שלום.....

שלום.....

דבר ראשון.... סליחה על השם משתמש.... פשוט יותר נוח לי לכתוב איתו.... כי יש מספר אנשים שעוקבים אחרי ההודעת שלי בתפוז ומחטטים.... (הכוונה עם היוזר הרגיל שלי...שאגב הצגתי את עצמי פה.....) נוור מינד.... אקיצר, אני נ. טוב נו ניר בן 15.... כמעט ו.......אני הומו... אבל אני לא בטוח אם אני רוצה להיות אחד כזה. אני רוצה. כי אני יודע שאני נימשך לבנים. אבל מצד שני לפעמים יש בנות שלא הן לא בהכרח כוסיות שוות פצצות וסוף הדרך, אלא הן פשוט יפות.. ואני מסתכל עליהן... כאילו אני בטוח שזה בסדר... זה כמו שסטרייט יסתכל על בן... ויגיד שהוא חתיך בלי להיות הומו ובלי להימשך לבנים.... אבל יש בזה משהו פסיכולוגי ואולי הסטרייט הזה המידה של ההומואיות שבתוכו יותר גדולה כי מישהו אחר בכלל לא יסתכל ואפילו לא יחשוב כזה דבר.. טוב לא משנה... הבעיה שלי היא כזאת, אני דפנטלי נימשך לבנים, קשה לי לקבל את זה.... אבל אני רוצה את זה.. ולא אני לא רוצה רק סקס... נכון שיגידו שאני מתבגר והורומנים ואני מבולבל והכל...ואני אעשה הכל בשביל סקס.... אבל לא זה לא ככה.. בכלל לא.. זה משהו שיש לי אותו מגיל יותר צעיר... ואני בטוח עם העניין הזה אבל לא שלם איתו.. אלף בגלל ההורים אני לא יודע מה לעשות עם הקטע הזה זה כל כך מציק לי... ב - אני לבד. אין לי מישהו לדבר איתו על זה.. ואני לוקח את זה נורא קשה.. ובגלל זה אני בא לכאן :) מקווה שתעזרו לי ותשלימו את הריק ואת מה שחסר לי. ג- אני רוצה להתחתן עם אישה ולהביא ילדים ושתהיה לי משפחה! כן, ברגע זה אני סותר את עצמי לגמרי, כי אני הומו. אבל אני רוצה שתהיה לי משפחה "נורמאלית" ו"רגילה". וזה כי אני לא רוצה שהילידים שלי יסבלו. מכל מני אנשים חיצוניים שיגידו ההורים שלו הומואים. והילד יסבול מיזה. וחבל... אני לא רוצה שהילד שלי יסבול. בכלל לא... כן נכון יש לי זמן אני רק בן 15 אבל אני כבר חושב על הילד שלי.. תחשבו על זה... בגילי הוא יהיה בתיכון וכל החברים שלו ידעו שההורים שלו הם הומואים. יתעללו בו... הוא יסבול... כי הרי אין מצב שהחברה שלנו תתוקן עד אז... לא אין סיכויי.. אמנם זה הרבה מאוד זמן ויכול להיות שאני טועה.... אבל בכל זאת אני רוצה משפחה רגילה! מה לעשות? אולי אני לא הומו? אבל לא! אני כן אני יודע.... אני כל כך מבולבל בא לי לבכות אין לי מושג מה עובר עליי... בבקשה תנחמו אותי תעודדו אותי תגידו לי משהו... אני כל כך לבד כאן.. ואין מי שיבין אותי... ואיי זה נישמע כל כך נואש ואני שונא את זה זה מבחיל.. אבל זה המצב. תודה בכל מקרה שהקשבתם לי למרות שיש לי עוד הרבה דברים להגיד. ניר.

The Snow Goose

New member
אהמ? נורמאלי?

