שלום צהריים טובים. יש פה מישהו/י?
נ נופר המקורית New member 13/8/03 #2 שלום כן יש מישהו בבית מה שלומך ? אתה יודע אתמול אמרת הלוואי ויפתיעו אותי אז מה דעתך להפתיע את עצמך במשהו לא שיגרתי ותאמין לי אחרי שחשבתי על זה כפתרון למי שלא מפתיעים אותו החלטתי שאני הולכת להפתיע את עצמי וקבעתי לי יום של פינוק אם אין אני לי מי לי
שלום כן יש מישהו בבית מה שלומך ? אתה יודע אתמול אמרת הלוואי ויפתיעו אותי אז מה דעתך להפתיע את עצמך במשהו לא שיגרתי ותאמין לי אחרי שחשבתי על זה כפתרון למי שלא מפתיעים אותו החלטתי שאני הולכת להפתיע את עצמי וקבעתי לי יום של פינוק אם אין אני לי מי לי
S sidi New member 13/8/03 #3 לא אמרתי הלוואי ויפתיעו אותי. אמרתי שאני לא יודע איך אני רוצה שיפתיעו אותי. אבל הייתי מפתיע את עצמי באיזה שעתיים שינה כי אני עייף.
לא אמרתי הלוואי ויפתיעו אותי. אמרתי שאני לא יודע איך אני רוצה שיפתיעו אותי. אבל הייתי מפתיע את עצמי באיזה שעתיים שינה כי אני עייף.
נ נופר המקורית New member 13/8/03 #4 אוקיי סליחה לא הבנתי אתה בטח אחרי איזה המבורגר אנחנו כבר זוכרים את אני "רעב" "המבורגר" "עייף"
ק קטנה וחמודה New member 13/8/03 #8 שלומלום לכם מה המצב? איך המרגש היום? אצלי נורא מעייף, זקוקה לשינה דחוף.
נ ניקולי New member 13/8/03 #9 אהלןןןןןןןןןןןןןןןן מענין אצלנו זה הולך לפי ימים... יום אחד עיפים יום אחד עסוקים....ויום אחד מחפשים פינוקים.... חוץ מזה הכל בסדר?? יש כאן מישהו בכלל???
אהלןןןןןןןןןןןןןןןן מענין אצלנו זה הולך לפי ימים... יום אחד עיפים יום אחד עסוקים....ויום אחד מחפשים פינוקים.... חוץ מזה הכל בסדר?? יש כאן מישהו בכלל???
2 2עזרה New member 13/8/03 #10 אני סתם אחת... עברתי פה במקרה, מישהי שאלה מי נמצא, אמרתי שאני!!! האמת שאין לי אכזבות, אולי זו הבעיה... סתם רציתי להיות נחמדה......
אני סתם אחת... עברתי פה במקרה, מישהי שאלה מי נמצא, אמרתי שאני!!! האמת שאין לי אכזבות, אולי זו הבעיה... סתם רציתי להיות נחמדה......
S sidi New member 13/8/03 #11 מממ זה אני שאלתי מי נמצא. ואני הוא לא היא. וזאת לא בעיה בכלל, לא כל מי שנמצא כאן חייב להיות מאוכזב.
נ ניקולי New member 13/8/03 #13 מה פתאום סידי גם אנשים שמחים יכולים להיות כאן.. הנה תראה אותי למשל.. שנתיים אני כאן ואני לא מאוכזבת נכון או לא????? ולך... ברוכה הבאה
מה פתאום סידי גם אנשים שמחים יכולים להיות כאן.. הנה תראה אותי למשל.. שנתיים אני כאן ואני לא מאוכזבת נכון או לא????? ולך... ברוכה הבאה
נ ניקולי New member 13/8/03 #17 אני לא מאמינה מה את לא רואה שסידי בן?????? יש לו *** חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לך בעיה ממי בהבנת הנקרא???
אני לא מאמינה מה את לא רואה שסידי בן?????? יש לו *** חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לך בעיה ממי בהבנת הנקרא???