שלום!

• פותח הנושא Elektra Natchios
  • פורסם בתאריך
E

Elektra Natchios

Guest
שלום!

אני ממש לא יודעת אם זה הפורום הנכון. אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים.. אני חייבת להכנס לכושר.. וזה חייב להעשות תוף שבוע/שבוע וחצי.. זה אפשרי? כן/לא.. אם כן.. תוכלו להגיד לי איך? (דרך אגב, אין לי אפשרות להגיע למכון כושר וכו'..)

evgeniks

New member
תשובה

להיכנס לכושר תוך שבוע וחצי זה בלתי אפשרי אבל בכול זאת אפשר לעשות אימון אחד או שתיים ולא יותר מזה כדי לא לעמיס.

E

Elektra Natchios

Guest
אוקיי..

אני יכולה לרדת מהעניין של הזמן.. אבל אני צריכה לפחות לדעת איך.. מה אני צריכה לעשות? לרוץ? שכיבות שמיכה? כפיפות בטן? תודה!

GK2670

New member
תוך שבוע עם האימון שלי ואת בכושר!!

תאמיני לי אם את תעשי 2 פעמים ביום ריצה של 2 קילומטר אפילו עם הפסקות קצרות של הליכה עד שהנשימה חוזרת את תיכנסי לכושר בנוסף לזה את יכולה לעשות סטים של שכיבות סמיכה- נגיד ואת מצליחה לעשות 30 רצוף אז תעשי 3 סטים של 15 או 20 עם הפסקה בין כל סט של איזה 20 שניות ככה תעשי כמה פעמים ביום ואת בכושר + מורידה משקל עדיף לך אחר כך להמשיך עם זה כדי שהעבודה לא תלך לאיבוד

למה שמיכה ?

המונח "סמיכה" פירושו (לפי אבן שושן): "תמיכה, השענה". ל"שמיכה" לעומת זאת, יש רק את הפירוש של "יריעה עבה להתכסות בה". לכן "סמיכה" הוא המונח הנכון.

E

Elektra Natchios

Guest
חחחחח תודה לך!

אני בהחלט אנסה את זה..! (2 קילומטר? אני לא רצה 600 מטר!!)

GK2670

New member
תרוצי לאט עם הפסקות קצרות באמצע...

תאמיני לי זה עובד מניסיון!!!!!

evgeniks

New member
למה את צריכה את זה?

אם יש לך איזה מבני כושר אז לא היתי ממליץ לך על אימוני כושיר קשים בגלל העומס שזה יצור לך.

E

Elektra Natchios

Guest
אוקיי, תודה לכם.. אני בהחלט אנסה

את זה.. אמ.. אני לא צריכה את זה לדבר מסויים.. אני פשוט צריכה להכנס לכושר.. כשאני לא בכושר זה מקשה עלי.. אני לא יכולה לעשות כמעט כלום.. אני ישר מתעייפת.. וחוץ מזה שאני מתחילה בעוד שבועיים קורס לאומנויות לחימה.. וכמובן שבשביל זה צריך להיות בכושר

למעלה