שלום

שלום

אמנם אני חדשה כאן, אבל נראה לי שהמטרה לשמה הוקם הפורום מתפספסת בענק. אני לא מבינה איך מנהלת הפורום מרשה כי הפורום יוצף בבדיחות טיפשיות שבמקרה הטוב מתאימות לערב חברתי דלוח בבית חברים בערבי שישי ובמקרה הרע לספר בדיחות של דידי מנוסי. אם זה המצב, אשקול לעבור לפורום אחר תודה מראש, שבורה לרסיסים

GUGI**גוגי

New member
גברת יקרה!!!

הטלנובלה הבכיינית שלך היא לא בדיוק הסיבה היחידה שיש פורום!!! והאמת שדידי מנוסי הרבה יותר מעניין חכם ונחמד ממך!!! לכי חפשי מי ינענע אותך!!! ללכלך לא רק את יודעת!! שיהיה לך המשך יום טוב! שיצחקו קצת האנשים..זה לא פחות חשוב ממלל הבכיינות העקר שלך!! ---גוגי..(שלא יגיב גם אם יהיה המשך..לזיון מוח הזה!!!)

הלזה יקרא

גבר שנון, רגיש ומבריק? הפלא הוא שכל כך הרבה זוגות מתגרשים? לאור אופן ההתנסחות בו בוחרים חברי הפורום, להבדיל מחברות הפורום, אין פלא שלא ניתן לגשר על הפערים הרבים. בזה לך, שבורה לרסיסים

GUGI**גוגי

New member
שמח!!!

שרק כאלה שכמותך יבוזו לי!!!! טיפוס נרגן!! לא אגיב יותר!! לא אפתח כאן ריב!! פשוט אוהב את הפורום הזה ואכפת לי ממנו!!! שלום לך אשה מרירה!!!

תאנה

New member
שבורה

אם לא טוב לך - את ממש לא חייבת. רק ממליצה לך לקרא את התקנון של הפורום לפני שאת פותחת כאן בהעלבות - זה לא המקום!!

יקירתי

נכון, אינני חייבת, ואולי גם לא אהיה. קראתי את תקנון הפורום, ואינני חושבת שעברתי על איזה מתנאיו. מי שירד להשמצות אישיות חסרות כל רמה אנושית לא הייתי אני. אם תשימי לב, התייחסתי לתוכן ולא לכותב. אני מבינה שהתפתחה פה אחווה בין האנשים, ואין מטרתי לפגום בה. אבל עדיין חושבת אני שיש להתוות גבולות למסגרת בה אנו נמצאים. שלך, שבורה לרסיסים

תאנה

New member
שבורה

להגיד - גבר שנון מבריק ורגיש - זה להתייחס לתוכן? נראה לי שזה להתייחס לאדם מאוד מסויים.ולבוז למישהו זו פגיעה. האחווה שנוצרה פה היא מבחירה - אף אחד לא כופה פה את עצמו ואף אחד לא מעליב אחרים או את מה שנאמר על ידי אחרים. אל תזלזלי באנשים ותאמיני לי אפשר להגיד פה הכל - רק תלוי איך עושים את זה .. זה לא רק ה``מה`` זה גם ה``איך``. תאמצי גישה קצת יותר חיובית - לא יזיק - ונחמד לפעמים גם לצחוק קצת זה טוב לבריאות - תנסי את זה!

חבל מאד

שאת בוחרת להוציא את הדברים מהקשרם. כל שאבקשך, לפני שאת שופטת, הוא לקרוא את ההודעה הראשונית, את התגובה לה ורק אז את המקור לבוז. ועל כך לא אוסיף עוד. שלך, שבורה לרסיסים

למעלה