שלום. אני חדש פה ואני סתם רוצה להגיד שלום אני בקרוב אהיה בן16 (למרות הניק) וזהו.
J John18Doe New member 30/8/03 #1 שלום. אני חדש פה ואני סתם רוצה להגיד שלום אני בקרוב אהיה בן16 (למרות הניק) וזהו.
T TwelveEyes New member 30/8/03 #4 מזל טוב, ירוני!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif שטויות, יומולדת זה תמיד חרא. חכה כמה ימים, זה יעבור
מזל טוב, ירוני!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif שטויות, יומולדת זה תמיד חרא. חכה כמה ימים, זה יעבור
R resputin New member 30/8/03 #5 Happy birthday to you.. Happy birthday to you Happy birthday, Yaroni Happy birthday to you! ואל תדאג, גיל 16 הרבה יותר נחמד ממה שהוא נראה בהתחלה
Happy birthday to you.. Happy birthday to you Happy birthday, Yaroni Happy birthday to you! ואל תדאג, גיל 16 הרבה יותר נחמד ממה שהוא נראה בהתחלה
D DecayCell New member 31/8/03 #7 יאאא - תודעעע../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif אמממ עשו לי מסיבת הפתעה איזה חמודים הם הייתי בהלם טוטאלי
יאאא - תודעעע../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif אמממ עשו לי מסיבת הפתעה איזה חמודים הם הייתי בהלם טוטאלי
R resputin New member 30/8/03 #6 שלום וברוך הבא מחקתי את כל הכפל הודעות ההן... מקווה שתהנה בפורום. רק שאלה אחת.. אם אתה עוד מעט בן 16, למה כתבת בכינוי 18 באמצע?
שלום וברוך הבא מחקתי את כל הכפל הודעות ההן... מקווה שתהנה בפורום. רק שאלה אחת.. אם אתה עוד מעט בן 16, למה כתבת בכינוי 18 באמצע?
B black hock New member 31/8/03 #8 שלום וברוך הבא../images/Emo13.gifאיך קוראים לך?מאיפ ה? ספר על עצמך קצת
ע עזרא אב הבית New member 31/8/03 #9 Welcome ומזל טוב! חוצמזה, 16 זה לא כ"כ נורא כמו 17, אז תהנה כמה שאתה יכול
B Bobbin Threadbare New member 31/8/03 #10 ברוך הבא !!! ../images/Emo24.gif ומזל טוב לירון אז מגיע לשניכם מזל טוב