שלום...

Mr Invisibilety

New member
שלום...

היייי'ס אני ניר... בן 15. הממ.... וזייהו אני מניח שאני חדש כאן..

little bony

New member
ברוך הבא!

חח אני הראשונה.. אז אני ישאל ת'שאלות המסורתיות של הפורום: 1. אתה אוהב חצילים? 2. מה הגובה שלך? נחמד לקבל אותך לפה (למה באנגלית משפטים נשמעים ט-ו-ב-?)

Mr Invisibilety

New member
חח אוקיי......

אני אוהב חצילים אבל לא בכל סוג.... כאילו לא בכל מאכל... כאילו...דאמט. יש סוגים של מאכלים שאני אוהב עם חצילים ויש כאלה שלא... הגובה שלי: הפעם האחרונה שמדדתי הייתי: 1.75 ניראה לי אולי ס"מ פחות או יותר.... עוד שלושה חודשים יש לי יומולדת 15!!!! נהנה בננה!

תחליט לגבי החצילים!!!!!!!

זה גורלי

Mr Invisibilety

New member
ואוו מה כל כך גורלי?!

הממ........בכלליות, כן... ואתם? גמני 'צה לדעת את הגובה שלכם ובקשר לחצילים!!!! זה לא פייר! אגב, אני א-ו-ה-ב פוקימונים :)

משום מה התשובה של החצילים זה חשוב..

אבל אף אחד לא שאל אותי לגבי הדעה שלי על חצילים כשהגעתי... *באן מרגיש בודד )': * בכל מקרה, ברוכים הבאים!!

little bony

New member
מאמי..

אתה אוהב חצילים? מה הגובה שלך? ובקשר לניר (ככה קוראים לו? אני ממש דפוקה!) תזהר אם תשובות בקשר לחצילים.. זה משו מסובך.. וויזלי.. מה קורה?

YAY!!

חצילים זה בלעע... ניסיתי את זה באוכל סיני וזה הרס את הטעם של העוף. ניסיתי את זה כסתם ממרח ללחם וזה היה מגעיל בטירוף. חציל זה בכלל פרי מגעיל, הוא לא מתאים לשום דבר... ואני מטר 76. *באן שמח!! ^_^ *

little bony

New member
סופסופ

גרמתי למישו לשמוח.. כולם אומרים שאני נזק.. (זהנ בטח בגלל שלא עבר חודש מאז ששברתי ת'אף ופתחתי ת'ראש).. חחח..

אם זה עושה לך טוביש לי ארבע צלקות

בראש (קרקפת וכאלה, לא פרצוף וכל השאר) ועוד הרבה בברך/ רגל/ יד ושאר אני בונה על עוד צלקת אחת, תלוי מה הרופאה תגיד מחר

little bony

New member
כל מה שיוצא מפיך

עושה לי טוב לי יש צלקת ענקית על החזה..חחח.. ועוד 5 על הידיים ו2 על הרגליים בטח יש עוד.. אה כן.. בראש אוף איתך תתקשר איתי אכשהו! אני רוצה לדבר איתך...

צלקות זה סקסי...

אמר בן והביט לעבר צלקות האבעבועות רוח ותאונות עם סכינים יפניים וווים של וילונות..

"סקסי" זו לא המילה,

אבל בהחלט- צלקות זה אחד מהדברים היותר, אממממ מרתקים (?) בגוף האדם הייתי משלם לעוד צלקות, לצערי הגוף שלי מוחק חורים, אבל משאיר שריטות

little bony

New member
לדעתי.. צלקות

זה פשוט דבר מפחייד! ובגלל שיש לי אחת כזאת באורך של איזה 10 סנטימטר + אני לא יכולה לראות את זה כמשהו סקסי.. את הצלקות שיש לי על הידיים אני אוהבת! אחת בצורת ברק (אהם, הארי פוטרית)

adamsplit

New member
נייייייר

we love you החיים יפים תהנה איתנו ועל החשבון שלא תשכח לי
תהנה ילד

למעלה