שלום!

angel of Death

New member
כן בטח...

אפילו אחי הקטן מצייר יותר יפה ועוד לא ראית עבודות שלי ואני לא אתה אני את !!!!!!

רחלי!

New member
מתוק

ותאמיני לי, אם הייתי צריכה לבחור מכל הדמויות, זו דפנטלי פלר

אני מוסיפה גם ציור שלי ^_^

וזה...אםםםם....אההה....סנייפ....ואל תשאלו למה הוא נראה ככה! סתם, ציירתי אותו מחייך וחשבתי שיהיה נורא נחמד אם יהיה לו טו-טו...ואז צבעתי את זה בפיינט שופ בורוד והוא ממש חמוד פה (אבל אני לא יודעת לצבוע בפיינטשופ...!) -ליאת-

אוי! דמט!

שמתי את הגערסה של לפני השיפוצים שעשיתי לציור! הוספתץי עוד מלא ושיניתי את הצבעים....נו, לא נורא... -ליאת-

LuNaTiC

New member
איזה מאמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

די, הגעתי למסקנה, כולם בפורום יותר מוכשרים ממני! -ענבל בדיכאון-

S.tal

New member
זה ממש חמוד!

למרות שאני מתארת אותו כיצור ירוק... אין לי מושג למה. טל

אני

לא ממש מציירת אותו כמו שדמיינתי אותו! חס וחלילה! שאני אדמיין את סנייפ עם טו-טו? ^^ -ליאת-

MadonnaFan

New member
אתם יודעים מה זה מזכיר לי???

את הקטע בספר השלישי, שהם מתמודדים עם הבוגארט והבוגארט של נוויל הוא סניים ואז נוויל מלביש אותו בבגדים של סתבא שלו... *חה חה נששששששפכת מצחוק* @מעין@ Long Live Madonna

הלוהה

אני ליאת ואני בת...14....עוד חודש (ואל תזרו לי מלח על הפצעים! אני יודעת שאני קטנה יחסית לכתה שלי :( ). והפוקס שציירת ממש יפה! אני אוכל לשים את הציור באתר שלי? וגם את של vilia....? הייתי שמה ציורים שלי, אבל זה לא עולה לי :( -ליאת-

coolit

New member
זה יפה, אורי, אבל הוא נראה קטן...

אולי זה עוף חול כשהוא רק בוקע מהביצה. בעצם קצת אחרי זה. הוא אמור להיות גדול, עם נוצות ארוכות, אדומות וזהובות. בכל אופן הוא יפה מאוד. אבל מזכיר איפשהו קצת אפרוח...

רחלי!

New member
איזה מדהים!

אחלה של תמונה! כן כן, המילה fawks היא באמת מילה יפה, וזה כל מה שקלטתי. אני בטוחה שהציור יפה! ברוכים הבאים בכל מקרה, תהנה פה!

Lady_Voldemort

New member
וולקום!

היי אני אורה בת 14 וחצי אבל לא איכפת לי מהחצי אז לא משנה אני גם די אוהבת לצייר אבל אמממ,אני לא ממש טובה בלצייר דמויות, סיסמא שלי לחיים תמותו,תודה.

MadonnaFan

New member
משונה

אני לא יודעת למה, אבל תמיד היה לי הרושם שאת מבוגרת (וזה לא עלבון) איכשהו הניק שלך גרם לי לחשוב ככה אחלה ניק, דרך אגב @מעין@ Long Live Madonna

coolit

New member
רחלי, קצת סבלנות!

היית צריכה לחכות טיפ- טיפה עד שהתמונה תגיע. גם אני חשבתי בהתחלה שיש רק את המילה, שאי אפשר לפתוח את זה או משהו, וש- FOWKS זאת איזו מילה באנגלית או משהו, ולא השם של פוקס... ואז התמונה באה. היית צריכה לחכות קצת.

למעלה