שלום..

מיואש17

New member
שלום..

למי שזוכר אותי -(וירקוצלה- ושהייתי צריך לקחת הפנייה-אבל פחדתי) בכול אופן כבר הלכתי מזמן לרופאת הילדים שלי בשביל לבקש הפניה-לא הייתי צריך להתפשט- אז זה עבר בסדר, אז קבלתי גם הפניה לאורלוג וגם לאולטרהסונאד. הבעיה היא שהתור שלי לאורלוג הוא בעוד הרבה זמן-בתחילת נובמבר- וחוץ מהכיבכול וירקוצלה יש לי עוד בעיה- קשה אף יותר, בעיה שלא טופלה כמעט במשך 7 שנים, והיא רק החמירה!... עכשיו אני מאוד לחוץ בגלל שהבעיה שיש לי יוצרת בעיות נוספת- כמו: קושי בהטלת שתן, כאבי בטן, וכאשר יש לי את זה-אני נלחץ מאוד, וזה מחמיר עוד יותר, אני לא יודע איך להחזיק מעמד עד נובמבר, אני חייב ללכת לאולרוג בהקדם האפשרי.... הבעיה היא באחד האשכים.. זה מה שנאמר לי שזה כביכול וירקוצלה-אבל אני יודע שזה לא!!! כי כשהייתי קטן עברתי מקרה קטן, ששמאותו יום נוצרה לי הבעיה-(גוש באשכים) ובמשך השנים היא רק החמירה.. בזמן החארון אני סובל מאוד מזה.. מה אני יכול לעשות??? לא ניתנת דרך להקדים את התור?? אולי אם אני אדבר ישירות עם הרופא (האורלוג)???? אני ממש נואש כבר. תודה

מיואש17

New member
ובבקשה שמישהו יענה בהקדם;;

אני חייב תושבה, אני לא יודע מה לעשות, אני חיי ממש בפחד!! האם לדבר עם הרופא יעזור??

תשובה

הפורום אינו מהווה תחליף לבדיקה וטיפול רפואי מתאים אם רופא המשפחה היה סבור שבעיתך דחופה היתה מופנה למיון בדחיפות ולא לבדיקת אורולוג שכרוכה בהמתנה בתור לכן נראה לי שאתה יכול להרגע.

תשובה

הפורום אינו מהווה תחליף לבדיקה וטיפול רפואי מתאים אם רופא המשפחה היה סבור שבעיתך דחופה היתה מופנה למיון בדחיפות ולא לבדיקת אורולוג שכרוכה בהמתנה בתור לכן נראה לי שאתה יכול להרגע.

europe1990

New member
הבעיה היא:

הרופאת ילדים שלי לא יודעת על הבעיה שיש לי- אני אמרתי לה שזה וירקוצלה- בגלל שזה מה שאמרו לי בלשכת הגיוס-(ואני יודע ב100 אחוז שמה שיש לי זה לא וירקוצלה).. אז זה בדיוק מה שאמרתי לה, והיא אפילו לא בדקה אותי, אבל עכשיו הבעיה שלי ממש החמירה ואני לא יודע מה עוד לעשות. אני שוקל ברצינות לדבר ישירות עם הרופא-(האורלוג) להתקשר אליו ולהסביר לו , בתקווה שהוא יוכל לפגוש אותי מוקדם יותר. זה נשמע לך רעיון טוב??? בבקשה תענו... הבעיה שלי התחילה עוד כשהייתי ב10- בגיל הזה אני קבלתי בעיטה באשכים, בכול אזור האגן, ובגלל סיבות שונות, אף פעם לא הלכתי לרופאה שתבדוק אותי. ובעקבות הבעיטה נפגעו האשכים, ויש לי גוש ענק באחד האשכים, דבר שגורם לי לפעמים לכאבי בטן, קשיים בהטלת שתן, וגם איבר המין עצמו נפגע-אני לא רוצה לציין יותר מזה. בבקשה מה לעשות????

תשובה

כפי שכבר כתבתי עליך לפנות לבדיקת האורולוג בהקדם רק בכוחו להפיג או לאמת את חששותיך ןלטפל בך בהתאם.

למעלה