שלום שלום לכולם מישהו מכיר את להקת פנקייק?
מ מיקה86 New member 1/10/03 #5 אכן כן סבבה אז אני צריכה עזרה אתם יודעים מה השם של הסולן כאילו גם שם פרטי וגם שם משפחה אם יש להם הופעות קרובות באזור השרון? תודה רבה
אכן כן סבבה אז אני צריכה עזרה אתם יודעים מה השם של הסולן כאילו גם שם פרטי וגם שם משפחה אם יש להם הופעות קרובות באזור השרון? תודה רבה
ל לא משוררת New member 1/10/03 #6 היה להם הופעה בנתניה אם אני לא טועה ואת השם של הסולן אני לא יודעת..... בקשר להופעות קרובות- תבדקי בלוח של הפורום..... יכול להיות.....
היה להם הופעה בנתניה אם אני לא טועה ואת השם של הסולן אני לא יודעת..... בקשר להופעות קרובות- תבדקי בלוח של הפורום..... יכול להיות.....
צ צפרדע עם שיניים New member 1/10/03 #7 פאנקייק יונתן גת- שירה וגיטרה בס יונתן חרפק- תופים רועי דותן- גיטרה, תופים הופעות בשרון..... הבנתי שהייתה אחת לא מזמן, בכל מקרה, הופעות לזמן הקרוב...אין לי מושג
פאנקייק יונתן גת- שירה וגיטרה בס יונתן חרפק- תופים רועי דותן- גיטרה, תופים הופעות בשרון..... הבנתי שהייתה אחת לא מזמן, בכל מקרה, הופעות לזמן הקרוב...אין לי מושג
B boolbool boy New member 1/10/03 #8 אתם יודעים שאני... מכיר את יונתם חרפק? בעצם יותר נכון את אחותו, סמדר חרפק...
K kranves New member 2/10/03 #10 אתה יודע שרועי ויונתן הם חברים של אחותי? ואחותי השניה חברה טובה של סמדר חרפק.