שלום

La Gamba

New member
ברוך הבא לפורום

אתה מוזמן גם להסביר את פשר שמך שנותר בפני עלום במקצת.

טוב אורן.. (אחלא שם אגב ../images/Emo8.gif )

ספר לנו קצת.. כמה זמן אתה משחק ? באיזה מסגרת ? מה אתה אוהב לא אוהב ? יש לך איזה דמות מעניינת לחלוק ? בקיצור.. תן פרטים
וברוך הבא לפורום כמובן

טוב

אני משחק בערך שנה וחצי במהדורה השלישית אנחנו משחקים פעמיים בשבוע אבל אפשר לומר שמיתוך כל הפגישה אנחנו משחקים 5 דקות חוץ עם יש מזל אז 20 דקות אני אוהב את כל עניים הקסמים ואני שונא את הסתיגמה שאלפים הומואים אני משחק קוסם יש לו היסטוריה נחמדה אבל אין לי זמן ליכתוב עכשיו אני יכתוב מחר שיהיה לי זמן אז תודה רבה על כבלת הפנים ולילה טוב

DDN

New member
ברוך הבא אורן!

האלפים לא הומואים, אין להם מיניות, הם נולדים מהעצים. (סתם! סתם!) אבל הם כן יפי נפש מלכחי עשב שמעשנים גראס כל היום. ויש להם טעם כמו של עוף. ואיך אתה משחק רק 5 דקות? איך???????

זהאיזה 5 דקות משחק

מיתוך 4 שעות פגישה(ולפעמיים יותר) כי אנחנו פשוט חברים מי שההינו קטנים ועכשיו אנחנו בתיכונים אחרים אז יש אחד שכל הזמן מדבר על החברים שלו ואחד אחר שמצחיק את כולם ואחרי זה ממשיך לספר את אותו דבר ומעצבן את כולם יש אחד שממצאי סיפורים ויש את זאת שאחרי כמה זמן נימאס לה והולכת למחשב אבל בחופש הגדול היה יותר גרוע ואני לא אומר שאני לא כזה אבל אני לפחות גם רוצה לשחק ולא רק להעביר חביות(בשביל מה המציאו את הטלפון??) כל הפגישה הלכה על זה שכל אחד שנסע או עשה משו סיפר את מה שהוא עשה וכל הזמן ניזכר בעוד ועוד דברים ומשך את זה על איזה 3 פגישות אפילו שלפעמיים יש פגישות טובות שכן המישחק הולך חלק אבל זה רק לאיתים נדירות

DDN

New member
בשביל להעביר חביות המציאו את

בהמות המשא. .. .

Remetz

New member
Welcome, prince!

So you have a problam with the SOD (Sequence of... urm... Drama, was it?) Anyway, keeping the concertration in the game is not always easy, though on the other hand - If you're having fun kidding around, why change anything? The purpose of the game is fun. Still, if you want the game to go on, remind everyone you're playing whenever they get carried away. It probably won't always work, but it's the only thing I can think of.

Nihau

New member
sod=suspension of disbelife

הכוונה היא להסכמה הכללית לגבי המשחק שבו חוקים מוגדרים מראש שחלקם לא מציאותיים אבל קל יותר לשחק ככה. דוגמה: במו"ד אויב יעשה את אותו הנזק אם הוא בריא לחלוטין או עים נק"פ אחד במציאות מישהו על סף מוות בדר"כ כל כך שבור וחבול שהוא לא יכול לזוז...

Remetz

New member
Actually, that always bothered me.

I was surprised to see that they never dealt with it in the 3rd edition. They thought of armor penalty to swimming but fighting with 3 broken limbs and half your blood - Nothing wrong there... Oh well, I guess that's what house rules are for.

למעלה