שלום

אנדרו15

New member
שלום

אני מאוד אוהב סיפרי פנטזיה אבל אף פעם לא קראתי את רומח הדרקון ותמיד היתעניינתי בו ולא ידעתי מאיפה להתחיל אז רציתי לדעת עם מישו יכל בבקשה להגיד לי באיזה ספר צריך/כדי להתחיל ועם מישו יכל להגיד לי את הסדר שכדי לי או צריך ליקראו? בתודה מראש אורן

moriabar

New member
ברוך הבא! נקווה שתשרוד כאן....

מואהאהאהאהאה!!!

אנדרו15

New member
תודה רבה לכולם

אני מקווה שאני ישאר(זה בסדר שאני עוד לא מבין כלום ברומח הדרקון?)

Some one new

New member
וודאי שזה בסדר, רק ש...

תראה, אף אחד לא יאסור עליך, חו"ח, להישאר בפורום. אנחנו תמיד שמחים לחברים חדשים
מובן, שפשוט מומלץ שתקרא לפחות את "רשומות", גם (ובעיקר) בגלל שהפורום מלא בספוילרים, לעיתים לא מסומנים, וגם בגלל שרק ככה אפשר להשתתף בדיונים (לא שיש הרבה בזמן האחרון, אבל אני מקווה שעוד יהיו...)

RaistGirl

New member
בשבילנו זה לא נחשב ספויילר...

בשבילו זה כן... בשביל כל מי שנכנס לפורום בלי לקרוא את הרשומות זה ספויילר...

כן, אבל באותו ההקשר...

אם נגיד מישהו ייכנס לפורום הארי פוטר בלי לקרוא את הספר השלישי, כל הודעה על הספר השלישי תהיה בשבילו ספויילר... זה אומר שצריך לסמן לזה ספויילרים? כי אם צריך כאן לסמן ספויילרים לרשומות, הסדרה הבסיסית ביותר, זה כמו ששם יהיה צריך לסמן ל"אבן החכמים"... זה נראה לך הגיוני?

RaistGirl

New member
לא צריך לסמן לרשומות|ברית||יעל||שרה

| ספויילר... אם הוא היה קורא שני ספרים מתוך שלושת הספרים אני חושבת שהיינו צריכים להתחשב בו... אבל הוא לא קרא שום ספר ככה שהוא לא צריך לקרוא בכלל את ההודעות פה...

אנדרו15

New member
תגידו

לפני שאני הולך לספריה רשומות רייסטלין זה ספר בפני עצמו או שזה כבשן הנשמה ואחים לנשק ובאיזה מהם להתחיל עם זה לא ספר רשומות רייסטלין

Dark14Lunatik

New member
לאלאלאלא..

נראה לי שהתבלבלת, כי יש הבדל בין הרשומות, ולבין רשומות רייסטלין.. רשומות=דרקונים של דימדומי סתיו, דרקונים של ליל חורף ודרקונים של שחר האביב.. רשומות רייסטלין אתה כבר יודע מה, וכבשן הנשמה זה הראשון ואחריו אחים לנשק..

אנדרו15

New member
אז מה לכחת קודם?

כי רשום לפי הסדר של הזמנים שרשומות רייסטלין זה הראישון אז הלכתי כבר לספריה ולקחתי את כבשן הנשמה אז זה בסדר או שלהחליף ולכחת אחר?

Dark14Lunatik

New member
איך שבא לך האמת..

הסופרים כתבו את זה בסדר של:רשומות, אגדות, להבת קיץ, רשומות רייסטלין אבל סדר ההתרחשויות זה: רשומות רייסטלין, רשומות, אגדות, להבת קיץ אתה יכול לקרוא איך שבא לך.. אם כבר לקחת את כבשן הנשמה, אז תתחיל משם..

לא! בשום פנים ואופן לא!../images/Emo18.gif

להתחיל לקרוא- רק, אבל רק לפי הסדר המקורי של הכתיבה. ככה הסופרים כתבו את זה, משמע- ככה הם רצו שתקרא את זה! הם גם מיקמו רמזים שונים בקשר לעבר ברשומות, וככה אם תתחיל לקרוא את כבשן הנשמה קודם, כשתגיע לרשומות העבר לא ישאר לך תעלומה, כמו שהיה אמור להיות. ולכן, סדר הקריאה הנכון והיחיד הוא: רשומות. אגדות. בחירה בין ד(ש)ל"ק לרשומות רייסטלין, כשאני בחרתי בד(ש)ל"ק, אבל זה כבר פחות משנה...

למעלה