שלום

מאי 39

New member
infatuation אני יכולה רק להגיד

שאת פשוט ילדה אמיצה ומגיע לך באמת המון המון
זה שאת כותבת ומודעת לבעיות שלך זה כבר חצי פתרון יש אנשים שרוצים ועובדים חזק כדי לשפר את מצבם ומכל מיני סיבות לא מגיעים לטיפול אצל איש מקצוע אבל לא תמיד מצליחים לפעמים אנשי מקצוע מכוונים את האדם לנקודות שהוא לא חשב עליהם כמו למשל בשאלות שנשאלת כאן התחלת את השרשור בשאלה מאוד תמימה ורק אחרי שנשאלת את השאלות הכל כך מעמיקות ותשובותיך הכנות התחלנו להבין עד כמה את רצינית ושיש כנראה בעיה יותר עמוקה שהכוונה נכונה יכולה לגרום לך לחשוב יותר בכיוון הנכון בהצלחה והמון חיבוקים

infatuation

New member
תודה מאי..

אבל כמו שQT אמרה כבר זה באמת כנראה תלוי רק ברצון שלי.. וכאן נכנסת הבעייה שאני פוחדת שברגע שיהיה לי טוב אני יהרוס הכל. כי זה כבר קרה. וזה אחד הדברים שאני לא יודעת להתמודד איתם.. שטוב לי. כרגע אין לי יותר מה להוסיף.. אני סתם קצת בדאון עכשיו, מהכל, לא יודעת.. תודה על התמיכה זה מאוד חשוב לי.

qt1

New member
infatuation מה שלומך../images/Emo35.gif

לא יכולתי לכתוב כמה ימים... לא שכחתי אותך
, אם את יכולה/ רוצה לשתף , כתבי בבקשה , נשמח לדעת מה קורה איתך. להתראות QT

infatuation

New member
../images/Emo24.gif

אין לי יותר מדי מה לספר והאמת אני גם קצת פוחדת לכתוב כי התברר לי אתמול שאבא שלי רואה את השם שלי מחובר אצלו במחשב ויכול לקרוא כל מה שאני כותבת.. אני מנסה לסדר את זה כי הבנתי שפשוט הייתה איזו תקלה בתפוז. בקיצור אין שום חדש, אני בסדר כרגע אין יותר מדי מה לספר. סופשבוע נעים!

למעלה