שלום.

סוף סוף מישהו כותב.......

בדיוק את מה שאני חושב.... ולי כבר נמאס לנסות להסביר את זה...... חחחח אופס לא הצגתי את עצמי, אני חתלתול פרוס, ואני קבוע ב 20 פלוס... מדי פעם אני יערוך כמה גיחות קצרות לפ לראות מה חדש, כי נראה לי שגם אני קצת מכור.... (אבל רק קצת אל תגלו לאף אחד שששששש) ולליאור..... בואי לבקר, כי נראה לי שיש לנו על מה לדבר....

ליאור...

New member
אהלן!

אני זוכרת אותך! חתול פרוס ממוסד#לחולי#רוח אני לא יכולה לשכוח אותך... אני תמיד loko girl ואתה רשאי לכתוב מייל....

amir18

New member
טוב פעם ראשונה אני נכנס לכאן

היה לי מעניין מי נמצא בכל שאר הפורומים. בקיצר אני גם דיי התמכרתי לאינטרנט. ומכיר את ההרגשה של האיי סי קיו, וניתחתי את המצב. והגעתי למסקנה שזה בזבוז זמן, ולכן הגוף מאותת לנו בצורה הזאת. נכנסים לאינטרנט כדי לחפש משהו... ולא כדי לחיות, ומכאן מתחילה הטעות הגדולה שהופכת להתמכרות. וזה דבר מאוד בעייתי, אבל נגיד אם לא נמצאים ליד האינטרנט זה לא סיפור שחייבים לקחת את המנה.. אז זה אומר שזה סתם בזבוז זמן, שסתם דופק. המלצה חמה, להתנתק לכמה שבועות ולהרגיש טוב!!! אגב יש גם דברים אמיתיים באיי סי קיו, לא רק השיחות המפגרות האמיתיות. נגיד יש חברים אמיתיים.. שזה אחלה להתכתב איתם.

אתה צודק

זה באמת הרגשה טובה לא להיות מחוברים הרבה זמן אבל זה די קשה... וזה גם טוב לדבר כי אתה יכול לשפוך את הלב שלך בפני מישהו שאתה יודע שהוא מקשיב לך ולא ירוץ ויספר את זה לאף אחד וזה בזבוז זמן רציני!! ואולי אתה לא אבל יש אחרים שחייבים לקחת את המנה שלהם אחרת הם משתגעים!!!!!

e-magine

New member
אמיר יקרי, אני שמח שנכנסת

אבל אני לא שמח שמצאת לנכון לכנות פעילות שאחרים פה מכורים לה, לפעילות מפגרת. אולי לא שמת לב, אבל הפורום הזה הוא פורום תמיכה והתבטאות כזאת, אין לה מקום. איך אתה היית מרגיש עם מישהוא היה מכנה את מה שאתה הכי אוהב לעשות, כמפגר?

amir18

New member
מצטער, לא התכוונתי להעליב

פשוט הרשתי לעצמי להגיב כן בגלל שאני גם כזה. אז מתוך הזדהות ולא התנשאות.

e-magine

New member
טוב אני שמח

עכשיו להערה שלך, אני מסכים שהאינטרנט עוזר לשמור על קשר עם חברים מציאותיים. רצה הגורל והטובים שבחבריי, עזבו את הארץ לפני שנים רבות. יותר מ 10 שנים. הקשר נשמר בהתחלה במכתבים, קצת ביקורים שלהם בארץ, מעט מאד טלפונים, אבל עם האינטרנט, זה כבר משהו אחר. נוספות כמובן אפשרויות חדשות כמו שיחה קולית, ממש כמו בטלפון, וועידת ווידאו עם מצלמות אינטרנט. ברור שזה דבר גדול. מה שקורה הוא שהאנשים גילו שהאינטרנט הוא גם כלי להיכרות עם אנשים חדשים למטרה כזו או אחרת ולמשחקים,ומשתמשים בזה בהתלהבות. זה לא פסול כשלעצמו. מי שלא נהנה מזה, לא חייב ליטול חלק בזה.

