שלום

frikin shin

New member
עשיתי את החידון הנה הסדר שלי!

מה שאני הכי לא זה רורי ופריס... 1.כריסטופר 2.ג'ס 3.דין (בושה!!!!) 4.ליין 5.לורליי 6.מקס מדינה (בושה!!!) 7.ג'קסון 8.סוקי ועוד כמה... אבל לא הבנתי מה הקטע של השורה הצהובה הזאת של מדיום ולו וhigh מה הקטע של זה?

PURPLE CHICKEN

New member
אל תנסו להבין.../images/Emo11.gif

מה שלמדתי מהחיים האלו זה לא לנסות להבין את הדברים האלו. זאת סתם קונספירציה של... אנשים מסויימים, שמנסים לבלבל אותנו מ... סיבה מסויימת.

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo12.gif

כ"כ לא נכון.
1. ג'ס 2. לוק 3. מקס 4. רורי 5. כריסטופר 6. דין 7. ליין 8. לורליי 9. באבט 10. קירק 11. לואיז 12. מדליין 13. מישל 14. מיס פטי 15. ריצ'ארד 16. טריסטן 17. אמילי 18. ג'קסון 19. סוקי 20. טיילור 21. פריס

../images/Emo12.gif

מוזר.
אין הקשרים.
1. רורי 2. לוק (קודם הייתי דין...
אה, נכון, שיניתי שאלה אחת.
) 3. דין (
) 4. ג'קסון (יש לו אופי בכלל...?) 5. סוקי (סוקי!
- שאפט רולז.) 6. באבט 7. ליין 8. לורליי 9. מישל 10. מיס פאטי 11. ג'ס 12. קירק 13. מקס מדינה 14. טיילור 15. כריסטופר 16. לואיז 17. מדליין 18. ריצ'רד 19. אמילי 20. טריסטן 21. פריס למה לעזאזל, אין לי מושג.

Blizzard Beach

New member
../images/Emo6.gif

אצלי מקס היה כזה שמונה עשרה... וגם דין וגם טריסטן. רורי יצאה 20
- מוזר, בהתחשב שבפעם האחרונה שעשיתי את זה היא יצאה מספר 3 ואמילי אחרונה.

אני לוק ../images/Emo12.gif

2. ג'ס 3. לורליי 4. מקס מדינה 5. באבט 6. קירק 7. ליין ודיי אין לי כוח בסוף פריס
איכס, ג'ס.

h i l a d i

New member
והנה התוצאות שלי!

1) ג'ס 2) רורי 3) טיילור (כמה מוזר!!!!!! אבל יותר מפחיד!!!) 4) לורליי 5) כריסטופר 6) קירק (קריפי!!!!) 7) ליין 8) טריסטן 9) לוק 10) מקס מדינה 11) פריס 12) ריצ'רד 13) בבט 14) מיס פטי 15) אמילי 16) ג'קסון 17) מישל 18) סוקי 19) דין 20) לואיז 21) מדליין יש למישהו מושג מה זה אומר???? יצא קצת מוזר לא???

מנצלת את עצמי (שירשור)

טוב סנילית שכמותי למה לעזעזל לוק ולורליי רבוו אני זוכרת שהיה משהו עם ג'ס אבל זוכרת למה בדיוק מישהו יכול להזכיר לי?

PURPLE CHICKEN

New member
הוֹ...

אוקי, זה הלך ככה- המנהל בביצפר של ג'ס דיבר עם לוק ואמר לו שלג'ס יש ציונים ממש נמוכים והוא מופרע ואם הוא לא ישתפר הוא יאלץ להישאר כיתה וידה ידה ידה.
לוק ביקש מרורי שתיתן לג'ס שיעורים פרטיים, כי "היא היחידה שג'ס יקשיב לה". רורי, כמובן, הסכימה.
אז יצאו להם ג'ס ורורי ללמוד, ובאמצע נסעו לקנות גלידה בגביע. בדרך חזרה ג'ס שאל את רורי אם היא רוצה שהוא יחזור ללוק, או להמשיך לנסוע. רורי רצתה להמשיך לנסוע. כן כן.
בכלופן, בשלב הזה ג'ס ורורי עשו תאונה עם האוטו של רורי, ורורי שברה את היד.
לורליי נלחצה והתעצבנה והוציאה הכל על לוק, שהביא לכאן את ג'ס ושנתן לזה לקרות וכל זה... ו... זאת בעצם הסיבה שהם רבו.

זה שטויות אבל.

אני לא יכולה לדמיין ששרורי תלמד אותו היה הדבר הראשון שעלה ללוק בראש. How random is that.

תודה תודה

עכשיו ניזכרתי פשוט כבר כי בשיגורים החוזרים הפסדתי את זה ועבר הרבה זמן מאז שראיתי אבל יופי כל הקטע חזר לי לראש

bubaale

New member
אני ג'ס ../images/Emo11.gif../images/Emo80.gif

ואז- כריסטופר ליין לורליי מקס דין קירק לוק ריצ'רד טריסטן באבט אמילי מישל מיס פטי ג'קסון לואיז מדליין פריס סוקי רורי טיילור אוי, זה ארוך...

Blizzard Beach

New member
גם אני ג'ס../images/Emo70.gif../images/Emo94.gif

הא. במבחן של צער גידול בנות יצא לי שאני... הכלב קומט.

למעלה