהמ, במקרה שלא שמת לב, לא אני
ובפעם האחרונה שבדקתי, הייתה לה זכות לחשוב שהם שחקנים גרועים. אני גם לא זו שביקשה להעיף אותך - זו הייתה מירטל. בשביל בחורה בת 21 (שיואו!) שמנהלת את פורום פרל ג'אם (קול!) בהייד פארק (שהוא, כידוע, מה זה אתר אקסקלוסיבי וממש לא בית זונות אחד גדול שנותן לכל אימבציל עם ידע מינימלי בעברית וגישה לאינטרנט לפתוח פורום <\ציניות>) וחושבת שהיא כלת עולם, מן העולה מהודעתה, יש לך "קצת" קשיי הבנה, לא? כישרון אינו נרכש עם הזמן ולכן גם לא עם הניסיון. אפשר ללכת לסדנאות משחק או לנסות ללמוד מטעויות, אבל בסופו של דבר אם אין לך את זה - אין לך את זה. במקרה ולא שמת לב, אגב, מעצם העובדה שהבאתי את היילי כדוגמא ערכתי השוואה בינו לבין רדקליף, אז איך בדיוק אני משווה את המשחק שלו לשחקנים יותר מנוסים? הא?
למרות שבעצם, איני רואה סיבה לא להשוות את רדקליף לשחקנים מבוגרים ממנו. כישרון אינו תלוי בגיל או בניסיון. הנה, יש לי בת דודה בת שמונה בסה"כ, ששרה כמו מלאך - זאת למרות שמלבד טקסי ביה"ס שלה, אין לילדה שום ניסיון מקצועי. איך בדיוק סתרתי את עצמי בכך שאמרתי שלפורומים יש מטרות נוספות מלבד דיון בלעדי בנושא בו הם עוסקים? אולי את מנהלת את פורום פרל ג'אם שלך באופן פאשיסטי ומוחקת אוטומטית כל שרשור שאינו עוסק בהם, אנאערף, כולם הרי יודעים שבהייד פארק האנרכיה חוגגת, אבל בתפוז העניינים מתנהלים קצת אחרת. עכשיו, תפני את מבטך למעלה. את רואה בקצה הימני של האקספלורר שלך איקס קטן כזה? בפעם הבאה שאת נכנסת לפורום הזה, או לכל אתר אחר שלא מוצא חן בעינייך, הרגישי חופשייה ללחוץ עליו, כי את יודעת מה? אף אחד לא מכריח אותך להישאר פה. ההרצאות המאלפות שלך לא מעניינות אף אחת כאן, כי מילא שאת אאוטסיידרית שלא מבינה בגרוש את האווירה בפורומי תפוז בכלל ופורום זה בפרט: את עוד מעיזה לבוא אלינו בגישה חצופה ומתנשאת, "ממרומי גילך המופלג" במחשבה שהנה, תשפכי קצת אור לחייהן של חבורת נערות "מסכנות" ו"אומללות" עם הערותייך העמוקות והאינטליגנטיות. סעי, סעי מהרשתית.

