שלום

לללה1

New member
שלום

אוקי זה קצת מוזר ואני ישמח אם תוכלו לעזור לי: היום בבקור הייתי לבד בבית ושמעתי דפיקות בדלת הלכתי לדלת והיסתכלתי בחור וראיתי ילדה קטנה שאני לא מכירה בקיצור באתי ליפתוח אבל הידית לא ירדה וראיתי שהילדה מחזיקה אותה עכשיו ניסיתי להוריד אותה בכל הכח ואני ילדה די חזקה ולא היצלחתי והילדה שהחזיקה את הידית הייתה קטנה לא הצלחתי בבירור ליראות אותה אבל היא לא הייתה יותר מבת 10 ניראה לי אולי בת 8 או פחות בקיצור אני מנסה ליפתוח ופתאום היא ברחה בריצה ועלתה במדרגות לקומה מעל וזה רק קומה אחת ויצאתי והסתכלתי ולא ראיתי אף אחד ואין משם לאן ליברוח כי זה קומה אחרונה ואני גם בטוחה שזה לא היתה אחת מהשכנות שלי וזה ממש מוזר כי לילדה גם היה כח ממש ממש חזק וגם היא פתאום נעלמה אז אם משהוא במקרה יכול לומר לי מה או מי זה יכול להיות אני ממש ישמח תודה

peter Wi

New member
אם תתני תאורים

יותר ספציפים לגבי מראה הילדה (בעיקר צבע וגודל עיניים, מבט, ולבוש), השעה ביום וכו' נוכל להפיק יותר מידע.

I am a freak

New member
מה שהוא מנסה להגיד ../images/Emo13.gif

*אמממ... תסביר את עצמך- שהיא תדע למה היא נותנת מידע
*
בעיקרון, לכל סוג יישות יש את המאפיינים החיצוניים (לפחות לרובם, בעלי הגוף) אשר עוזרים לנו לזהות מי-היא או מה-היא (
)- אם תפרטי על המראה החיצוני, במידה וזה יהיה תואם נוכל לדעת במה היה מדובר.
השעה ביום זהו עוד סממן... בדיוק כמו המראה החיצוני..... מצטער על ניסוח ירוד.... פשוט- תסתכלו על השעון ותבינו למה

לללה1

New member
אוקי

אני חושבת שזה היה בערך בשעה שתיים וחצי אולי טיפה אחרי עכשיו לא ממש יכולתי ליראות איך היא ניראתה כי ראיתי אותה דרך החור הצצה של הדלת אם זה עוזר אני חושבת שהיא לבשה סרפן כהה וחולצה לבנה ואני חושבת שהיה לה שיער בצבע חום די קצר בערך עד הכתפיים לא הצלחתי ליראות אותה בבירור אבל היא ניראתה ילדה די רגילה . אני לא יודעת אם זה קשור אבל בהתחלה משום מה חשבתי שזה שכנה שלי אבל היא בערך בת 19 או 20 והילדה לא היתה בת יותר מ 10 ככה שזה בטוח לא היה היא... זה בערך כל מה שאני יכולה להגיד עליה אני מקווה שזה עזר

pigdfqq

New member
פתרון!

חחח...לפי דעתי בת דודה של שכנה שלך באה להסטלבת עליך......רצה למעלה...ונכנסה לבית של שכנה שלך. סוף הסיפור..... (זה לא שהילדה חזקה, זה את חלשה אולי?????)

לללה1

New member
לא...

דבר ראשון לא היה לה זמן להעלם כי מיד יצאתי ודבר שני אני בת 16 ואני מאד לא חלשה ככה שקצת מוזר שלא היצלחתי להוריד את הידית כי ילדה בת פחות מ 10 החזיקה אותה חוץ מזה אין סיכוי שזה משהוא שניסה לעבוד עלי כי השכנים הקטנים שלי די מפחדים ממני

למעלה