שלום!!!

• פותח הנושא U p
  • פורסם בתאריך

U p

New member
שלום!!!

שלום לכם!! אני הייתי פה בעבר בכינוי של אבריל הפצצה אבל החלפתי כינוי.....בכל אני ממש ישמח להיות חלק מהפורום הזה!!

this is me then

New member
גם אנחנו נשמח לשתף אותך בפורום!!!

ברוך הבא!!

vashla

New member
נופר!!! מה קורה??

זאת בר... למה את לא משתתפת בדיונים?

QueIronia

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif לפורום

שלנו (ועכשיו גם שלך...)

J To The Lo

New member
ברוכה הבאה....../images/Emo140.gif

מור,אין יותר קיטשי מהחתימה שלך...

כמה דברים../images/Emo3.gif

1. זה לא קיטשיייייייייייייייייייייי זה רומנטי וזה הכי מושלם בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בריאן וקרי אמרו את זה בראיון ההוא על אמי הזונה שתמות אמןןןןןןןןןןןןן 2. היום יש לקרי יומולדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב מתה עליההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה תיראו איזה מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
3. התכוונתי לשנות ת'חתימה... למילים של on my shoulder השיר החדש של ווסטטטטטטטטטטטטט גררררררררררררר אני היחידה בעולם שלא שמעה אותוווווווווווווו שיצא כבר האלבוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם גררררררררררררררררררררררררררררררררר ושירה... בא לך להביא לי ת' Hello! החדש?? פליזזזזזזזזזזזזזזזז

עוד עוד עוד תמונות שלהההההה

משעמם ליייייייייי תיראו איזה מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתת

תמונה מושלמתתתתתתתתתתתתתתתת

אאאאאאאאאאאאאא היום היא בת 23 אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שרשרו מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

תמונה אחרונה

למרות שיש לי עוד איזה 1000 חחחחחח איזה מתוקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

J To The Lo

New member
יאלדההה...אל תשרשרי תמונות שלה!

אין תמונות של ג'ני כדי שלא יהיה עומס אז את משרשרת שלה? מטוס זעיר ללא טייס לקארי אבל בלי תמונות ו...ו...ולמה בריי ברעע עושה את הסימן של ניו יורק?ועוד בצורה גרועה? כאילו..לא

סימן של ניו יורק??

חחח לא ידעתי שקיים כזה דבר ובריאן עושה כל ר בצורה מושלמתתתתתתתתתתת כפרה עליוווווווווווווו

J To The Lo

New member
אני אראה לך במפגש..

ואני מקווה שהוא לא מנסה להיות שחור...

J To The Lo

New member
12.10

ולא אמרתי שאני מכירה אותו ותאמיני לי שאני גם לא רוצה להכיר...............

זה בסדר

ככה יישאר יותר בריאן בשבילי
ייאאאאאאא 12.10?? עוד חודש?? מגניבבבבבבבבבבבב

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בזה הרגע הוכחת כמה שאת לא מכירה את בריאן מבטיחה לך שהוא לא מנסה להיות שחור חחחחחחחחחחח

גארי מפיים אקדמי 2../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם *זה היה משו שהיייתי חייבת להוציא החוצה חחחחח* חחחח שירה אני מרחמת עליך, כמה זיבולי שכל סבלת ממני על איינסלי והפיים אקדמי הקודם חחחחחחחח ייאיייייייייי עונה שנייהההההההההה סורי שירה חחחחח אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה מותק גארייייייייייייייי

למעלה