neoman

New member
או

אני רואה שעשו לי באן.. אני לא מבינה למה, כעיקרון, אני לא זוכרת שקיללתי.. מי שפאשיסטי כאן זו בוודאי המנהלת, שכן מוחקת הודעות.. אני לא פאשיסטית אני קומיניסטית... אני אפנה להנהלת תפוז בקשר לזה, אגב, כי כעקרון אני לא קיללתי, ולא פגעתי במישהו. אבל לא אבקר כאן יותר.. באמת! ולא חמודה, אינני מסתכלת עלייך ממרומי גילי המופלג, זה פשוט מעצבן לראות שיש פה חבורה של בנות שמתייחסת לשחקן המהולל כאילו הוא חבר בבאקסטריט בויז, וכן, גם אם אתן אוהבות אותו. אז"ש אני לא שיניתי נושא, אלא את.. האנרכייה חוגגת? לא אצלי =) וגם אם היא הייתה חוגגת, איך אני יכולה להיות פאשיסטית ולמחוק הודעות אם המצב הזה קיים? וכן את לא יודעת, אני מציעה לך לבדוק לפני שאת אומרת דברים כאלו.. ואני כן בפורומים של תפוז, חברה שלי מנהלת אחד מהם... דודה ששרה כמו מלאך? אז? עם שירה נולדים, (תראי את אדי, למשל) אלא אם כן את שרה נורא או שאת סתם מעוניינת לפתח את הקול ואז את הולכת לשיעורי פיתוח קול, כאמור... נראה לי שלך צריך להיות באן.. טוב, האמת ציפיתי לתגובות כאלו... זה בערך כמו להיכנס לפורום אלן ולהגיד שאני שונאת אותו... אני אאוטסיידרית? חחחחחחחחחחח בגלל שאני בהייד פארק?? והוא לא אתר ד"א.. זה מרכז פורומים. אני יודעת שזו לא את שכתבת את המילים האלו, ושזו הייתה המנהלת, זה בסדר אין לי קשיי הבנה ואני לא חושבת את עצמי... מוזר שלא הגנת עליה דווקא חשבתי שתצדדי בה... וואו לא נכנסת לסרטים....
ולפי דעתי משחק הוא כן כישרון נרכש... ובקשר למירטל, כמו שאמרתי אי אפשר לערוך הודעה אז רשמתי לה תגובה... "את עוד מעיזה לבוא אלינו בגישה חצופה ומתנשאת, "ממרומי גילך המופלג" במחשבה שהנה, תשפכי קצת אור לחייהן של חבורת נערות "מסכנות" ו"אומללות" עם הערותייך העמוקות והאינטליגנטיות. סעי, סעי מהרשתית. " בפעם האחרונה שבדקתי, הבעתי דעה.. והזכרתי שאני מכירה את ריקמן מאז 'על תבונה ורגישות' ומשם המשכתי הלאה, ולכן חשבתי שזה המקום לספר קצת על עצמי, כי הייה ברור שחשבת שאני בת 12 שהגיעה לפורום של אלן דרך הארי פוטר.... עדיין לא ברור לי איך הגעת לזה... וגם אחרי שהסברתי לך שזה דרך תוצאות החיפוש של השם הארי פוטר, ואחרי שסיפרתי קצת על עצמי, את ממשיכה להציג את זה כהתנשאות ותזכרי, שזה בתגובה להתנשאותך: "דרך אגב, עצם העובדה שאת אומרת שהגעת לכאן דרך חיפוש פורומים על הארי פוטר מוכיחה כמה שאת בורה ולא יודעת עליו כלום." אז מי מתנשא כאן? "מבינה בגרוש את האווירה בפורומי תפוז" חחחח למה לא? רשמתי ותעשי לי טובה על תחזרי על עצמך עוד פעם... שאני כן בפורומים של תפוז, ואני מודעת לאווירה ששוררת כאן היא לא כ"כ שונה מהאווירה אצלי. ואני לא מתכוונת 'לנסוע מהרשתית' אלא רק מהפורום הזה, אחרי שאני אדבר עם המנהלת' ביי.

מלאכית16

New member
רק דבר אחד שהפריע לי.../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

ולא, אני לא אגיב על השאר, כי זה כבר נגרר לריב ענקי כזה שאף אחד לא מבין את הצד השני. אני לא חסמתי אף אחד, ולא מחקתי הודעות של אף אחד- אז אם את כבר מוציאה דיבה- לכי ועשי זאת במקום אחר.

מלאכית16

New member
ואני..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

לא פאשיסטית. את יודעת שאפשר לתבוע אנשים על דברים שכאלו

S u b a r u

New member
כן

אני יודעת! אני מה זה מצטערת ! פשוט זה לא פירסם את התגובה שלי ובגלל זה.. כי לא עשו לי אף פעם באן.. בכל מקרה תיקנתי את עצמי.. ושוב 'עימך הסליחה' ולא, לא ידעתי שאפשר לתבוע אנשים על זה... אבל תודה על הרעיון =) בכל מקרה באמת זהו! ביי

S u b a r u

New member
ולא הוצאתי דיבה..

שוב זו הייתה אי הבנה... התגובה התפרסמה רק אחרי חצי שעה.. ובגלל זה.. בכל מקרה לא קראת הלאה ! התנצלתי.. אבל אני מבינה...

