שלום!!

rain girl

New member
שלום!!

שלום לכם אנשים מה קורה? רציתי לשאול משהו ... יש למישהו אולי שירים של עברי לידר מהופעות חיות? אולי מההופעה שהיתה פעם בערוץ 10 .. שכחתי איפה זה היה בדיוק ? או מהופעות אחרות? בכלל בהופעות השירים שלו נשמעים יותר מיוחדים.. אז אשמח אם תוכלו ליצור איתי קשר במסרים או אפילו להגיב פה תודה ענקית!

beenINSANE

New member
הממ...

לי יש. אבל זה שירים שלא נמצאים באלבומים אם את רוצה שלחי לי מסר ונדבר.

גם לי יש אבל אין לי מושג איך למסור

לך את זה ......:/ אה ודרך אגב הוא הופיע במועדון "התאטרון" ביפו בהופעה ששודרה בערוץ 10

Rain Star

New member
למקום קוראים

"מועדון התיאטרון" ולא "התיאטרון" (התקף של קטנוניות) ויש כמה בפורום שיש להם הופעות מוקלטות...וישמחו לשלוח לך אני, את המעט שיש לי, לא יכול לשלוח כי זה חסום אצלי..

ZVI Z

New member
שלום לך

אז,לכולם פה יש..או לכמעט כולם. את מוזמנת ליצור איתי קשר באי סי קיו(345850127),או במסרים,ואני אביא לך כמה הופעות.

ZVI Z

New member
אממ שלמות יש לי

את פסטיבל הפסנתר. את צוותא-יותר טוב כלום מכמעט(יש לי הרגשה שזה לא שלם,אבל טוענים שכן,שיהיה) עזריאלי-האנשים החדשים הממ מה עוד? יש פה כמה עם אמפי וואהל,יהיה לי עוד מעט. יש לי כמה שירים מההופעה במועדון התיאטרון(5-6,כולל בוא הרגיל אבל ממש ממש יפה) ואולי עוד כמה ששכחתי,בעצם בטוח שכחתי משהו,וכל השאר זה כבר לא שלמות. שיר 1 מכיכר רבין,1 מאיזה פסטיבל לילה לבן וכל מיני דברים כאלה.

beenINSANE

New member
רילי???

מאיפה לעזאזל
אני רוצה גם...

ZVI Z

New member
אני אשלח לך בכיף,רק תגידי איך

טוב לא בכיף..אבל אין בעיה. אני מעדיף באי סי קיו ואם לא אז אימייל אבל שם אני יותר מסתבך.

למעלה