לינה דובדבן
New member
שלום ^^'
אמ... אני הבנתי שאפשר לשאול כאן על התלבטויות בקשר לאיזה אומנות לחימה אני רוצה? אז מההתחלה- אני רציתי ללכת לחוג שכעיקרון עובד על כושר גופני, וראיתי שיש חוג נינג'יטסו בשכונה קרובה במתנ"ס , אז הלכתי לחוג ניסיון... אז ככה, קראתי את רב המאמרים, ועברתי על כל המאמרים של השיקולים... על רב השיקולים וההתלבטויות החוג דווקא יצא על הצד הטוב ^^ אז נשארו לי רק כמה שיקולים, ואני מבקשת אם מישהו/י יוכל לעזור לי: 1) החוג מסתיים בשעה יחסית מאוחרת, 11:30 מקסימום, ואפילו שהמורה התנדב להסיע אותי הביתה עדיין אני צריכה לקום למחרת ב6:30 ללימודים, כעיקרון אני עוד יכולה לחיות עם זה, אבל זה שיקול שהוא יחסית קשור לבריאות, ואם יש הצעות (אני חשבתי שאולי אני אלך לישון בצהריים) אז אני אשמח לשמוע :] 2) אחרי החוג ניסיון... כאב לי
למרות שחצי מהתרגילים לא עשיתי נכון וזו עיקר הסיבה, אני די בטוחה שבשיעורים הראשונים זו תהיה הבעיה, כי היה לי מאוד קשה לזוז יום למחרת... שוב, זה הכל שיקולים שקשורים ללימודים (למה יש לי בי"ס ביום שישי? ;
כי השיטה מאוד מעניינת אותי... רק דבר אחד מאוד בילבל אותי: ניסיתי לשאול את המורה בקשר להסטוריה והוא נתן לי דף עם הסבר, בין השאר כתוב שם, אני מצוטטת "בהשראת השיטה הנוכחי הנין ג'יטסו מהווה כלי עבודה לחיים, הוא מחשלף מחזק, ונותן יכולת למציאת פתרונות יצירתיים לבעיות בחיי היום היום." אז הקטע של מחשל ומחזק הבנתי, אבל איך הלימודים של השיטה עוזרים ב"מציאת פתרונות יצירתיים לבעיות בחיי היום-יום"? אני לא אומרת בכל מתלונן x_x אני שואלת... ואמ... אם יש לכם אולי דוגמא טובה? ^^' ושאלה אחרונה: מה זאת אומרת בי"ס לאומנות לחימה? שבאמת פותחים בארץ מקומות כל המטרה שלהם הוא לשרת את החוג היחיד הזה? ואם כן, אז באה השאלה אם גם ללמוד במתנ"ס זה לא פחות טוב? ^^' בתכלס, נשמע מעניין, ואני מקווה שיסתדר בסה"כ :]
אמ... אני הבנתי שאפשר לשאול כאן על התלבטויות בקשר לאיזה אומנות לחימה אני רוצה? אז מההתחלה- אני רציתי ללכת לחוג שכעיקרון עובד על כושר גופני, וראיתי שיש חוג נינג'יטסו בשכונה קרובה במתנ"ס , אז הלכתי לחוג ניסיון... אז ככה, קראתי את רב המאמרים, ועברתי על כל המאמרים של השיקולים... על רב השיקולים וההתלבטויות החוג דווקא יצא על הצד הטוב ^^ אז נשארו לי רק כמה שיקולים, ואני מבקשת אם מישהו/י יוכל לעזור לי: 1) החוג מסתיים בשעה יחסית מאוחרת, 11:30 מקסימום, ואפילו שהמורה התנדב להסיע אותי הביתה עדיין אני צריכה לקום למחרת ב6:30 ללימודים, כעיקרון אני עוד יכולה לחיות עם זה, אבל זה שיקול שהוא יחסית קשור לבריאות, ואם יש הצעות (אני חשבתי שאולי אני אלך לישון בצהריים) אז אני אשמח לשמוע :] 2) אחרי החוג ניסיון... כאב לי