מלאכית16

New member
*בשוק*../images/Emo2.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אמנם הבטחתי שאני לא אגיב יותר, אבל הייתי חייבת שתסבירי לי משהו. מה הקשר, ובכנות אני שואלת, כי אני ממש לא מבינה- מה הקשר בין זה שאני אוהבת את אלן ריקמן לבין זה שאני לא אוהבת שחקנים אחרים
העובדה שאני אוהבת את אלן ריקמן לא סותרת/מונעת ממני להעריץ/לא להעריץ שחקנים אחרים....אני לא מבינה מה הקשר פה
אז בגלל שאני אוהבת שחקן שיותר מבוגר מהגיל של דניאל אסור לי להעביר ביקורת על שחקנים צעירים יותר מהשחקן שאני מעריצה
אני לא זוכרת שנקבע כזה חוק, לא במדינת ישראל, ולא באף מדינה על פני כדור הארץ הזה. כמו שדנה אמרה, כישרון משחק הוא לאו דווקא משהו שבא עם שנים של ניסיון....אני מודה שככל שלומדים יותר מחכימים יותר- אבל כישרון הוא משהו שמפתחים, לא משהו שרוכשים, ואם לדניאל רדקליף, האליל המושלם, אין את הכישרון בגיל 15 אני חושבת שיהיה לו קצת קשה לפתח אותו בשנים הבאות....אמנם אני לא פוסלת..אולי עם השנים הוא כן יהפך להיות שחקן מעולה, אבל כרגע, אני לא נהנית לראות את המשחק שלו...אז מה
יעצרו אותי על זה בגלל שהוא צעיר יותר מאלן ריקמן
לא. אני לא חושבת. דבר שני- יש לי את הזכות המלאה להעריץ את אלן ריקמן ולא להעריץ את דניאל. כמו שאת אוהבת לשמוע סוג מוזיקה מסויים, ואנשים אחרים לא, או כמו שאת אוהבת סוג אוכל מסויים ואנשים אחרים לא, או תחביבים מסויימים, או סגנון לבוש...אף אחד לא אוסר עלייך לעשות כרצונך, כי דעתך שונה משלו, לא
אז אני גם לא רואה את הזכות שלך להגיד לי כאן שהעובדה שאני מעריצה את אלן ריקמן, אבל את דניאל רדקליף לא, היא דבר מטומטם לחלוטין... זה ממש מציק.
ככה אני מעריצה את האלן שלי, ואף אחד לא יבוא ויגיד לי שזה לא נכון. וכנ"ל לגבי שחקנים אחרים- אני לא נהנית לראות את המשחק שלהם- מבחינתי הם לא שחקנים טובים....גם אם הם יזכו בפווווווווווווול אוסקרים ושאר פרסים יוקרתיים, אני לא אוהב אותם...זה עיניין של טעם. נקודה. ואין לך מה לבוא ולנסות לשנות אותי, כי זה לא יעזור. עוד נקודה

S u b a r u

New member
אוקיי

גם אני הבטחתי לעצמי שלא אבקר כאן יותר ואני מתכוונת לקיים את זה אחרי ההודעה הזו... ציטטתי אכן את הילה, ולא את אממ לא זוכרת את שמך... אבל זה לא משנה, כי הוכחתם לי מה אתם. אני אוהבת את הייד פארק ולא ניתן לשכנע אותי שתפוז יותר טוב, למרות שיש לי חברה שמנהלת פה פורום.. והוא זכה בבחירות שYnet עשה... אבל בכל מקרה, כדי לא לסטות מהנושא, לא אכפת לי אם את אוהבת את רדקליף או לא, מה הקשר?? לא באתי לשנות אותך, וגם לא זכור לי שאמרתי משהו כזה. או, כמה מרגש: "אלן שלי..." טוב דיי זה באמת מגוחך... אממ.. סבבה אבל לא ירדת רק על רדקליף, אלא גם על השחקנים האחרים.. ואל תנסי לטעון אחרת---> הבאתי לך את הציטוט שלך והנה הוא עוד פעם, אלא אם כן תטעני שיש לך פיצול אישיות (אני מקווה מאוד שלא, את אמרת את זה, ולא אחרת: "אבל התמונה המקסימה של הריקמן שלי מגן על הפיכסות האלו שמאחוריו (שמשום מה נקראים שחקנים...מעניין למה) פשוט מקסימממממה" הנה הוא בדיוק שמה! את אמרת את זה, לא? מילא אם היית אומרת רדקליף, אבל... ושוב, אני אדגיש, את ביטלת שחקנים אחרים, לא רק אותו, וחבל.

neoman

New member
...

גם אני הבטחתי לעצמי שלא אבקר כאן יותר ואני מתכוונת לקיים את זה אחרי ההודעה הזו... ציטטתי אכן את הילה, ולא את אממ לא זוכרת את שמך... אבל זה לא משנה, כי הוכחתם לי מה אתם. אני אוהבת את הייד פארק ולא ניתן לשכנע אותי שתפוז יותר טוב, למרות שיש לי חברה שמנהלת פה פורום.. והוא זכה בבחירות שYnet עשה... אבל בכל מקרה, כדי לא לסטות מהנושא, לא אכפת לי אם את אוהבת את רדקליף או לא, מה הקשר?? לא באתי לשנות אותך, וגם לא זכור לי שאמרתי משהו כזה. או, כמה מרגש: "אלן שלי..." טוב דיי זה באמת מגוחך... אממ.. סבבה אבל לא ירדת רק על רדקליף, אלא גם על השחקנים האחרים.. ואל תנסי לטעון אחרת---> הבאתי לך את הציטוט שלך והנה הוא עוד פעם, אלא אם כן תטעני שיש לך פיצול אישיות (אני מקווה מאוד שלא, את אמרת את זה, ולא אחרת: "אבל התמונה המקסימה של הריקמן שלי מגן על הפיכסות האלו שמאחוריו (שמשום מה נקראים שחקנים...מעניין למה) פשוט מקסימממממה" הנה הוא בדיוק שמה! את אמרת את זה, לא? רשמת שחקנים.. לא שחקן שחקנים.. ביי.

