שלום

מייבן

New member
שלום

רציתי לשאול שאלה! אני מתחיל להדריך קבוצה עם 3 ילדים מתחילים ועוד ילד אחד ברמה מתקדמת אני משחק איתם DND גירסא אחד ורציתי להוסיף כמה זוגים אז מה דעתכם: לוחם (בדרגה 10 סמוראי או אביר) קוסם (בדרגה 10 שילוב של קוסם ומכשף) כהן (בדרגה 10 פטראיך או כהן ראשי) גנב (בדרגה 10 רב גנבים) אלף (בדרגה 10 לורד קוסם) גמד (בדרגה 10 גמד לורד) זוטון (שריף בדרגה 10) אורק(חייב ליהות רע) גובלין (כנ"ל) הובגובלין (כנ"ל) ננס טרול חצי אלף אלף מערות אלף יערות חצי גמד חצי זוטון חצי אורק חצי גובלין חצי הובגובלין חצי טרול חצי ננס נזיר סייר יש לכם עוד סוגים??? אני אישית לא רוצה לקחת פאלדין תודה רבה רבה למישהו שיעזור לי!!!

DDN

New member
ברוך הבא לפורום!

(אתה עוקב אחריי או מה? טל שלח אותך לראות איפה אני מסתובב כשאני לא בפורום 13????) אתה רוצה להוסיף סוגים? לא הבנתי מה. אם אתה מתחיל להדריך, אז שכולם יהיו רמה מתחילה. זה לא כיף שחלק ברמה כזאת וחלק בכזאת. אם יש לך ילדים מתחילים בקבוצה, תתחיל עם כולם בדרגה ראשונה. מה שכן - תסביר יותר טוב מה שאתה בדיוק רוצה.

מייבן

New member
חחח

כתבתי פה כמה פעמים!!! ואני יגיב פה הבקביעות אחרי שאני יחזור מחוץ לארץ שאני טס היום בלילה! התכוונתי סוגים!!!! כמו שרשמתי אם יש לך עוד סוגים מתאימים!!! ואם הסוגים שרשמתי הם בסדר ולא הפרזתי דרך אגב פעם דברנו על DND ועוד בסאה שאני לא מגיע לדימון קון תגיד אפשר את הICQ שלך?

BluePrint

New member
מהפנט (אני צריך להוסיף סמני קריאה?)

אני לא יודע למה אתה מתכוון כשאתה אומר "D&D גרסה 1", אבל זה מזכיר לי דמות שהגיתי יום אחד כשלא התחשק לי לבחור אחת מהשבע המוצעות בחוברות הצבעוניות. לא רשמתי מעולם איך ההמרה מתבצעת, אבל בכלליות המהפנט הוא מעין קוסם מתמחה, שבמקום למידת קסמים יש לו כוחות השפעה על המוח שמשתפרות בהדרגה כמו למידת לחשים חדשים בדמות הקוסם. אהה... Dazzle Mental Blast Mind Control ... לא יצרתי את המקצוע הזה לחלוטין, אבל הרעיון מובן. לא הרבה עבודה להכין דמות בדרגה 1, ובניה של מערכת ה"קסמים" שלו תוך כדי משחק לא צריכה להיות בעייתית.

מייבן

New member
מה????

לא הבנתי מה אתם רוצים????? שצריך סימני פיסוק אני רושם! ולבנתיים אני לא צריך, כפי שאתה רואה (אופ עשית סימן פיסוק איזה פלא!) מה הקשר דרגה אחד!?? יש AD&D שזה גירסא שתיים! יש D&D עם מקצוע וגזע שזה גירסא שלוש! ויש D&D שיש רק סוג!, שזה כהן או קוסם או לוחם או גנב או גמד או אלף!!! מה הפאקין בעיה? עכשיו אני לא צריך את העזרה שלכם!!! אני הולך לישון כי היום בלילה אני טס לחו"ל! וממש תודה על העזרה!

תה קמומיל יכול להרגיע..

לא.. אין לי שום מושג מה רצית.. אז לא.. אין לי תגובה עניינית.. סתם רץ להציע לאנשים תה קמומיל

ethidium

New member
תיקון קל

AD&D יש גם גרסה ראשונה וגם שניה. הראשונה לא היתה נפוצה כלכך בארץ. היו לי שני ספרים שלה unearthed arcana,manual of the planes. מדובר פה ב ancient history (לפני 13 שנים).

רמץ

New member
נחמד אבל...

שלום לך! לא כל יום שומעים על שחקן מהמהדורה הראשונה. בדיוק מצאתי את עצמי לא מזמן חושב על היתרונות של המהדורה הראשונה ואיך שלהיות עלף במו"ד1 היה "מקצוע" מחייב למדי ושהמשחק התרכז הרבה יותר במשחק ובהרפתקה מאשר בפרטי הפרטים של הדמויות. עם זאת ואולי אף כיוון שכך, אני מוצא את פרץ המקוריות שלך מעניין ומלהיב ובה בעת - לא נחוץ. אם אתה רוצה להינות מהקלילות והפשטות של מו"ד1 אז עזוב את הדמויות ותתרכז בהרפתקה. אם אתה רוצה כן להרחיב את מגוון הדמויות ולהעשיר את תוכנן אז כבר עשו בשבילך את העבודה במוד"מ ועוד יותר במו"ד3 (עד כדי פלצנות לשמה). בזה הרי מתבטא כמעט כל ההבדל בין מו"ד1 לעוקביו. בכל אופן, אני מאחל לך הצלחה, סבלנות וילדים בוגרים. באיזו חברה אתה עובד?

למעלה