שלום

מה?!את בנוער העובד והלומד?

מרגש!גם אני! באיזה קן? ספרי קצת (יה! איך כיף!)

איך זה הולך בפורום שם?

נכנסים אומרים שלום כמו פה? ותעני-באיזה קן,באיזה מחוז....

רמז?!

אויש...עברנו שם את היום עיון על רבין ועברנו שם גם סמינר ראשון. מגניב-קן מטונף,אבל לא חשוב. את מכירה משם אנשים יותר גדולים?

יאפ

כן קן מטונף ביותר.. אבל כבר אין קן :(( איזה קן את?.. ואיזה מחוז?.. ורגע מתי היה הסמינר?

הסמינרים האלו שיוצאים ל-3

לפני הקורס מדצי"ם. זה היה הראשון. וזה היה על נושא כסף. היה ממש מעניין! מכירה את שער הנגב?מלא קיבוצים-קן אזורי. רגע-יצאת לקורס?

אממ

הכרתי אחד.. אני לא בטוחה הוא משמה אבל קוראים לו ניר.. מתולתל חמוד+ ולמדריכה שלו קוראים רעות.. את עולה לי'?..

אני עולה לי"א

ניר?לא מכירה.אה אולי הוא מניר עם? אבל תקשיבי-איך זה הולך בפורום?על מה מדובר?יש שם אנשים בגילי?אומרים לשום ועונים לי והכל טוב ויפה? איך הולך שם? מכירה את מיכל בירן?אייל יסוד?-הרכזי מחוז... רגע-רמ"ז זה נחשב נגב או מרכז?

פש כמה שאלות חחח

יכול להיות מניר עם.. איזה פורום? של הנוער העובד?.. אם כן אז יש אנשים מכל הגילאים.. גיליתי שיש שמה גם אחת מה' ורמ"ז נחשב מחוז דרום.. [דרום תל אביב] והלונג בחדר שלך [נראה לי.. מה ששמת פה] יפה יפה!!.. אם לא יבוא לך עליו מתישהו אני פה.. :) אבל מה רשמת שמה בפתקים?

חחח איזה חמודה את!

רשמתי עליו משפטי חוכמה של עברי. דוגמה: בחיים פוגשים אנשיפ שאומרים לך שמע,תפסיק עם השכל ותביא נשמה. טוב אנחנו מציפות את הפורום אז...יש לך אי סי קיו? וכדאי לי להצטרף לפורום של הנוער העובד?

סנטה

New member
הנה דוגמא לשרשור מיותר לחלוטין !

אני לא מוחק אותו כדי להראות לכם , זה שרשור מיותר !!!!!!!!!! פעם הבאה כאלה שרשרורים יימחקו !

אמממ שלום../images/Emo70.gif

אני אריאלה, בת 16 ואני באה לניצנים ב-21.8
אמממ... מה שמך

למעלה