שלום

jessy19

New member
אווווווווווווווווווווווווווו בהחלט

אני משקית חינוך ופקידה בצה"ל- הארגון בו הכי לא מעריכים אותך. תמיד מתייחסים אליי כאל משרתת, האדם הכי לא חשוב ולכן היה לי נורא חשוב לבקש את התפקיד הנוסף- המשקית חינוך, כדי להוכיח שזה ששמו אותי להיות פקידה לא אומר שאני לא צריכה להיות מעורכת. לפעמים אני מקבלת יחס מהמפקד שלי כל כך מזלזל ואז אחרי כמה זמן הוא פתאום יתחיל להחמיא לי ואז כשהחבר'ה מהמשרד אספו כסף וקנו לי בהפתעה בובה קטנה ומיוחדת וכתבו לי ברכה ממש מקסימה סתם ככה כדי להראות הערכה. ככה שזה בא והולך... אבל אני מרגישה הכי לא מוערכת גם מכיוון החינוך כי תכל'ס ההרצאות שאני עושה והפעילויות שאני עובדת עליהם כל כך הרבה לא מעניינות אותם בגרוש כי הם לחוצי בית.

dana19il

New member
שירי,

הכי חשוב שתלמדי להעריך את עצמך... את לא צריכה תפקיד נוסף (משק"ית חינוך) כדי לגרום לעצמך להערכה עצמית גבוהה, מספיק שתעשי את עבודתך על הצד הטוב ביותר ותשקיעי - גם אם את פקידה. אם לא תעריכי את עצמך - אף אחד לא יעריך אותך. שתהיה לך שנה טובה ומתוקה!

jessy19

New member
דנה...

עובדה שרק מתי שלקחתי על עצמי את התפקיד הנוסף התחילו להתייחס אליי ברצינות וחוץ מזה, בגלל התפקיד הזה, אני יותר משקיעה גם בפקידות וגם בחינוך כי יש לי יותר מרץ כי אני מאוד אוהבת לעסוק בחינוך. שנה טובה ומתוקה לך ולכל שאר חברי הפורום!

yoyo10

New member
כל רגע וכל שניה

אנשים לא יודעים להגיד
חושבים שהכל מגיע להם

כמובן...

אצלי זה קורה כל הזמן ורק באירועים מיוחדים כמו הרמת כוסית או ימי הולדת אז לפעמים נזכרים לציין שלא לוקחים אותי כמובן מאליו. והכי מעצבן זה, שהתפקיד שלי הוא הרבה מעבר למזכירות רגילה, עם שעות נוספות, תפקידים נוספים, וחצי ניהול בגלל שכרגע המנהלת שלי עזבה ונוצר חלל שאין מי שימלא אותו. אבל התמורה שאני מקבלת גם מבחינת הערכה וגם מבחינת שכר הוא נמוך מאוד.

foofoo77

New member
שלוש שנים שלמות ...

של חוסר הערכה , זלזול , העלבות בזמן שהחזקתי המון על הכתפיים שלי , שלוש שנים שנגמרו בפיטורים מכוערים שלא מגיעים לאף אדם בעולם שלנו . עצוב וקשה אבל אני מאחורי זה .

yuli c

New member
...

שאני אבין, את שואלת ברצינות? כי אם כן אז הגעת לפורום הנכון! אמנם אני מזכירה בערך חודש אבל כבר ניתקלתי בחוסר רספקט, חוסר הערכה וזילזול מטעם כמה אנשים אצלנו. אני דווקא שמאוד רציתי לעבוד ובאתי לעבוד עם המון מוטיבציה נתקלתי בשתי קרפדות (וקרפד) שמתנהגים אלי בצורה ממש מגעילה במן התנשאות וזילזול, אחת מהן חושבת שהיא בתחרות איתי וכל הזמן מעירה לי הערות בצורה מגעילה, תוקפת אותי על כל דבר קטן ובכלל מתנהגת כאילו היא הבוסית שלי מה שממש לא נכון! עם כל מה שאני משקיעה ואני משקיעה הרבה זה אף פעם לא מספיק טוב בשביל אנשים מסויימים וזה מאוד מתסכל... פורטונה, נראה לי שפתחת שירשור התבכיינויות אני יכולה להמשיך לכתוב עוד שעה על מר גורלי בעבודה אבל אני מתחילה לשעמם את עצמי אז זהו בינתיים.

enicegirl

New member
בהחלט לא

אבל דבר טוב ייאמר לזכות הבוס שלי וזה שהוא אומר לי "תודה" בסוף כל יום. בתכלס, מבחינת תנאים ומשכורת - אין הערכה

למעלה