שלום

אביב661

New member
שלום

גיליתי היום את הפורום הזה ורציתי לדעת האם מותר לי לעזור לכם. אני עובד אצל גיורא שביט , ואני רואה שיש כאן המון שאלות שאוכל לענות כיון שיש לי נסיון. אני מעדיף לקבל את אישור הפורום כי אני יודע, שזה פורום של אנשים פרטיים. כמובן שיכולתי להכנס תחת שם בדוי ,אבל אני רוצה לעשות את זה בצורה יפה ומכובדת. ממתין לתשובה.

little bony

New member
בטח...

דבר ראשון הפורום פתוח לכולם! ואם יש לךידע אז זה בכלל טוב ברוך הבא

נישמח מאוד שתעזור לנו :) בכיףף

ברוך הבא...

yottami

New member
וגם ברוך הבא......ספר לנו על עצמך..

קצת אתה יודע...לא משהו רציני כדי שנכיר אותך......אני יותם נעים מאד....

RReuTT

New member
בטח! כולם יכולים לתת כאן עצות

מקצועיות וטובות! אני תמיד שמחה לזה מאוד
ברוך הבא

אביב661

New member
וואו - שמחתי לקבל

את כל התגובות. ממש קבלת פנים לבבית. לגבי מה שיותם אמר, חצי בצחוק, אז לידיעתכם לכל מאפר/ת מקצועי/ת יש הנחה אצל גיורא. וחוץ מזה - אני עובד אצל גיורא המון שנים , ואני חושב שהוא איש מקצועי מעולה (אבל כמובן שאני לא אוביקטיבי). שמי אבי - פשוט היה תפוס אז יצא אביב. זהו, שוב תודה על קבלת הפנים החמה.

yottami

New member
אני יודע שיש אבל לא משהו אני אוהב

במיוחד את הדבק לריסים של גיורא שביט הוא מעולה הכי טוב שאי פעם השתמשתי בו....יש לו ריסים לדראג קווינס טובים ואת כל הקשור לצבעי גוף וחומרים כאלו יש אצלו.....ויש לי את כולם וכולם מעולים....גם עשיתי אצלו כמה שיעורים לדראג שואוו לפני כמה שנים.......רק ממנו אפשר ללמוד את הדברים האלו כמו שצריך הוא מורה פשוט מעולה גיורא לדעתי אחד הטובים.....בלי כל החארטות....פשוט נהדר...לכל הבנות שרוצות ללמוד ומתלבטות דעו לכן שגיורא שביט גם טוב מאד.....

למעלה