שלום

שלום

שלום לכולם שמעתי הרבה על הפורום......מקווה שבאמת נחמד פה.....אגב אני מעמיצור כפ"ג

../images/Emo24.gifברוכההבאה!../images/Emo24.gif

זה אחלה של פורום, את תראי שלא תרצי לעזוב אותו, קשה לא להיות בו פרק זמן ממושך כ"כ!!!! חבר'ה! אני כ"כ מתגעגעת......( כרגע אני אצל חברה כותבת הודעה זו). בכל אופן שתהיה לכולללללללללםםםםםםםםםםםשנה טובה, ובהצלחה בשנה החדשה, בלימודים ובכל..... מה שנקרא- גרועה בברכות.... טוב פה אני אסיים. מתגעגעת.

שלום

בס"ד ברוכה הבאה דרך אגב חברה שלך "עמיצורית" או כפי שאני מכנה אותה: קולובאאאעעעעע ממש אבל ממש מעצבנת אולי תתפלי בה קצת בבקשה??????????!!????????????!

tamarhp

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

למה קולובאאאעעע? ואיך קוראים את זה בכלל? אולי אני אאמץ את זה..

תמר...

בס"ד קוראים לה "נעמה (על'ק) קולוטט'ש ולי קוראים: אמוץ ברסלע והיא קראה לי ברבלאא אז אני קורא לה "קולובאאעעעע" ומבטאים את זה כמו שכשממש נגעלים אומרים באאעעע...

לא אני זה א ב י ת ר ש אני...

אני בן 10 אני בשבט נבטים*אני באגודה למען המסנג'ר*אני באגודה נגד האגודה נגד האחים הקרציות*אני בן עשר ואני באגודה...חחח ואני מתכוון לנקום

shadow dancer

New member
היייי.....ברוכה הבאה!

בס"ד וכמו שנעמה אמרה...... ממכר.... מסכים בכל לשון עם החתימה של רחלי..... את תהני פה בטוח!!!

ברוכה הבאה.....

בס"ד האם באת לכאן בעקבות היחצנות שעשיתי לכם לפני שיצאנו להדרכה בעיר דוד, או בגלל נעמה? כי אם בגלל היחצנות אני יעשה זאת לעיתים יותר קרובות...

ליאור

כשאמרת בעיר דוד שאתה ליאור השריף הייתי חייבת לראות מה זה הדבר הזה..........

איך אתם עושים את הכחול הזה<?

ואגב שירית קבלי משהו הגיס שלי לימד אותי לא ממש הבנתי את מה ששלחת לי! כִי מִצִיוׁן תֶצֶא תוׁרָה

למעלה