שלום

שלום

אני משוחררת כבר 8 חודשים(כמעט) ולא מצאתי עד היום שום עבודה,אני כבר לא יודעת מה יהיה,איפה אני לא מחפשת. כתבתי קורות חיים ושלחתי אותם למיליוני מקומות ולא קיבלתי אף תשובה. ונכנסתי לפה וראיתי את הלוח דרושים אבל אין דברים בשבילי.
מה עושים

Raytlin

New member
איזה סוג של עבודות...

את מחפשת? ולאן שלחת קורות חיים ( לאיזה משרות ) ??

אמ..אני מחפשת את הקטע הפקידותי

בגלל שאני אוהבת להתעסק עם מחשבים והקלדות או טלמרקטינג או משהו בסגנון. אבל אם יש דברים אחרים אז הרבה יותר טוב. שלחתי לכל מה שהזכרתי פה..לרוב פקידות או טלמרקטינג שלזה התקשרתי ולא ענו לי.

orom

New member
אולי קו"ח לא כתובים בצורה

ש"משווקת" אותך לתפקידים האלה? אולי הם לא בהירים מספיק? תעלי את קו"ח לפורום לשיפוצים

אתה בטוח? נראה לי את כל הקו"ח

תצטרכו לשנות לי..
טוב,אני עוד כמה דקות מעלה אותם...אבל אני לא מראה את הפרטיים האישיים שלי..

orom

New member
ובכן...

האם האנגלית שלך ברמת שפת אם? כי אם כן כדאי מאוד לציין נתון זה. אם לא להוריד את קטגוריית השפות לסוף קו"ח. את הנסיון ההתנדבותי להוריד לאחרי השירות הצבאי. לפרט מה כלל תפקידך בצבא- מיון קו"ח, ראיונות, זימון חיילים לקורסים. לפרט כל מה שעשית בתפקיד. את קורס המזכירות הרפואיות אם גמרת לציין כי סיימת אותו וכמובן איפה למדת אותו. אולי כדאי להוסיף גם את היקף השעות. הפעילות הנוספת לדעתי מיותרת אבל לשיקולך אם להוריד אותה.

תודה רבה../images/Emo140.gif וחוץ מזה זה בסדר נכון?

אין משהו שכדאי להוסיף? (אם צריך בכלל)

אז הנה הקו"ח המשופצים שלי,רציתי

שתראה,ויש לי כמה שאלות : ההתנדבות שלי בקיבוץ הייתי בתשלום כמובן האם אני צריכה להוסיף את זה ששילמו לי או משהו בסגנון? ובצבא שירתתי שנה בבסיס מסויים עד שהוא נסגר,אני צריכה גם לציין את זה שהייתי בבסיס או שרק הבסיס האחרון שלי נחשב? והאם קורסים נראה טוב?

orom

New member
זה נראה בסדר

לגבי ההתנדבות בקיבוץ לדעתי לא צריך להוסיף ששילמו לך.
אם עשית בצבא בשני הבסיסים שני תפקידים שונים אז כדאי להזכיר זאת אבל אם עשית אותו תפקיד אין צורך לציין.
לקורסים אולי כדאי להוסיף את היקף השעות של הקורס

למעלה