שלום!!

anna_nicole

New member
שלום!!

יש עוד מישהו שניגש לפסיכומטרי ב-1/2 לאוקטובר כמוני? עד עכשיו לא למדתי באופן עצמאי ושוטף (רק ש"ב שנותנים בקורס). ועכשיו אני יותר לחוצה אז סתם שאלה... כמה זמן אתם כבר לומדים? ואיך? תודה!

שלום ../images/Emo176.gif

כמעט פה ניגשים באוקטובר כמוך.. וכולם פה לחוצים אני התחלתי לפני שבועיים משהו כזה.. איך הולך לך בקורס? את מכינה את כל שיעורי הבית? כי אני לא ממש..

anna_nicole

New member
לא ממש...

וזה חלק מהסיבה שבגללה אני לחוצה עכשיו!! איזה קורס לקחת? בת כמה את? (אני - קידום, בת 17)

ואני תוהה למה..

אנקורי, 17 עוד מעט..בספטמבר! אני קצת מצטערת שלקחתי את הקורס הזה והפסיכומטרי והכל, אני בכלל לא רוצה לעשות עתודה (אני חושבת), למה את לקחת את הקורס?

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif אל תצטערי...

תחשבי על זה שזה לא יכול להזיק לך בשום אופן, רק להועיל... וכמה זה יועיל, תלוי בעיקר בהשקעה שלך אנרגיות טובות לך

תודה תודה תודה..../images/Emo41.gif

הלוואי שהיה לי את הכוח והאנרגיות לסיים את השיעורי הבית...
אוווף..אוווף..בא לי לקטר..אז מה! לא התחלתי אותם עדיין..טוב נו אז עוד נקודות יירדו.. ועצבים..

מכירה את ההרגשה...

גם אני ניגשת לאוקטובר ואני מרגישה כאילו חסר לי שעות ביממה ואוויר לנשימה... אני עושה שיעורים אבל השיטות באנגלית לא עוזרות ממש , ואני לומדת את המילים הרבה... ואיך את לומדת? יש טיפים וכאלה?

TRIPLEfnH

New member
הפעם בלי הקורס

ניגשתי לפני חצי שנה באפריל אחרי קורס של זיו כספי (קורס כל כך מעפן שכבר סגרו אותו כמדומני...). הלך לי על הפנים והוצאתי ציון נמוך בהרבה ממה שציפיתי. אני ניגש שוב עכשיו ב1 לאוקטובר, הפעם בלי קורס. התחלתי ללמוד היום. בהצלחה.

lee_1

New member
אני ניגשת ב1/2 לאוקטובר...

אבל אני לומדת עם הקורס של קידום תיכון

חומי1

New member
:p

גם אני בקורס של קידום תיכון (17) , יש לנו מדריכה מעולה, ואני עורך חזרה נוספת בנושאים ספציפיים עם ספר אחר.

למעלה