שלום

כחולה

New member
שלום

שלום לכולכם.... קוראת אתכם ומאד נעים יש לכם משהו יקר שלא אופייני לרשת.. מרגישה קצת שאני נכנסת למקום שאסור ואולי פרטי אבל הייתי חייבת להביע את ההתפעלות שלי מהחברות המדהימה שלכם (חייבת לציין שזה אפילו מעורר תהייה...) יום טוב כחולה מתמיד

כחולה

New member
תודה

נופר תודה על ההזמנה לאט ובזהירות אני אמצא את עצמי מתערבבת ביניכם,אני מקווה קצת קשה להיפתח כך פתאום אל אנשים זרים (למרות האהבה...) כחולה וזורמת

מאיה27

New member
שלום

קודם כל ברוכה הבאה... שנית..את לא נכנסת למקום אסור אלא למקום שנעים להיות בו ומותר לעשות הכל מין הרגשה של בית יש לנו כאן תמיד יש קפה ועוגה (לפחות וירטואלים) חברות והרבה אהבה יש לנו כאן... כחולה את מוזמנת תמיד להצטרף לשורותינו ראי... כל הזמן יש עוד ועוד מצטרפים לרגע.. שבסוף נשארים לתמיד... אז בכייף...תזרמי מאיה

כחולה

New member
זורמת

הי מאיה המון תודה על הקבלת הפנים הנעימה והחמה כייף להרגיש רצוי אמרת שיש אצלכם הרבה אהבה,אני שמחה עבורכם אהבה זה הרגש הכי חזק שאני מכירה ואם אתם מרגישים שיש לכם אותו תשמרו עליו הכי טוב שאפשר מאיה ,אז תודה זורמת עכשיו כחולה

שימי_

New member
כחולה ברוכה הבאה

מה אסור ?? בטח שמותר אז כנסי ותהני לא ! היי זה הכסא שליייי.. הנה שם יש כסא פנוי יאללה התחילי לכתוב

כחולה

New member
אני רוצה את שלך

שימי ואם אני רוצה לשבת איתך באותו כסא כדי שלא אפול פתאום לתוך כל האהבה הזאת שלכם ואלך לי לאיבוד בים של מתיקות וחום (דווקא נשמע נעים) בכל אופן תודה על ההזמנה הרבה אהבה כחולה

כחולה

New member
לא!!!!

שימי מתוק תודה אבל לא אם תרצה נשב יחד או כל שעה נחליף

שימי_

New member
רק אם

תבטיחי לא לנשוך היי בלי ידייםםםםםם וואללה כחולה כחולה את ;-)

כחולה

New member
לא מבטיחה

סתם סתם אני לא נושכת בדר``כ והיום אני כחולה מתמיד(זה לא כל הזמן) המצב רוח שלי אי שם מבקר את העננים-כנראה שאני בהיי

כחולונת...

ברוכה הבאה... אכן יש כאן מין קסם מיוחד שאין במקום אחר..אבל כמו שאומרים האנשים עושים את זה..ואני בטוחה שגם את יכולה להצטרף למעגל..הוא תמיד פתוח אין דבר כזה אסור..להיפך..מותר ואפילו רצוי!!! אז חמודתי אני בדיוק שמה מים לקפה כמה סוכר? יש רוגלך זה בסדר? ביי ביי ואחלה יום מקסימוששששששש

כחולה

New member
כפית סוכר

מקסימה שלי...איזו קבלת פנים נעימה כייף להיכנס ועוד יותר כייף שמחבקים אותך אני שותה קפה חזק עם כפית סוכר אחת ורוגלך...אני לא מהמסרבים לאוכל ולגבי ההצטרפות למעגל...אני לא בטוחה ,זה לא שאני חוששת או מפחדת אבל אתם מאד מגובשים ואוהבים לאט ובזהירות תודה ואת באמת כולך קסם

כחלחולונת שלי...

חן חן על המחמאות אבל גם כחברה מגובשים כולנו היינו חדשים ואת פשוט מוזמנת בכייף האמת? כולי ציפיה אז לא לאכזב... וקדימה הקפה מוכן ביי מתוקה מקסימוששששש

שימי_

New member
קפההה..?? בשבילי

חצי קילו סוכר ואני שותה בדלי אז תרתיכי פיילה קומקום לא יספיק :cool:

יאללהההההה....שוב פעם

אתה נדחף????? יאללה לך הביתה מוטי שלום ותודה....אם תקרה לי מלמטה .... ואני חשבתי שנסעת לקנות סיגריות לא? ציפתי שיקח לך לפחות כמה שעות קצת שקט..חחחחח

שימי_

New member
המכולת ליד הבית

מה??? כולה ביקשתי קפה יאקמצנית חוץ מזה מה הרשימת קניות הזאת ? לא רוצה אפילו לחשוב איזה רשימה היית שולחת אם לא היית בדיאטה

דיוויד

New member
היי כחולה,

אני גם חדש , חברה מאד נחמדים מסבירי פנים. לפי מה שאני מתרשם הוא מתרחב מידי יום. אגב יש משמעות לשם?? עיניים כחולות ראש כחול מתלבשת בכחול

כחולה

New member
בכל דבר יש משמעות

דיוויד כייף להיות חדש במקום אחר וחדש,נכון? יש בזה משהו מרגש וכן אני כחולה... קודם כל כחול מאד מרגיע אותי אני אוהבת להסתכל על הצבע וכן לפעמים יש לי רעיונות/רצונות/מאווים/פנטזיות..כחולים וכחולות ולא אין לי עיניים כחולות

למעלה