שלום

שלום

שלום. אני חדשה כאן בפורום. אני מעריצה של שאנייה ושל קאנטרי מיוזיק כבר זמן רב. רציתי לדעת קצת עליכם: באיזה גילאים אתם, מאיפה אתם בארץ וכו'.

ברוכה הבאה לפורום!!!

גם אני הייתי חדשה פה עד לפני שבוע וחצי משהו כזה ורק תדעי שהאנשים כאן בפורום מאוד נחמדים ומאוד אוהבים ומעריצים את הזמרת המדהימה שאנייה טווין!!! אז תהני לך!! אני לידע הכללי עוד מעט בת 15...מאזור המרכז ובעיקר חולה של שאניוש..

הגר לי

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני בת 21 וחצי מר"ג. אני בטוחה שתהני בפורום! ספרי קצת על עצמך.

sharabigfan

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

יששש:)) אני אומרת לך זה רק אושר כאןןן:)))))))))) עוד הפעם ברוכה הבאה:))))) והלוואי שיבואו עוד הרבה מעריצים:))) Enjoy Over Here:)

m L m

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני מירי בת 23.5 ומאזור המרכז. ספרי קצת על עצמך...מאיפה את מכירה את שאניה? איזה שיר את הכי אוהבת? איזה קליפ את הכי אוהבת? וכו'.....

ChristinA22

New member
ברוכה הבאה לך!!!

או'יי קודם כל....אני נופר בת 13 מפ"ת שנית: את ממש תהני פה בפורום!!! שלישית: ספרי על עצמך רביעית: אין.... מקווה שתהני!!

שוב שלום!!!!

וואו, איזה כיף זה לקבל תגובות כאלה חמות מכולכם פה. אני בת 20 מרמת גן.... השתחררתי מהצבא לפני ארבע חודשיים כמעט... אני מעריצה של שאנייה טווין כבר הרבה מאוד זמן- מהפעם הראשונה ששמעתי/ראיתי את הקליפ YOU'RE STILL THE ONE. כמה זמן אח"כ נסענו כל המשפחה לביקור מחודש בארה"ב (גרתי שלוש שנים בסן פרנסיסקו במסגרת שליחות של אבי) ומיד קניתי את שני הדיסקים שלה (THE WOMEN IN ME COME ON OVERׂ9) עעדעד עד עכשיו חברים שלי צחקו עליי -הם לא מבינים למה אני אוהבת את שאנייה ומוזיקת קאנטרי בכלל - הרגל מארה"ב כנראה - והייתי בטוחה שאני היחידה בארץ שמכירה אותה -או לפחות שיש לה את הדיסקים שלה ולא שומעת רק את השירים שיש כל הזמן ב MTV. שיר אהוב של שאנייה? NO ONE NEEDS TO KNOW. יש בו משהו תמים, כובש, שתמיד גורם לי לחייך. אה, וזהו לבינתיים נראה לי.. אשמח לשמוע ממכם במהרה.

הגר לי

New member
../images/Emo140.gif ../images/Emo26.gif

היייי...איזה כיף עוד רמת-גנית! ברוכה הבאה לחיים האזרחיים. no one needs to know - בחירה טובה!

Katherine

New member

אני סיגל בת 17 מכפ"ס מקווה שתהני פה

mmhbk

New member
ברוכה הבאה!

אני גדי ואני בן 20 מנצרת עילית. הייתי בנופש השבוע, בגלל זה אני עונה באיחור.
תהני פה, זה אחלה פורום.

mays

New member

מצחיק אותי שכל אחד מאיתנו עבר תקופה שבה הוא חשב שהוא היחיד/ה בארץ שמכיר את שנאיה... חחח איזה מזל שיש לנו את הפורום הא?
אני נגה, מרעננה.

למעלה