דאם איט! אני מפתח אנטי למילה הזאת. כמה שזה מצער לשמוע.. ואולי בכלל לא מעודד, זה שאתה לא בטוח שאתה רוצה להיות הומו, לא יעזור לך, גם אני בעצמי לא בטוח שאני רוצה להיות הומו, אבל זה מה יש. תשמח עם מי שאתה (מצחיק אותי שאני זה שאומר את זה..) בקשר להורים שלך.. בסופו של דבר הם יהיו חייבים לקבל את זה.. הרי אתה הבן שלהם. בקשר לזה שאתה לבד.. כנ"ל לגביי, וזה דבר מאד קשה ומעצבן. אין מי שיביא לי את החיבוק התומך הזה.. אין עם מי לדבר.. זה נוראי, אין לך מושג כמה שאני שונא את זה.. בשביל זה יש לי את הבלוג שלי ופורומים כאלה, התגובות תמיד תומכות ומחחמות לב. (אתה גם תמיד יכול לשלוח מסר אישי, לא מבטיח שאוכל לעזור.. אבל אני יכול להבטיח לנסות) בקשר ל-ג'.. לי הייתה בדיוק אותה בעיה. גם אני חושב כמוך שזה רק סבל לילד.. אבל עזוב את זה.. אל תחשוב על זה בכלל, יש לנו עוד 10 שנים טובות עד שנתחיל לחשוב על ילדים. או שמקסימום החבר שלך יהיה אוחצ'ה ואז לא ישימו לב
אני מקווה שעזרתי לך.. לא יודע אם כל מה שאמרתי מעודד במיוחד.. ואם בא לך לבכות- תבכה. שיהיה לך חג שמח ורק טוב!

The rising dawn

New member
לדעתי אתה דואג יותר מדי...

אני יודע עד כמה זה נורא שאין עם מי לדבר ועם מי להתייעץ (גם אני הייתי במצב הזה) אבל אני חושב שאם תסתכל סביבך טוב, בטח תוכל למצוא מישהו או מישהי שאולי הם לא החברים הכי טובים שלך אבל אתה מרגיש שאתה יכול לסמוך עליהם...ואולי תוכל לדבר איתם על זה. זה משהו (ואני כותב את זה מניסיון) ששווה לקחת סיכון בשבילו. ואם אם לא תמצא, תמיד יהיה את הפורום הזה. בקשר ל"ילד" שלך אל תחשוב יותר מדי... יש לך עוד הרבה זמן לחשוב על הדברים האלה. פשוט תזרום ותראה איך העניינים יתגלגלו... עכשיו זה לא הזמן לדאוג בקשר לזה (לדעתי עדיף שתמצא מישהו קרוב לדבר איתו על הדברים האלו).

OXFO

New member
שמע...

אני בטוח שכמעט כל אחד בפורום הזה מרגיש בדיוק כמוך. גם אני הייתי רוצה שתהיה לי משפחה וילדים ולחיות חיים סטרייטים רגילים למופת. אבל, דברים התגלגלו כך שיצאתי הומו. זה באמת מבעס שלא ניתן להקים משפחה כאשר אתה הומו, וכל הפתרונות שיש היום הם פתטיים ומזיקים לילדים. צריך להתמודד עם דברים. הזכרת כאן את ההורים. גם לי נמאס מכל הסתרת המידע הזה מההורים, וכך למשל אתמול סיפרתי לאמא שלי (באמצעות מכתב). תאמין או לא, היא פשוט התחילה להשתגע. היא התחילה להגיד לי שאם אין לי ניסיון מיני (ובאמת אין לי) אז אני סתם מזיין את השכל, ושאני לא באמת כזה אלא זה איזשהו משהו שהכנסתי לראש כדי להיות שונה מאחרים ושאני סתם מדבר שטויות. תבין איזה אמא יש לי, היא לא מבינה שגם אם אין יחסים עדיין, זה לא אומר שאתה לא יודע אם אתה הומו. היא גם התחילה להגיד לי שהיא תלחם כדי שאני אהיה סטרייט. זה היה יום מביך למדי, אבל הם יקבלו את זה עם הזמן, כי בפירוש אני לא נמשך לבנות... אז אני ממליץ לך, לפני שאתה רץ לספר להם, שיהיה לך קודם כל ניסיון, שלא יקרה לך מצב כמו שלי...

resputin

New member
שלום לך :)

