שלום בא לכם להביא לי כמה כתובות של שרתים ישראלים בבקשה?
O OZ MASTER New member 30/7/03 #2 פשוט המון המון המון זמן אני לא משמש במירק בגלל שהמחשב שלי התקלקל... אז אני צריך בכלל שרתים לא רק ישראלים... אז אם אתם מכירים כמה טובים תביאו לי בבקשה
פשוט המון המון המון זמן אני לא משמש במירק בגלל שהמחשב שלי התקלקל... אז אני צריך בכלל שרתים לא רק ישראלים... אז אם אתם מכירים כמה טובים תביאו לי בבקשה
O OZ MASTER New member 30/7/03 #3 אהה ואני משתמש במיולז סקריפט בגרסא העיברית ויש לי בעיה כשאני עושה בו העתק הדבק אז כשאני עושה העתק ואז מדביק יש לפני מה שהדבקתי מספרים וסלאש... יש למישהו מושג למה?
אהה ואני משתמש במיולז סקריפט בגרסא העיברית ויש לי בעיה כשאני עושה בו העתק הדבק אז כשאני עושה העתק ואז מדביק יש לפני מה שהדבקתי מספרים וסלאש... יש למישהו מושג למה?
P Prof. James Potter New member 30/7/03 #4 אתה רואה מה שכתוב למעלה?../images/Emo16.gif כן? תפנים. ובקשר לבעיה- אין לי מושג.. ניר
P Prof. James Potter New member 30/7/03 #7 כי אם זה יהיה חוקי בפורום, ../images/Emo16.gif מיטב המנהלים והחברים שלהם ברשתות ה-IRC הגדולות (וגם הקטנות) בישראל יבואו ויציפו את הפורום עם פרסומות לרשת שלהם. ניר
כי אם זה יהיה חוקי בפורום, ../images/Emo16.gif מיטב המנהלים והחברים שלהם ברשתות ה-IRC הגדולות (וגם הקטנות) בישראל יבואו ויציפו את הפורום עם פרסומות לרשת שלהם. ניר
O OZ MASTER New member 31/7/03 #8 אה הבנתי ובקשר לטקסט כל טקסט שניסיתי להעתיק בתוכנה וניסיתי המון דברים
O OZ MASTER New member 31/7/03 #9 ורגע אם אי אפשר לפרסם בפורום שרתים אתם יכולים שלוח לי בבקשה בפרטי כי אני ממש צריך מה עוזר לי המירק עם אין לי שרתים?
ורגע אם אי אפשר לפרסם בפורום שרתים אתם יכולים שלוח לי בבקשה בפרטי כי אני ממש צריך מה עוזר לי המירק עם אין לי שרתים?