S u b a r u

New member
../images/Emo4.gif או גאד...

אני מתנצלת.. המחשב שלי לא שלח את ההודעה ועכשיו, אחרי חצי שעה היא מופיעה.. לא עשו לי באן, אז.. Sorry anyway

S u b a r u

New member
LOL

בורה? אני בכלל לא חיפשתי פורום על שמו, רציתי לחפש פורומים על הארי, ומה לעשות שבחיפוש הופיע גם הפורום הזה? אני לא 'מעריצה' ולכן לא חיפשתי ספציפית את הפורום הזה, הגעתי לכאן במקרה. תודה רבה על הערכה: "ולא יודעת עליו כלום. הידעת שהוא אף אחד מהשחקנים השייקספיריים המוערכים בבריטניה, ושהרזומה שלו כוללת גם תפקידים ב"רספוטין", "על תבונה ורגישות" חחחחחחחחחחח מאיפה את חושבת הכרתי אותו? מתוקה, אני בת 21, מנהלת פורום בעצמי של פרל ג'אם בהייד פארק, ואני אשמח אם תתני לי יותר קרדיט. כמו שאמרתי, אני מעריכה אותו מאוד, ואני לא בדיוק מבינה מה הקשר של המשפט שלך... גם ריצ'ארד האריס הוא שחקן גדול ואין עליו פורום וגם איני צריכה לחפש אחד כזה. לא באתי לתפוז בכוונה תחילה למצוא כאן פורום על אלן ריקמן ולכן הופתעתינ לגלות שאכן מהוא קיים ושימי לב: מופיע ברשימת תוצאות החיפוש של השם הארי פוטר... "אבל התמונה המקסימה של הריקמן שלי מגן על הפיכסות האלו שמאחוריו (שמשום מה נקראים שחקנים...מעניין למה) פשוט מקסימממממה" בדיוק את יוצאת עם ההנחה המטומטמת וחסרת הבסיס שעצם העובדה שאני אוהבת את אלן אומרת שאין לי כבוד לשחקנים אחרים? באשר לשחקנים הצעירים: אני דווקא חושבת שרובם עושים עבודה נפלאה. חחחחחחחחחח באמת, מאיפה אני יוצאת עם ההנחה המטומטמת וחסרת הבסיס הזו... בקשר לעניין של טעם וריח, אני מסכימה. אבל, אני כן מאמינה שכדי לשחק לא צריך רק כישרון, אלאעבודה של שנים רבות. רק כדי להבהיר, איני אוהבת את רדקליף. וגם לא את היילי ג'ואל אוסמונד... על איזה כישרון את מדברת? טוב זה עניין של, שוב טעם וריח. אני כבר הבנתי שאתן מכבדות את החקנים הבוגרים בסרט. ולא אני לא חושבת שרדקליף עשה עבודה טובה, ואני עומדת מאחורי העובדה שאתן מתעקשות להשוות את איכויות המשחק שלו לשחקנים בוגרים ממנו. ובטח שלא השוותם אותו להיילי או שחקנים בגילו, בגלל זה אני מרגישה שנעשה אי צדק ואני כן ממליצה שאת תסתכלי על עצמך לפני כן. ובקשר להזלת הריר, סבבה, תעשו מה שבא לכן, אני פשוט לא רוצה לראות שרב השיחות כאן מוקדשות לטקס הזה ולצערי אני כן רואה את זה. "ברוב הפורומים, לאחר זמן-מה, המשתתפים מפתחים אווירה של חבר'ה ומתחילים לפרסם גם טופיקים שאינם קשורים כ"כ לנושא" " את יודעת למה לפורומים של תפוז קוראים "קהילות"? בגלל שהם אינם מוקדשים בלבד לדיון בנושא לכבודו הם הוקמו ותו לא" קצת סותרת את עצמך, לא? ההודעה גם נכתבה במטרה לחנך. ובלי פסיכולוגייה בגרוש. אני לא פוגעת באף אחד, ולכן אין טעם לעשות לי באן. ואני נורא אהבתי איך שפשוט את מבקשת מהמנהלת להעיף אותי רק בגלל שלא 'מוצאים חן' בעינייך הדברים שאני רושמת. ובינתיים מי שפוגעת כאן זו את.

למעלה