שלום.

שלום.

פניתי עם ההודעה הזו לפורום 'פיות, שדונים וכל השאר' אבל הפנו אותי לכאן עם הבעיה שלי. הנה ההודעה: אני לא יודעת אם זה המקום הנכון, אבל אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי... בזמן האחרון אני הופכת יותר ויותר לשדון. המראה החיצוני שלי משתנה. האוזניים הופכות להיות אוזני חמור, האף קטן ונהיה יותר מידי סולד, ואני מתחילה להיות שעירה במקומות לא נחוצים (-זקן) אני כבר לא יודעת מה לעשות, קיוויתי שאולי תוכלו להביא לי לחש מסויים שיגרום לתופעה המוזרה להפסיק... בבקשה, אני כבר נואשת

Ethan16

New member
קודם כל בלי פאניקה...(לפחות לנסות)

לפני כמה זמן הבחנת בזה? אנשים העירו לך? רבת עם אנשים שעוסקים במגיה?(תמיד יכול להיות שזה קללה...)

shelly egan

New member
הבחנתי בזה

לפני כשבוע בערך, אבל חשבתי (-או יותר נכון, קיוויתי) שזה סתם, והולך להיעלם. הרבה אנשים ברחוב מעוותים את פניהם כשהם מסתכלים עליי. שאלתי את החברה הכי טובה שלי אם אני נראית מוזר, אז היא היססה קצת ואמרה שלא כל כך. לפי דעתי היא אמרה את זה רק כדי לא לפגוע בי. אני לא מכירה כ"כ הרבה אנשים שעוסקים במאגיה וכל זה, אבל אני בהחלט בריב רציני עם מישהי שאני מכירה, יש סיכוי שהיא עוסקת במאגיה? זה בהחלט יכול להיות הגיוני, היא מאוד מוזרה ומסתורית...

St Frangelico

New member
תראי מותק

לפי איך שזה נראה לי זה משהו פסיכולוגי זה רק שבוע ,אל תבהלי,לא נראה לי הפכת לשדון או משהו תני זה לזה קצת זמן או משהו,תראי שתוך חודש את שוככת שכתבת שאת נראת כמו שדון

St Frangelico

New member
חחח אני לא היחיד.?

חחח גם לי כל הזמן אומרים שאני נראה כמו שדון,רק חמוד חח נראה לי שהיא מדבדחת עלינו..אבל שיהיה תנסי לכחת גפרור ולשים על השיער אולי זה יעזור לך להיות קרחת

THE gray

New member
רק......

אל תשכחי!! וחשוב מאוד!! לפני שאת שמה את הגפרור על הראש למרוח על עצמך היטב!!! סולר על כל הגוף!

shelly egan

New member
מצחיק מאוד ../images/Emo31.gif

הגישה שלכם מאוד לא מוצאת חן בעיני. אולי זה נראה לכם מוזר, אבל הלוואי ולא הייתי צריכה בכלל לפנות כאן לעזרה. תודה רבה

St Frangelico

New member
אני מצטער

אבל מה שאת אומרת פשוט נשמע מצחיק אם זה באמת כישוף אז לא נראה לי יש לך סיכוי לבד נגד זה חפשי ידיד אן חבר שמתעסק במאגיה שיעזור לך אני לא הייתי ממליץ ללכת למכשפה בכסף אם כבר למנתח פלסטי יכול להיות ועכשיו ברצינות שזה משהו פסיכולוגי ואת לא ממש מודעת לזה אם זה מפריע לך את יכולה ללכת לפסיכו,יש כל מיני מקרים של מצבים שאנשים מפרשים אצלם דברים לא נכונים,אבל גם אם היה לך את זה,את לא תעזי להודות שזה נכון ,אז בנתיים,לא יודע,זה ממש מסובך כי זה נשמע כל כך הגיוני גם אם כישוף,הגוף לא יכול להשתנות כל כך מהר זה כמו שתקחי הורמונים לא תהפכי ישר לבן.. רבת אם מכשפה ?

חבר'הההה

הם עובדים עליכם.. תסתכלו בהודעות האחרונות שלהם.. הם רשמו בפורום ווסטלייף שהם עובדים עליכם ועל עוד כמה פורומים..

yidan

New member
חזרתי הבייתה רק עכשיו....

ואיך שראיתי את ההודעה הראשונה זה היה נראה לי מופלץ..... יש להם שירשור כזה בפורום ווסט לייף ממש דבילי וזה אפילו לא מצחיק....

למעלה