שלום,

בתגלים

New member
שלום,

אני חושבת שאולי אני לא בפורום הנכון... אך בכל זאת אשאל. לאחרונה אני במצב אישי לא משהו, עוברת עלי תקופה לא נעימה. אני לא יודעת אם אני מקשרת נכונה - אבל החלו לי שלשולים ושורפת לי הבטן מבפנים. אין לי בעיה עם השלשולים, אבל זה שהבטן שורפת.. זה מציק ומעיק. האם זה מלחץ פנימי או משהו אחר...? ומה ניתן לעשות? תודה

קובי כ

New member
לבת גלים שלום

לא ציינת את גילך וכן את מצבך הבריאותי והאם את נוטלת תרופות מוסיימות. שלשולים כרוניים וכאבי בטן יכולים להצביע על: 1. מחלה דלקתית במעי כגון מחלת קרוהן. 2. תסמונת המעי הרגיז. תסמונת המעי הרגיז נפוצה בבחורות צעירות בגלאים 20 עד 40 והיא כוללת שורה שלמה של סמפטומים ותסמינים המלווים את מערכת העיכול. לתסמונת זאת יש קשר ברור ללחץ ומתח, והיא עלולה להיות די מעיקה. ממליץ לך לגשת לרופא גסטרואנטרולוג כדי לאבחן אפשרות של תסמונת זאת ו/או לשלול אפשרות של מחלת מעי דלקתית (זאת בנידה ואת סובלת מספמטומים אלו כבר לפחות שבועיים). בברכה,

בתגלים

New member
עוד שאלה...

ראשית - תודה! אני בת נושקת לגיל 30 וכל העסק הזה החל בדיוק עם התחלת הלחץ והמתח בהם אני שרויה בימים אלה - משהו כמו ארבעה ימים. אז אני מניחה שיש קשר ישיר ושהמתח יוצר את השלשולים וכאבי הבטן.... איני נוטלת שום תרופה פרט לגלולות למניעת הריון. האם השלשולים מבטלים את אפקט הגלולה? ושוב, תודה.

קובי כ

New member
תשובה

השלשולים אינם אמורים לבטל את אפקט הגלולה. וחוזר על המלצתי עבורך לבדוק את הסיבה לשלשולים מהם את סובלת. בברכה ויום טוב,

למעלה