אני רק חושב שדבר ראשון עלי לומר שאני חושב שאתה נורא בוגר לגילך, גם אם זה בהשקפה קדימה וגם בגלל החצי הבנה עצמית שלך. טוב, שנתחיל?
הרבה אנשים, בין אם הומוסקסואלים, סטרייטים, לסביות וכו' פתוחים מספיק בשביל לומר על המין השני, או על אותו המין ,שהם נורא יפים -אבל לא הטעם שלהם. בין אם זה בגלל שאתה נמשך לבנים והיא בחורה, או בגלל שהיא הייתה בחור מאוד מאוד יפה, אבל פשוט לא הטעם שלך. אני לא חושב שאתה צריך להרגיש מוזר שאתה מסתכל על נשים ואומר "וואו, היא ממש יפה" גם אם אתה לא נמשך אליהן.. אין סיבה להרגיש מוזר, אתה פשוט פתוח. אני לא יודע מה אתה חושב, והאם אתה חושב כך, אבל אני אתקן אותך מראש- לא כל ההומואים רוצים, מחפשים וחיים על סקס. יש המון הומואים שמחפשים רק סקס תקופה מסויימת, יש כאלו שמחפשים גם וגם לתקופות ארוכות, ויש כאלה, שלא יגעו בך עד לפחות הדייט הרביעי-חמישי וכו'.. זה סוג של אנשים יותר מ'הומו'\'סטרייט', למרות שאכן, יש בהחלט אחוז יותר גבוה של סקס בין הומואים מכיוון והם.. גברים, מלאי הורמונים. אני שמח שאתה מחפש יותר מסקס, כי מן הסתם מגיע לך יותר.. לכל אחד מגיע יותר מסתם סקס, ואתה עם קצת חיפושים תמצא לעצמך בחור, ולא תהיה יותר לבד. זה אולי לא יקרה היום, או מחר, או בהכרח בחודש הקרוב.. אבל אתה תמצא לך אחד. <שים לב, אמרתי 'אחד' ולא 'את האחד'. אני לא דוגל בשיטת ה"אביר על הסוס הלבן", והסיכויים שתמצא את הסול מייט שלך מגיל 15 ועד סוף חייך הם.. אפסיים?> אתה אולי קצת מתקשה לקבל את המשיכה שלך כרגע, בנקודות מסויימות, אבל זה נראה כאילו אתה בדרך הנכונה להשלמה עצמית, ועם קצת דחיפה אני בטוח שתגיע לשם. בקשר לא'. -הורים רבים מקבלים את היות ילדיהם לא סטרייטים <בין אם הומואים, לסביות, ביסקסואלים, טרנסג'דרים וכו'..>, קצת קשה. אפשר להשים את זה לטובתם או לרעתם, אבל רק לזכור שהם גם בני אדם, הם חונכו באופן מסויים ובתקופה שונה מהיום, ואי אפשר בהכרח להעמיד את האי קבלה שלהם לרעתם, גם אם אתה בנם והם אמורים לאהוב אותך ללא כל תנאים. הייתי מציע לך שלא לצאת עכשיו מהארון, אלא לחכות קצת, וכשתהיה מבוגר יותר ובעל אינדקציה יותר, טיפה פחות תלוי בהם וגם בעל ניסיון <הורים רבים נוטים לומר שאם אין ניסיון, או הגיל צעיר מדי, זה תקופה חולפת- אחד הדברים היותר קשים לשמוע. אם תגיד להם בגיל צעיר, הם עלולים לומר זאת לך> ואז לספר להם. שיטות- יש אינספור. ב'. כמו שנאמר פה, אנחנו תמיד כאן בשבילך
. ותתפלא לגלות שעלולים להיות הרבה יותר הלב"טים בסביבתך ממה שידוע לך, אפילו בבית ספרך, ממתחת לרדאר.. בלי שאף אחד שם לב.
. ג'. משפחה. בעייתי. את הדיון של "האם משפחות הומולסביות צריכות להוליד ילדים, והאם זה לטובת הילד?" הייתי מכוון לפורום "הורות הומולסבית", שכן זה דיון כלל לא קצר, ואני בטוח שלהם יש יותר מידע וניסיון חיים לעזור לך עם הנושא, אני רק אומר שישנם מספר לא מבוטל של משפחות חד מיניות המחליטות שכן לאמץ, וכן להוליד ילדים, וכן לגדל אותם. אם בארץ או לא. לטובת הילד? לרעת הילד? אינדיבידואליסטי, הדיון, שוב, בפורום "הורות הומולסבית" לדעתי יתפוס יותר. משפחה "נורמאלית", בחיים לא תהיה לך. תלוי להשקפה שלך לגבי המושג "נורמל", אבל משפט לחיים יש לי לך: להיות לא נורמאלי, זה הכי נורמאלי. אין משפחות ממוצעות, ואין משפחות סטטיות.. תמיד יש את הכבשה השחורה, ואת השוני הקטן, והחריגה מהמסגרת. אם לא- החיים היו משעממים. אם אתה מחפש משפחה של 'גבר+אישה=תינוק', אגדל ואגיד לך שבשנים האחרונות נוצר טרנד של הלב"טים, המתחתנים, ויחד מאמצים או מולידים ילד. הילד גדל בסביבה של גבר+אישה, למרות שהגבר הומו והאישה לסבית, וכשהוא גדול מספיק בשביל להבין את האמת והכל, הוא מגלה אותה. כמו שנאמר כאן, הייתי מציע שלא תשבור את הראש שלך על מה יקרה בעוד עשרים שנה, אלא לך 'פרה פרה', כי יש הרבה בעיות אחרות חוץ ממשפחה וילדים בחיים. כשתגיע לגשר, או לסביבתו, תחצה אותו- אבל העתיד לא לגמרי שחור.. גם לא וורוד, אבל לא שחור. בקשר לעוד שאלות.. הפורום פתוח 24\7, פשוט אנחנו.. קצת לא
. אז אם ישנם שאלות שיקח קצת זמן לענות עליהן, תבין
. אם פספסתי משהו.. זה בטח בגלל הריחות מהמטבח (
) בהצלחה
.

