שלום

hello3

New member
שלום

אני בחורה יפה, חכמה וחתיכה בת 21. הכל בסדר, חוץ מדבר אחד- אני שעירה מדי. מדובר באזור הרגליים העליונות, ובבטן- ו....באזורים שקשה וכואב להסיר עם שעווה. אני מפחדת לקחת גלולות והורמונים, כי זה משבש הליכים טבעיים בגוף- ומאד סקפטית לגבי מכוני הלייזר- ומצד שני אני ממש חוששת מתגובתו של הבחור שייגלה שאני לא בדיוק "בובת ברבי" מתחת לבגדים. אני כבר בת 21 ומפחדת מקשר פיסי עם בנים- ואין לי ספק שאני מפסידה המון.... דרך אגב- הבעייה היא תורשתית בחלקה- שכן גם לאמא שלי מצב דומה. אצלי יש תופעות נוספות. דבר זה מעודד מצד אחד- כי אמא שלי נישאה לגבר מדהים, ומצד שני- הגישה שלה לנושא מתסכלת אותי. היא מסרבת להכיר בבעיה, ואף טענה בפניי בצעירותי, שכל הבנות הן ככה, וכל אלה בבגדי הים בתמונות הסירו את השיער העודף. היום וגם אז ידעתי שזה לא נכון. היא ממשיכה לטעון שאני לא צריכה להתעסק כל כך הרבה בנושא, ופשוט מתעלמת. היא מעולם לא יזמה תור אצל רופא, או מסיר שיער- אלא פשוט התעקשה שאין כל בעייה- ואם זה כל כך מפריע לי, אז שאני אלך בעצמי. האם אני טועה בתסכוליי? האם עלי להתעלם מהבעייה, ולראות כיצד יגיבו הבחורים? תודה!!

nutmeg

New member
בואי נצא מנקודת הנחה

שאי אפשר לטעות בתסכול. אם את מתוסכלת, את מתוסכלת ואין מקום לטעות. התסכול הוא חלק ממגוון הרגשות האנושיים. נקודה. שנית - את לא אמא שלך. יכול להיות שמה שלא מפריע לה, מפריע לך. מכיוון שמדובר בך ובגוף שלך, אין טעם להזניח טיפול בשיעור יתר רק בגלל שלה זה לא מפריע. שלישית - את בת 21. בוגרת. לא רק גופך בבעלותך, אלא גם יכולתך להחליט עבור עצמך כל מיני דברים (לטוב ולרע). אז OK, את יודעת מה דעתה של אמך בנושא, אבל את לא חייבת לקבל אותה. מותר שתהיה לך דעה אחרת. בקשר לבחורים - זה לא חד משמעי. אני בטוחה שיהיו כאלו שזה יפריע להם וכאלו שלא. הטיפול בשיעור יתר לדעתי לא צריך להיות "בשביל בחורים" אלא בשבילך. רק אם את רוצה.

גרא.

New member
hello3,את מתארת תופעה לא נדירה

של שעירות יתר באזורי גוף מסויימים,כשאת רוצה מאד להפטר מזה,אבל חוששת מטיפולי הסרת השערות המיושנים והמודרניים כאחד..יחד עם זה את מבינה כי העובדה שיש כל כך הרבה שיטות להסרת השיער, ומכונים רבים,מעידה על כך כי הבעייה הזו מופיעה אצל בנות רבות,כשרובן אכן נעזרות בצורה טובה במכונים הללו.יחד עם זה,לדעתך זו בעייה תורשתית. גם לאימך מצב דומה, אבל למרות זאת,היא נישאה לגבר מדהים !..איך זה? יכול להיות שחבר, חבר של ממש, לא זה המחפש רק סטוץ,מה שבאמת חשוב לו זה את כבן אדם, כאשה וכחברה..וכל מה שיכול להתפתח ביניכם..אם וכאשר תכירי בנים, די מהר תלמדי שלכל בן, זולת ליצואי סגולה, יש משהוא גופני בדרך כלל שגם הוא לא כל כך מרוצה ממנו, אז מה? מי אמר שכולנו מושלמים?? להבנתי, אם אינך רוצה לסלק את השערות המיותרות הללו, מטעמייך את..אין שום סבה שבעולם, שלא תצאי בחברת בנים, תבלי במועדונים ,ובכל מקום שתרצי..העיקר שתביני, שאת לא באיזה מבחן, אלה החיים שלך שאת יוצרת אותם כפי שאת רוצה..יתכן מאד שתגלי, כפי שאני מבין שהבעייה הספציפית, אינה בעייה של הבנים, אלא הבעייה שאת מאמינה שקיימת. יחד עם זה,למה באמת שלא תבקרי לפחות במכון העוסק בכך? מה כבר יש לך להפסיד?

למעלה