מממ... לא ממש זוכרת אבל מה אם זה שכתוב צ'ק בטחון זה לא משנה?
B b a t i a New member 28/8/03 #4 מממ... לא ממש זוכרת../images/Emo163.gif אבל מה אם זה שכתוב צ'ק בטחון זה לא משנה?
B bendavid New member 29/8/03 #5 לא ../images/Emo93.gif לעתיד תזמין מהבנק רק צקים מוגבלי סחירות (שמודפס עליהם למוטב בלבד) . ואם מישהוא מתעקש על צק סחיר - קח ממנו מרחק.
לא ../images/Emo93.gif לעתיד תזמין מהבנק רק צקים מוגבלי סחירות (שמודפס עליהם למוטב בלבד) . ואם מישהוא מתעקש על צק סחיר - קח ממנו מרחק.
B b a t i a New member 28/8/03 #1 שלום לפני חודש נתתי צ'ק ביטחון על סכום גבוה. הצד שלי בעסקה קוים ואם זאת לא מחזירים לי את הצ'ק אחרי בקשות רבות. לכן בטלתי את הצ'ק. שאלתי היא: מה קורה במקרה ובכל זאת ינסו לפרוע את הצ'ק? מה יכולים לעשות אחרי שיראו שהצ'ק בוטל? (הוצאה לפועל?!) תודה ויום נעים
שלום לפני חודש נתתי צ'ק ביטחון על סכום גבוה. הצד שלי בעסקה קוים ואם זאת לא מחזירים לי את הצ'ק אחרי בקשות רבות. לכן בטלתי את הצ'ק. שאלתי היא: מה קורה במקרה ובכל זאת ינסו לפרוע את הצ'ק? מה יכולים לעשות אחרי שיראו שהצ'ק בוטל? (הוצאה לפועל?!) תודה ויום נעים
B bendavid New member 28/8/03 #2 האם הגבלת סחירות? אם לא,והיה והצק יועבר לצג שלישי תהיה חייב לשלם לו את הסכום. אם הצק הוגבל, מצבך טוב היות ותוכל להתגונן מול תביעה של הגוף לו נתת את הצק
האם הגבלת סחירות? אם לא,והיה והצק יועבר לצג שלישי תהיה חייב לשלם לו את הסכום. אם הצק הוגבל, מצבך טוב היות ותוכל להתגונן מול תביעה של הגוף לו נתת את הצק