Mr Invisibilety

New member
בעע בוגר.... אמרו לי את זה ו.....

אני סובל די הרבה מזה.... שטויות זה עובר.. ואני רואה שאני לא היחיד כאן שהוא לבד. סופסוף מישהו מבין אותי. זה כל כך...... נו לא משהו שאפשר להגיד אותו... או להביע אותו בכל דרך שהיא.... בוא נגיד את זה ככה... אני יודע שבשעת צרה יש לי לאן לפנות.. אליכם כמובן.. כי חוץ מכם אין לי מי.. וזה מעצבן.. כל החיים שלי (אני נישמע כמו זקן) הייתי לבד... אף פעם לא היה לי את ה"חבר הטוב" וזה מעצבן. וגם עכשיו אין לי. טוב אני לא רוצה להיכנס לזה.. זה ארוך חחחח עכשיו בקשר להורים, אתם צודקים יש זמן... אבל כזה כל כך לא נעים לי... אבא שלי יקבל את זה קשה מאוד.. אני בטוח אני מכיר את אבא שלי... אבל כל כך לא נעים לי... מהחברים המשפחה.. אבל כמו שאמרתם יש עוד זמן מצד אחד זה נכון מצד שני זה שוב מראה על חולשה ותמימות.ואדישות וכו'.... אתה לא יודע מה לעשות אז אתה "דוחה" את זה... ומתרץ את זה בכשנגיע אל הנהר..... נחצה אותו.... כאילו שבגיל 17 או בגיל אחר יהיה לי יותר קל לספר להם.. לא ניראה לי.. כנ"ל בקשר למשפחה.. אין פה הרבה מה להרחיב.. פשוט אני יודע שהדברים האלה הולכים להציק לי עד שהם ייפתרו ואני אזכר בזה כל הזמן.. זה לא חדש לי.. ועכשיו בקשר להומואים. תראו, אני לא הולך לעליב פה אף אחד... ממש לא... אני מקבל את כולם! ואני באמת מקבל את כולם את השונים החריגים המוזרים הפריקים וההומאים והלסביות וכל השאר שאין לי מושג מה הם... טוב אני חייב לקבל כי אפשר להגיד שבמידה מסויימת אני כזה. אבל בוא ניקח לדוגמא כל מיני מועדונים מסיבות בארים של הומואים ובכלל הומו טיפוסי. (סליחה.... יו אני מרגיש כל כך לא נעים אבל אני חייב להגיד את זה) כולם חושבים עליו שהוא רק רוצה סקס. ונו לא נעים לי להגיד את זה.. אבל יש כאלה שמתלבשים בצורה בוטה ומדברים ככה ופשוט רואים עליהם שהם הומואים. ובד"כ שמזכירים הומואים חושבים עליהם. (אני ממש לא רוצה להרחיב ולפרט כדי לא לגרום לכל מיני דברים.............) ואף אחד לא חושב שהומו זה גם בנאדם. עם רגשות. וזה כל כך מציק. כל הכללות שעושים עלינו. כל ה.... דברים האלה. זה כל כך מגעיל. ואפילו יש פעמים שאני מעדיף להגדיר את עצמי כנמשך לבנים ולא הומו. כי הומו זה מה שהזכרתי למעלה. ואני לא מרגיש שייכות לסוג או לחלק הזה של הקהילה של ההומואים. אבל אני לא חושב שיש רע להיות חלק מזה. להפך... אנשים עם בטחון עצמי מופרז...סבבה להם.. היה נחמד אם גם לי היה קצת מזה... אבל אין. אני מניח שבקשר לכל נושא שהזכרתי אפשר לפתח דיון ארוך וממושך.. כל אחד עם הדעות שלו והדיונים האלה יכולים להמשך הרבה זמן... ושוב אני אומר... אני לא בא להעליב אף אחד.. ולדעתי כל אחד מכאן וכל אחד בעולם צריך להיות גאה בעצמו ובמה שהוא. על מה אני מדבר..?! קל להגיד... טוב אנשים נחמדים, אמנם הבעיות שלי ממש לא פתורות. ויש לי מלא. (ממש מלא). חיממתם לי את הלב. באמת. אז שיהיה לכולם יום נעים וחג שמייח. ניר.

resputin

New member
...

