שלום

Mapisto

New member
שלום

נרשמתי לאחרונה במסגרת בית ספרית לקורס הכנה (ויש הכותבים הכנ(ס)ה) של קידום. קראתי את תיאוריית הקונספירציה בנוגע לרווח העצום שהחברות עושות מהעניין. השאלה היא האם קבלת הבסיס בקורס, והשקעה יותר בלמידה עצמאית, תוכל לספק לי ציון שימצה את יכולתיי? למידה עצמאית היא דבר מבורך מבחינתי, כי אני קורא ביום מינמום 50 עמודים בספרי מחשבים למינהם. הבנתי שיש אפשרות לעשות את מבחן זה ללא קורס, ואף על פי כן החלטתי ללכת על בטוח. מקריאת המאמר הבנתי שאני הולך על ביצים, והקורסים האלו לא שווים גרוש שחוק
מה דעתכם
, עליי לציין שאני מעדיף לעשות את זה בתקופת הלימודים בה מוחי עדיין רענן, וגם ספק אם יהיה לי כוח לעשות את זה אחרי הצבא. מוסד הפסיכומטרי נהיה מוסד שדורש שקדנות יתרה מאשר חכמה וחשיבה פנימית, דבר זה גורם לי הרהורים רבים, האם באמת אני צריך את זה? עליי לציין שציון הליבה\מצרף שלי יהיה גבוה (ואפילו מאוד) בתקווה שציוניי הנוכחיים ימשכו. מפיסטו.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif אם כבר נרשמת,

אני בספק שתוכל לבטל את ההרשמה, ולקבל את כספך בחזרה. אני בערך באותה בעיה כמו שלך, אבל בסך הכל, תחשוב, הקורס עולה לך רבע בערך ממה שהוא יעלה לך אם תעשה אותו אחרי הצבא <למרות שזה לא בדיוק אותו הקורס>, והוא נותן לך את הבסיס הדרוש לך להצליח בפסיכו', אז למה לא ? אם יוצא לך מצרף ממש טוב, אכן הפסיכו' יכול להיות מיותר, אבל לפחות אתה יודע, שהוא לא יכול להזיק לך. בכל מקרה, אם כבר נרשמת, אין מה להפסיד, תעשה את הקורס, ואת הפסיכומטרי בתקווה שתוציא את הציון אליו אתה שואף
בהצלחה,

Mapisto

New member
../images/Emo51.gif

הידעת שצריך סכם של מעל 87 כדי להתקבל למחשבים בטכניון?

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif כן, ידעתי ../images/Emo3.gif

אבל זה לא משנה לי באופן אישי, כי אני לא הולכת בכיוון מדעי המחשב

Pelor

New member
אפשר גם לחשוב על זה אחרת

הקורס שלך בנוי לאנשים לפני צבא ולא צריך לשרוף הרבה זמן על ללמד דברים כמו משפט פיתגורס ודברים דומים כי יודעים שזה בשגרה שלכם (לעומת אנשים אחרי צבא שלא זוכרים יותר מדי). יש לזה יתרונות וחסרונות, לפי מה שהבנתי המורים קצת פחות טובים אבל לא נראה לי ששוכרים כל אדם שקיבל ציון גבוהה בפסיכומטרי. בכל מקרה אני עכשיו לומד ביואל גבע ונהנה מאוד מהרמה הגבוהה והמקצועית שם. אם אתה יכול להרשות לך אז אני ממליץ...

למעלה