שלום!!

jenni frost

New member
שלום!!

מצאתי את הפורום הזה רק עכשיו, אז החלטתי להצטרף כי הנושא מאוד מעניין אותי.. טוף רציתי לספר ולשאול משהו: חברה שלי סיפרה לי שהיא יודעת איך להזמין את הרוח של הזמרת עופרה חזה שמתה, אז החלטתי לנסות איתה לעשות את זה. סגרנו את החלונות והיה חשוך, הדלקנו נר ולקחנו 4 מזלגים, עטפנו אותם בנייר טואלט ושמנו את ארבעת המזלגים בצורת צלב: ישבנו שתינו מול הצלב של המזלגים סגרנו את העיינים, ולקחנו ידיים ואמרנו כמה פעמים: עופה חזה את יכולה לבוא? עופרה חזה את יכולה לבוא? טוף, אז החברה שלי לקחה את המזלג והוא יצא מהנייר הטואלט בעצמו (כך היא אומרת) אז זה אומר שהיא פה. שאלנו אחת אחרי השנייה את השאלות בקשר להווה והעתיד, ואם המזלג יוצא מהנייר הטואלט אז התשובה היא חיובית ואם המזלג לא יוצא אז התשובה היא שלילית. אחרי שסיימנו (אסור לשאול הרבה ולהזמין כל יום) שאלנו כמה פעמים- עופרה חזה את מוכנה ללכת? עופרה חזה את מוכנה ללכת? אז בדקנו את התשובה. רציתי לשאול אם באמת קיים סיאנס מסוג זה? ואם איפשר להאמין לתשובות כי אחרי הכל הרוח היא לא אלוהים ויודעת הכל, וגם קראתי שעדיף לא לשאול שאלות בקשר לעתיד ושהרוח יכולה לשקר. תודה!

Flame

New member
חיחיחיחי

אני מצטערת שאני מצחקקת, זה פשוט נשמע נורא מצחיק!!
בכל מקרה, ברוכה לפורומינו הקט, אני מקווה ששהותך תהיה נעימה

Nizzan Cohen

New member
לשאלתך לגבי קיום השיטה...

נרות, לוחות עץ וכתב קיימים זמן לא רב כל כך. ואילו האמונה בעולם הבא קיימת זמן רב. בעבר היו השאמנים עושים את טיקסיהם לאור המדורה, אך עם היתפתחות הדת והאדם נוצר הנר אשר נותן לנו אש מרוסנת ויפה. אם כן, מה שחשוב בטכס הינו לאו דווקא הכלי, אלה המהות שהיא אש. מובן שלכלי ישנה משמעות ליפעמים (כישפוי נרות וציבעי הנרות). אבל המשמעות (לפחות לדעתי) נובעת מהאמונה שלך. כלומר... לנר עצמו אין משמעות פרט לזו שאתה נותן לו. הכלים הם רק דרך לנתב את האנרגיות שלנו כדאי להצליח בטכס. לכן, אתה הוא זה שבוחר את הכלים שלך, כיוון שאתה הוא גם זה שמעניק להם משמעות. אז זה לא ממש משנה אם זה לוח או מזלגות ומגבת, אם תצליח לנתב את האנרגיות כך שהרוח תופיע - זה טוב. רק מה שכן - אני לא יודע עד כמה רוחות יכולות להזיז דברים. לכן רצוי לתת להם משהוא שלא יקשה עליהם להזיז אותו (למשל לבנה זה לא רצוי...). ו.... זהו. כמובן הכל לדעתי

סיאנס עם מזלגות נישמע מקורי לאללה!

איזה שיטות יש בעולם היהיהיהיהיה. שלך חנה גונן

I am a freak

New member
אפשר לעשות את זה גם עם שוקולד....

העיקר שתצליחי לתעל את האנרגיה שלך ולבצע את המטרה. מבינה

למעלה