שלום

Black Star

New member
שלום

יש פה מעריצי נטליה אוריירו? כל הכוסיות להיכנס! וואלה, איזה פורום מפגר, ``על בנים ועל בנות`` הרבה יותר טוב. יש פה מישהו? כי כתבתי הודעה לפני 5 דקות (!) ועוד לא ענו לי עליה. יש פה מישהו מרמלה? שיו איזה פצצות אנשים תיכנסו לאתר הזה. ווי תרגיעו תרגיעו יא סנובים אתם לא שווים כלום. יאללה, חזרתי מהשירותים. מישהו פה? זו רק אני, או שהפורום מתדרדר?! נמאאאאאס! אני חושבת שהגיע הזמן לעוד עונת קיטורים על מצב הפורום.

snoway

New member
אני חושבת שזה בגלל

שאנשים מסוימים ממעטים לכתוב כאן לאחרונה. מה לעשות, כנראה שקורט יודע לסתום פיות כשצריך אפילו אם הוא מגזים לפעמים. ולא שומעים יותר מפושע מחשבתי, גולדי, אוי וי זמיר ועוד רבים וטובים. אז אולי צריך להיות רעים קצת?

Levinzone

New member
אולי זאת רק את?

אני לא חושבת שהגיע הזמן לעוד עונת קיטורים... דווקא בסדר פה לאחרונה, לפחות לי- יש המון הודעות שאני כן מוצאת את עצמי מזדהה איתן. אולי אלו לא הודעות על נושאים *ברומו של עולם*, ובאמת איפה כל האנשים הטובים???

flowr..

New member
ובכן

אני גם חשבתי על זה לפני כמה זמן... הפורום עוד לא הגיע למצב שתיארת, כי בד``כ אלה שכותבים הודעות כאלו מתאכזבים מהפורום די מהר ולא נשארים הרבה זמן, כי זה ``פורום מפגר``... בכללי יש הרבה אנשים בפורום שהם בסדר גמור, רק חבל באמת שהרבה הפסיקו לכתוב, מישהו זוכר את מייג`ור טום או את sagireuven למשל?.. flowr..

אני לא חושב שאפשר למנוע את זה

תמיד יהיו אנשים חדשים, ותמיד יהיו את האלה שיכתבו הודעה שהם חדשים ואז לא יכתבו יותר .. את לא יכולה למנוע את זה ... וגם נעל לא :) ואם כבר מדברים על הודעות מטומטמות ... ראיתי הודעה בפורום #### ## ##### ``הייתי פה-ואני כבר לא!!!!!!!`` איזה הודעה יפה :) אם תשוטטי קצת בפורומים האחרים .. תוכלי להבין שמצבנו מצויין, הכי מצויין ברחבי תפוז למיטב ידיעתי.

flowr..

New member
למרות שההודעה

לא נכתבה אליי, אני אגיב, לא איכפת לך, נכון?..:) בכל מקרה, לי אישית אין כלום נגד אנשים חדשים.. אבל הודעות חסרות תוכן דוגמת מה שבלקסטאר תיארה אכן יכולות להיות די מעצבנות.. וסך הכל, כמו שכבר כתבתי, הפורום הזה באמת בסדר גמור ונמצא במצב טוב. flowr..

נעל

New member
פעילות מונעת

קיראו לזה אסטרטגיית תקיפה, קיראו לזה אסטרטגיית הגנה, אבל מי שלא מרוצה מהמצב הנוכחי יכול להלחם בו (גם אם לא בקלות). נניח כי ישנם שני כוחות בפורום, נניח כי הם מנוגדים וכי הם לא מתים אחד על השני. אם אנשי הצד האחד יכתבו מספיק הודעות שלא מעניינות את הצד האחר תתחיל עזיבה של אנשי הצד האחר, פשוט משום שלא יהיה להם מעניין והפורום לא יראה להם נחמד. אותו דבר יכול לקרות גם לצד הראשון, אם על הפורום ישתלטו באופן אבסולוטי הודעות מן הצד האחר. כל מה שצריך הוא לכתוב הודעות מהסוג שאתם רוצים שיהיו בפורום, להיות פעילים יותר. נעל, שגם הורידה מרמת הפעילות שלה בזמן האחרון ;-)

mmm

New member
נעל יקירי....

אתה נשמע מאוכזב ממצב הפורום, m לא מבין למה את לא מוחק הודעות טיפשיות יותר(או שאתה כן עושה זאת אבל m לא רואה). אכן m שהיה פסיבי הרבה מאוד זמן בפורום ראה הדרדרות בגלל שרוב האנשים עסוקים ברגע זה בבגרויות, וגם m ... אבל הוא מוצא זמן לכתוב. m יוצא להילחם בתופעת ההודעות הטיפשיות. לפי עצתו של נעל עם כמה שיפורים. BY mE

למעלה