2B LoOnY

New member
בקשר לבריחות והכל

אז אני, אני לא יודעת מה עשיתי לפני האינטרנט ואיך החזקתי מעמד, אבל הלכתי על חבל דק מאוד מאוד, עם הרבה תנודות ונפילות ועליות ומורדות (אוי איך זה מצטייר... לולינית בקרקס...) אבל מאז האינטרנט, יש לי לאן לברוח. וזה לא רע. אותי לפחות, זה מאוד משחרר, וזה לא שאני חייה את כל החיים שלי פה וברגע שנאי עוזבת זה חרא, בעצם זה מחזק אותי ועוזר לי. ואולי בגלל זה אני מכורה-רוצה להיות פה כל כך הרבה, לא רוצה לעזוב (למרות שזה אפשרי [האומנם באמת אפשרי למי שמכורה??? אולי אני משלה את עצמי? כן יכולה מתי שבא לי אבל זה בעצם לא בשליטתי?])... אבל למרות הכל-זה עוזר, וזה מורגש. למצב של לאבד קשר עם חברות עוד לא הגעתי- כי מלכתחילה הייתי הרבה אדם של בית, וכך הקשר איתן לא נפגע כתוצאה מכך. גם הקשר עם המשפחה לא כל כך נפגע בגלל שגם לפני המחשב הוא לא היה משהו עם ההורים שלי שלא כל כך בבית, ועל אחותי הקטנה אני שומרת הרבה-כך שנאי מאוד קשורה אליה. אבל אני כן הרבה הרבה פה בבית האמיתי הזה שנקרא אינטרנט. זה המפלט שלי, פה אני מרגישה טוב, ואני לא מתכוונת לתת לאף אחד לקחת את זה. אני רק שומרת חזק חזק לא להיות הרבה יותר מדי - כי אז זה לא יועיל כמו שזה מועיל. ולבינתיים, אני מצליחה וישר כוח, לי ולכולם.

ליאור...

New member
אני,אדם של בית?!

אין סיכוי! לפני האינטרנט הייתי אדם שונה לגמרי...את החיים שלי אני מבלה בחור קטן בצפון הנג אבל זה לעולם לא מנע ממני לעשות משהו,היית הולכת לחברים, חברות לבריכה,לקניונים,לכל מקום-רק להעביר את השעמום אבל מאז נובמבר...ילידי נובמר אני מצטערת אני שונאת את החודש הזה... אל תשאלו למה,מאז נובמבר אני מכורה...ועד היום אני מצטערת, כן,אני מצטערת! אבל אין לי מספיק כוח לעצור את זה...שלא תתפסו אותי כילדה דכאונית...יש אנשים שלפעמים שואלים למה החיוך לא זז לי מהפרצוף...

flowr..

New member
המממ..

אני דווקא די מתגעגעת ל``חיים שלפני ההתמכרות לאינטרנט``... לפני שביליתי את רוב שעות היממה מול המחשב. אני צריכה להפסיק עם זה. מהבית אני לא יוצאת הרבה גם ככה (וגם לא מאוד אוהבת לצאת), אבל ללשמוע מוזיקה יותר, לקרוא יותר, *לדבר עם המשפחה שלי יותר*- כן. אולי אני באמת צריכה לא להתחבר למשך כמה ימים. זה גם לא יזיק לחשבון הטלפון... flowr..

ליאור...

New member
מי לא?!

גם אני מתגעגעת,מאוד... גם אני כמוך, אוהבת מאוד מוזיקה, ויכולה לקרוא 5 ספרים ביום... למשל, את הארי פוטר, הרביעי,עם ה-600 עמודים פלוס, קראתי ביום... ובקשר לחשבון הטל`...אני אכתוב הודעה עוד כמה דק` בנוגע לחשבון הטל`...

למעלה