אני חושב שאתה כבר לא לבד. הפורום הזה הוא קהילה די גדולה <כן כן, מותר לנו לטפוח לעצמנו על השכם!>, ויש קבוצות חברתיות בדי הרבה מקומות <לעוד פרטים, www.igy.org.il> ושם תוכל להכיר נוער גאה בגיל שלך ואולי להתחבר אליהם, ויהיה לך עוד אנשים לדבר איתם על הנושאים הנ"ל. משפחות- הרבה פעמים קשה לספר, הרבה פעמים קשה להתמודד, אבל מספרים. בקשר לאם יהיה לך קל עוד שנתיים מאשר עכשיו -למרות שלא נראה לך, כן- אתה מאוד בוגר לגילך, אבל יש לך עוד לאן ללכת, וזה לא רק בגרות נפשית ופיזית, זה גם שחיקת הזמן, מעין סוג של מטמורפוזה כלשהי. אי אפשר להסביר, עד שלא מסתכלים אחורה שנתיים ואומרים 'וואלה'. אני אתעלם מהחצי הקבלה של הלב"טים ל'פריקים' ו'מוזרים', כי אמרת שאתה מקבל את כולם, אבל ה"זן" של ההומואים שתיארת נקרא "אוחצ'ות", שהם גברים נשיים. כן, תמצא אותם לרוב מחומשים בפן ובגדים מעוצבים, נטולי חולצה מפזזים באיזה מועדון או ב'הכי גאים שיש' ושאר דברים סטאריוטיפיים, כי כמו שאמרת ההומוסקסואליות שלהם היא שקופה, היא ברורה, ולכן קל להסתכל עליהם בתור מדגם מייצג -למרות שהם ממש לא. יש אוחצ'ות יותר, יש פחות, יש 'רגילים', יש גבריים.. יש הכל. למה? כי הומוסקסואליות זה פן בך- לא אתה פן בה. אלו שנמצאים הרבה במועדונים <.."בסצנה"..>, אחוז הביקור שלהם ב'חדרי חושך' עלול להיות גבוה יותר, כן, וגם אודה שהם יותר מושכים את העין ויוצרים את כל עיניין 'שוק הבשר' שהולך, אבל שוב- מדגם מייצג של הקהילה הם לא בהכרח, הם פשוט ה"תמונה" המושכת ביותר את העין, וכיאה לתמונה- היא שווה אלף מילים, בין אם הן שקרים מסוננים או אמת צרופה. אם מישהו יטעה ויחשוב שאתה רוצה רק סקס, במקרה הגרוע, תעמיד אותו על מקומו וזהו זה -אין מה לעשות מזה סרט תורכי. ותתפלא לדעת כמה הלב"טים -כולל אני- שלא מחשיבים עצמם כ"חלק מהקהילה" בהכרח, אלא אינדיבידואלים לכל דבר. אני לא שייך לשום מקום שאני לא משייך את עצמי אליו, במקרה זה, גם לא ל"אגודה". הרבה אנשים לא אוהבים את הכינוי "הומו" והולכים על "קוויר", "גיי" וכו'. אני מניח שזה אחד המסמרים האחרונים בארון הקבורה של המסורת הישראלית המסריחה מהשורש משהו, שהמילה הזו תפסה כזה ספין קטלני שמעורר סלידה, ה"קללה" המסוננת הזה, שנמצאת שלופה על שפתיים של חצי מהמדינה, גם אפילו הלב"טים עצמה, כי הורגלנו לזה שזה טעון משמעות שלילית משנים עברו. מה לעשות עם זה? לנסות למגר את התופעה ולתקן את החברה, ובעיקר לקוות שיעלם. מה לעשות נכון לעכשיו? להגדיר את עצמך באיזו מילה שתרצה, בין אם זה "גיי", "קוויר" או "כפכף בית משופצר" -כל עוד המסר עובר, סבבה לך. נממ.. זה מסכם את זה, לא? אם פספסתי משהו תגיד. ועכשיו, לילה! <בוקר..>

למעלה