שלום!

שלום!

שלום! אני חדשה (לא קבועה) ורציתי לשאול שאלה קטנה... נודע לי דרך אתר של X-MEN EVOKUTION שהפרקים האחרונים של העונה השלישית נכללים בעונה הרביעית... כך היה כתוב... X-MEN EVOLUTION SEASON 4 According to Comics Continuum, Kids WB is promoting X23 as season premiere, when it was originally intended as part of season 3. X23 DARK HORIZON - PART 1 DARK HORIZON - PART 2 CRUISE CONTROL יש רמזים מתי העונה הרביעית אמורה להגיע לארץ או מתי היא "תצא לאור" כי אני ממש להוטה כבר להמשיך לראות את הסידרה... יש לי את כל שאר הפרקים של הסדרה על דיסקים ואני התמכרתי לזה...

אנדרו15

New member
ברוך הבא

אני לא מכיר ממש את הסידרה אז אני לא יכל לענות לך אבל בכל זאת ברוך הבא נ.ש מישו לא אמר שיש ביום שבת את העונה השניה? כי חיפשתי ולא מצאתי אז באיזה ערוץ?

כן, נכון...

גם אני חיפשתי באיזה ערוץ הסדרה משודרת... אבל לא מצאתי... חכה רגע אני אבדוק אולי כתוב משהו בפנאי פלוס... שניה... לא! אין ביום שישי ואין ביום שבת אבל אם אתה רוצה אני יכולה לשלוח לך את כל העונה במסנג'ר אם יש לך...

spidey 82

New member
גם אני...

קראתי בפנאי פלוס לפני שבועיים שאבולושן תשודר באותה שבת, אבל לא היה. בשבועות אח"כ כבר לא היה כתוב. ובכלל אמורה להיות משודרת העונה נשנייה, לא? שנה שעברה שודרה רק הראשונה.

למעלה