שלום...

*YAEL*

New member
שלום...

היי לכולם....זאת אני , יעל FELOMENA לשעבר.... מקווה שכולם זוכרים..

A-naT

New member
בייטח!

מה המצב אהובתי?? וולקאם בק, התגעגעתי

A-naT

New member
זבל, תאמת

יש לי מבחן שכבתי ביום ראשון במתימטיקה.. ואני ממש לא מצליחה להתרכז, וכל כך בא לי לצאת היום. כל מה שאני רוצה לעשות זה ללכת לישון, אני כל כך עיפה וחלשה פתאום, גוד דמט אני לא יודעת מאיפה זה בא לי בכלל. קיצר, ראיתי ימים טובים יותר (חיוך מריר) אופס, איך השתפכתי! מצטערת, אני מתבכיינת לך! מה שלומך את?

t@gel

New member
למה את מתנצלת?

ובכלל לא השתפכת... כוללה מבחן במתמטיקה... והעייפות נחתה על כל בני ישראל החג הזה... אז לא קרה דבר... :)

A-naT

New member
מסתבר שזה..

התחלשות של העצמות בגלל חוסר סידן או משהו, בעצם זה בכלל לא בטוח שיש לי את זה, פשוט שירה סיפרה לי על זה וזה נשמע לי הגיוני למה שקורה לי (תרדי קצת להודעות למטה, זה כתוב שם)

בודהא

New member
על סידן ובריחתו...

הגוף בונה מלאי סידן בערך עד גיל 25, וזה לפי איך שהוא הוזן וגם גנטיקה. אחרי כן יש ירידה של צפיפות העצם, בהתחלה מעט ואח``כ יותר כמו שציינו פה. הרעיון הוא ש`יברח` כמה שפחות סידן וכמה שיותר לאט, וזה קשור (מה לעשות)לתזונה ולספיגה של הסידן שנספג הכי טוב עם מגנזיום ובורון (יש תכשיר כזה מוכן לסולגאר). בריאות ושמחה לכולם א.

*YAEL*

New member
עינתי...

תתבכייני כמה שיותר, בשביל מה יש אחיות? למרות שהייתי רוצה לראות אותך מחייכת....:) אבל אם כבר את קצת מבועסת...שזה מותר. אז אני ``מרשה `` לך להתבכיין. סבבה? אצלי הכל ..אממ...רגיל לא מיוחד, משעממם לך יש מבחן במתטמתיקה?....אוי...זה נורא , אבל לי יש שתי מתכונות שבוע הבא...תתעודדי מתה עלייך בהצלחה

מייק 48

New member
עינתי יקרה וחמודה...

אם ראית כבר ימים טובים יותר סימן שהיו כאלו > אם היו כאלו סימן שהם יחזרו ועוד תראי ימים טובים (הגלגל סובב) > ואפילו תראי ימים אפילו טובים יותר ממה שהיו פעם... היי אופטימית ותני לגוף את מה שהוא צריך, גם אם זה קשה... המבחן יגיע ויעבור ואת ודאי תצליחי בו > קצת אמונה והרבה תירגול (מתמטיקה זה מדע מדוייק, אי אפשר להמציא דברים...) ותראי שתצליחי בו... העייפות והחולשה > גם הם יחלפו אם תנוחי טוב ותני לגוף קצת דלק... עינתי, לא השתפכת ולא התבכיינת וממש לא צריך להצטער... מקווה שתרגישי טוב יותר שתהיה לך שבת טובה ויפה שולח לך חיבוק ונשיקה (מקווה שאת ישנה וחולמת בורוד) שלך באהבה מייק

A-naT

New member
תודה מייקי

למרות שבימים אלו קצת קשה לראות את האור ....אבל בסוף הוא יגיע, מאה אחוז. סומכת עליך :)

עינתי....

אולי לפעמים אכן קשה לראות את האור... אבל אסור לך לשכוח שהוא שם. ושיום אחד את גם תגיעי אליו. אז בינתיים...תהי חזקה...כמו שאמרת למישל. ואל תשכחי לחפש את הניצוצות...הם יזכירו לך את המטרה. להיות בריאה ומאושרת...ולחיות ככה. באור. אוהבת אותך...מקווה שקראת מה שכתבתי לך אתמול (ראי הודעה למטה ``שבת שלום...וברכות``.) שמחה שחזרת אלינו...הרגשתי בחסרונך ואני לא היחידה. הישארי איתנו ואל תברחי! למרות שלפעמים לא קל...זה חשוב מאוד. אוהבת...אני.

karen_karen

New member
בטח!!!!!

יעלי מה שלומך? חשבתי שלא אראה אותך יותר.. איך המרגש? שמחה שחזרת אלינו!! }{ אוהבת אותך אני

*YAEL*

New member
קארן יקירה...

אני פה, תמיד הייתי מה שלומך? אני בסדר..פחות או יותר מה איתך???

מייק 48

New member
היי יעל מתוקה !! B-)

שבת שלום לך יעל, מקווה שאת בסדר יחסית... מקווה שיותר ויותר ימים טובים עוברים עלייך... מקווה שאת מרגישה טוב יותר כי באמת מגיע לך רק טוב... ברכות על הניק החדש שולח לך חיבוק חם (את ודאי ישנה) שלך באהבה מייק

*YAEL*

New member
מייק מלאך שלי...

אני אכן ישנתי כשתכתבת את ההודעה שלך...חמש בבוקר..ת`שמע. אני בסדר..פחות אויותר משתדלת להתמודד עם החולי הזה...אני סובלת מהרבה בחינות אבל נתמודד מה שלומך?

למעלה